به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خرنگاران جوان، علی غفاری کارگردان درباره سریال «بچه مهندس» گفت: از ابتدا قرار بود «بچه مهندس» در سه فاز ساخته شود، البته سه فصل ۱۵ قسمتی که در کل ۵۴ قسمت باشد.
وی ادامه داد:به دلیل جذابیت ماجرای کودکی، ادامه سریال هم ساخته شد؛ پیشنهاد تلویزیون این بود که حالا که از کودکی شروع کردیم نوجوانی و جوانی جواد را هم داشته باشیم.
غفاری درباره انتخاب بازیگر جوانی جواد جوادی گفت: این فرد از لحاظ شباهت به نقش نوجوانی جواد نزدیک است و فکر میکنم مخاطب آن را بپذیرد.
این کارگردان اظهار کرد: در حال حاضر تصمیمی برای فصل چهارم نداریم، اما ساخت فصل بعد به بازخوردهای مخاطبان و تصمیم مدیران بستگی دارد.
غفاری درباره لوکیشن های فصل سوم گفت:انتخاب لوکیشنهای فصل سوم به سختی فاز اول و دوم نبود، چون قصه در سال ۹۱ روایت میشود و از امروز ما دور نیست. البته ما یک پرورشگاه جدید را ساخته ایم که جواد جوادی از اصل خود غافل نشده است و پرورشگاهی را برای بچهها ساخته، اما محوریت کار پرورشگاه نیست.
کارگردان «بچه مهندس» بیان کرد:در فصل سوم یک تغییر عمده ایجاد شده و غمی که در دوفصل گذشته بود، کمتر شده است. بحثهای علمی و دانشگاهی و حرکت رو به جلو را خواهیم داشت،در فصل سوم سعی کردیم حرف نسل جوان امروز را بزنیم.ما در فصل سوم سعی کردیم داستانهایی را به وجود بیاوریم که کار دیدنی و دنبال کردنی باشد. ما با توجه به اسم سریال قصد داشتیم جواد جوادی را به دانشگاه برسانیم و تماشاگر هم با این موضوع همراه است.
غفاری گفت: ماه مبارک رمضان فرصت طلایی برای پخش سریال و دیده شدن کار است، امسال با شرایط کرونا مخاطب بیشتری سریال را دنبال می کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب