به گزارش جام جم آنلاین از مهر، در جلسه فوق العاده شورای هماهنگی بانکها که امروز صبح و با دستور پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در شبکه بانکی کشور برگزار شد، اعضای جلسه تصمیمهای ویژه ای را به منظور مقابله با این بیماری اتخاذ کردند.
مدیران عامل عضو شورا ابتدا با ارائه گزارشی از وضعیت شعب و بیان دغدغههای کارکنان خود، بر لزوم به کارگیری حداکثر امکانات برای جلوگیری از شیوع این بیماری تأکید کردند.
بر اساس این گزارش، در این جلسه مصوب شد از شنبه آینده ۱۰ اسفند به مدت یک هفته، باجه عصر بانکهای کل کشور تعطیل و ساعت کاری روزانه استانهای درگیر با بیماری کرونا نیز با مصوبات استانداری هماهنگ شود.
در ادامه، دکتر رسول بهاری از پزشکان مجرب کشور و فوق تخصص ریه، به تشریح ابعادی از بیماری کرونا پرداخت و با بیان این که اکنون اضطراب و نگرانی از این بیماری بیش از خود بیماری در جامعه آسیب زا شده است، گفت: استرس، سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند و این خود عاملی برای اثرگذاری بیشتر بیماری کروناست.
وی با بیان این که رعایت بهداشت فردی، مهمترین عامل مقابله با بیماری است، اظهار کرد: سازمان بهداشت جهانی نیز تأکید کرده که شست و شوی مرتب دستها و ضد عفونی کردن میز و ابزار کار، عدم استفاده از گوشی تلفن همراه، خوردن غذای پخته شده، دست ندادن و روبوسی نکردن از مهمترین راههای جلوگیری از شیوع بیماری کروناست.
او با تأکید بر این که خطر کرونا به مراتب کمتر از بسیاری از بیماریها نظیر آنفلوآنزاست، ادامه داد: سرفه و عطسه باید در آرنج و یا در دستمال کاغذی باشد، نباید به صورت، چشمها و حتی گوشها دست زد و کسانی که کوچکترین علائم این بیماری را دارند باید خود را از محیطهای عمومی دور نگه دارند.
فرانک کرمی از پزشکان مجرب کشور و فوق تخصص بیماریهای عفونی نیز در این جلسه با بیان این که استفاده از ماسک تأثیری در جلوگیری از شیوع این بیماری ندارد و در مواردی میتواند خطرآفرین هم باشد، گفت: کیبورد، مانیتور، میز، صندلی، دستگیرههای در و امثال آنها عامل انتقال ویروس کرونا هستند و نباید به صورت اشتراکی از آنها استفاده شده و مرتباً باید ضد عفونی شوند.
وی با تأکید بر این که انواع پول و اسکناس، یکی از مهمترین عوامل انتقال ویروس هستند، از بانکها خواست امکانات بانکداری غیر حضوری خود را توسعه داده و مردم را به استفاده از آنها تشویق کنند.
محمدرضا حسین زاده رئیس شواری هماهنگی بانکها نیز در این نشست با بیان این که کارکنان بانکها در معرض انواع آسیبها هستند، گفت: اکنون شعب بانکها محل مراجعه عموم مردم است و از این رو باید حداکثر همکاری برای ضد عفونی کردن و جلوگیری از شیوع بیماری در شعب انجام شود.
وی با تشکر از صبر و شکیبایی تمامی کارکنان شبکه بانکی کشور که در این شرایط خاص به مردم خدمت رسانی میکنند، از عموم مردم درخواست کرد در روزهایی که بیماری کرونا شایع شده است، تا حد امکان از حضور در شعب خودداری کرده و از ابزارهای بانکداری الکترونیکی و بانکداری دیجیتال امور خود را مدیریت کنند.
مدیران عامل بانکها، پیاده سازی روشهای آموزشی جلوگیری از شیوع و روشهای مقابله با بیماری کرونا در شعب از طریق انتشار بروشور و نمایش فیلم در واحدهای بانک را مورد تأکید قرار داده و خاطرنشان کردند: نباید اجازه دهیم این بیماری، سلامتی کارکنان و مشتریان را به خطر بیندازد، بلکه باید با رعایت هشدارهای پزشکان و مسئولان بهداشتی کشور، چالش پیش آمده را به سرعت پشت سر بگذاریم.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد