در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، با شیوع ویروس کرونا در کشور و اعلام رسمی آن، از روزهای ابتدایی اسفندماه ۹۸ تمام دانشگاهها و مراکز آموزش عالی بلافاصله کلاس های درس را تعطیل کردند؛ آن دسته از دانشگاه هایی که از گذشته زیرساخت های آموزش های الکترونیکی را در اختیار داشتند، بدون وقفه کلاس های مجازی را جایگزین آموزش حضوری کردند.
به تدریج اکثر دانشگاه ها و دانشجویان نیز با تمهیدات وزارت علوم و اپراتورها به آموزش های الکترونیکی پیوسته و به گفته علی اکبر صفوی، رییس کارگروه آموزش های الکترونیکی وزارت علوم، هم اکنون بیش از ۷۰ درصد دانشجویان از آموزش های مجازی بهره مند شده اند.
با این حال، مسأله بازگشایی مجدد کلاس های درس و مهمتر از آن تعیین تکلیف واحدهای عملی دانشجویان به ویژه در مقطع تحصیلات تکمیلی نکته ای است که حتی یکی از تاکیدات رییس جمهوری را هم در ستاد ملی مقابله با کرونا به خود اختصاص داده بود.
گمانه زنی ها برای بازگشایی دانشگاه ها ادامه داشت، حتی دستورالعمل چگونگی برگزاری امتحانات پایان ترم از سوی وزارت علوم به دانشگاه ها ابلاغ و این اختیار به مراکز آموزش عالی داده شد که بر اساس شرایط و وضعیت دانشجویان، این امتحانا به صورت حضوری یا غیرحضوری برگزار شود.
رییس جمهوری صبح امروز شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا خبر از بازگشایی دانشگاه ها از روز شنبه ۱۷ خردادماه داد و تاکید کرد که فعالیت این مراکز به غیر از دانشگاه های پزشکی، شامل کارگاهها، آزمایشگاهها، امتحانات پایان ترم و سایر مورد لازم، شروع شود.
علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزیر علوم روز چهارشنبه هفته گذشته در گفتگو با ایرنا در این باره که نحوه فعالیت دانشگاه ها بعد از ابلاغ ستاد ملی مقابله با کرونا در چه قالبی خواهد بود، اینطور پاسخ داد که باید دستورالعلمی را برای نحوه فعالیت دانشگاه ها تدوین کنند.
غلامی: دستورالعمل در حال تهیه است
در این باره نیز، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری امروز شنبه به ایرنا گفت: معاون آموزشی در حال تهیه دستورالعملی برای این موضوع است که بعد از نهایی شدن، ابلاغ می شود.
غلامی همچنین تاکید کرد: دانشگاه ها به طور قطع با انعطاف زیادی عمل خواهند کرد.
وی پیش از این به ایرنا اعلام کرده بود که دانشگاه ها آماده ارائه خدمات به دانشجویان هستند و برخی دروس عملی باید به صورت حضوری آموزش داده شوند.
وزیر علوم با اشاره به تصمیم گیری برای حضور دانشجویان در دانشگاه، گفته بود: در صورتی که متخصصان امر از نظر مدیریت بیماری کرونا شرایط را برای حضور دانشجویان در محیط های دانشگاهی مناسب تشخیص دهند، دانشگاه ها آمادگی لازم را دارند تمام یا بخشی از فعالیت های خود را در آموزش دانشجویان به صورت حضوری انجام دهند.
به گزارش ایرنا، بعد از بازگشایی دانشگاه ها، گمانه زنی هایی هم برای فعالیت دوباره خوابگاه ها مطرح شده است چرا که برخی مسوولان بر این باورند، بازگشایی خوابگاه ها احتمال شیوع ویروس کرونا رو افزایش می دهد.
تا لحظه تهیه این گزارش مسوولان وزارت علوم هنوز پاسخی برای بازگشایی خوابگاه ها ارائه نداده اند و باید منتظر دستورالعمل وزارتخانه در این زمینه بود.
باید دید عمده کلاس هایی که بعد از ۱۷ خردادماه برگزار می شود اختصاص به رفع اشکال دارد یا دانشجویان با آموزش های الکترونیکی خداحافظی کرده و به کلاس های درس باز می گردند؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد