سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیلی میل ، مجله پزشکی روانشناسی گزارشی را به چاپ رساند که در آن نتیجه یک تحقیق بلند مدت ارائه شده است و نشان می دهد کاربران برخی از شبکه های اجتماعی خاص تا چه اندازه نسبت به بحران بزرگ کنونی جهان نگرشی ساده لوحانه دارند. بر اساس این مقاله 60 درصد از کاربران شبکه های اجتماعی یوتیوب و فیسبوک اعتقاد دارند که ویروس کرونا در نتیجه تئوری توطئه و رشد بیش از اندازه 5G است. آنها اعتقاد دارند دکل های مربوط به 5G باعث ایجاد آثار مخرب بر روی مردم جهان شده و حالا ویروس کرونا ابزاری برای پنهان کردن این آثار مخرب است. در واقع همه این آثار مخرب را به 5G ربط می دهند و کرونا را یک نقاب معرفی می کنند.
هنوز به دکل های 5G خسارت وارد می شود و بسیاری از مردم گمان می کنند این دکل ها آسیب بسیار زیادی بر روی سلامتی مردم دارند و آنچه که در قالب بیماری کرونا اکنون در جهان ظاهر شده در واقع ضررهای دکل های 5G است.
برآورد کلی این است که 60 درصد از کاربران فیسبوک و یوتیوب نگرشی ساده لوحانه نسبت به بیماری کرونا دارند و به دلیل همین نگرش اعتقادی به رعایت مسائل بهداشتی و یا قوانین مربوط به قرنطینه ندارند و حتی در صورت بروز علائم کرونا در بدن آنها واکنشی از خود نشان نمی دهند.
اما سایر برآوردهای همین تحقیقات حاکی از این است که 58 درصد از افرادی که با آگاهی از وجود داشتن علائم کرونا در بدن خود باز هم به فضاها و اماکن عمومی رفته اند از یوتیوب به عنوان منبع اصلی اخبار خود استفاده کرده اند.
از کل افرادی هم که اعتقاد دارند اصولا بیماری مهلکی به نام کرونا وجود ندارد 56 درصد کاربر فیسبوک هستند و اطلاعات خود در رابطه با این بیماری را از این شبکه اجتماعی به دست می آورند.
همچنین 45 درصد از کل افرادی که اعتقاد دارند در رابطه با آمار مرگ و میر کرونا به شدت اغراق شده کاربر فیسبوک هستند و کلیه اطلاعات خود در رابطه با مرگ و میر و آمار ابتلا را از این شبکه اجتماعی می گیرند.
28 درصد از افرادی که اعتقاد دارند آمار و ارقام مربوط به مرگ و میر کرونا به طور عمدی اغراق شده است قوانین مربوط به قرنطینه را نادیده می گیرند.
18 درصد از همین افراد نیز بدون در نظر گرفتن خطرات سرایت ویروس کرونا راهی محل کار خود شده اند و حتی با وجود داشتن علائم ویروس کرونا به سرکار رفته اند.
آمارهای دقیق تر واقعیات دیگری را نشان می دهد. از هر 20 کاربر فیسبوک یکی گمان می کند علائم بیماری کرونا در واقع آثار مخرب دکل های 5G بر روی مردم است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد