
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علت این که تصمیم گرفته ایم در این نوشتار در مورد این 3 موضوع صحبت کنیم این است که به گفته کارشناسان موسسه پارستکس ، همه روزه افراد زیادی به این موسسه مراجعه می کنند که درگیر یکی از این سه مورد هستند.
عدم اطلاع درست و کامل از قوانین همیشه می تواند در زمینه ی مالیات برایمان دردسرساز شود. بهتر این است که با افزایش آگاهی از قوانین موجود و کمک گرفتن از افراد خبره از دردسرهای مالیاتی دور بمانیم.
قبل از این که به توضیح بحث اصلی بپردازیم دلمان می خواهد خیالتان را راحت کنیم که همه ی مشکلات مالیاتی قابل پیشگیری است و در درجه ی دوم اگر این مشکلات پیش بیاید، قابل حل است. تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
میزان مالیات متعلق به کسب و کار شما توسط اداره مالیات تشخیص داده می شود. تصمیم گیری در مورد این که مالیات به چه مواردی تعلق می گیرد نیز با اداره مالیات است. این سازمان، مالیات مربوط به شغل شما را از طریق بررسی درآمدها، رویدادهای مالی، دفتر کل، دفتر روزنامه، دفتر درآمد، دفتر هزینه و صورت حساب ها تعیین می کند. در حقیقت مالیات تعلق گرفته به شما بر اساس گزارش خرید و فروش فصلی که به آن معاملات فصلی خرید و فروش هم می گویند تعیین می شود.
کارشناسان پارستکس با داشتن تحصیلات دانشگاهی و نیز تجربه ی خدمت در سازمان امور مالیاتی به راحتی می توانند به شما کمک کنند تا همه ی مسائل مربوط به گزارش فصلی برایتان به درستی انجام شود. شما می توانید به کارشناسان ما وکالت مالیاتی بدهید تا همه ی امور مربوطه از طرف ما پیگیری شود.
چه نکاتی را در مورد گزارش فصلی باید بدانم؟
چه کسانی موظف به ارائه گزارش فصلی خرید و فروش هستند؟
ماده ی 196 به دو گروه از مشاغل اشاره می کند که ملزم به ارائه ی گزارش فصلی خرید و فروش هستند. این مشاغل عبارتند از مشاغل بند الف و ب . مشاغل بند الف مشاغلی هستند که باید معاملات خود را در دفتر روزنامه و دفتر کل ثبت نمایند. مشاغل بند ب به شرکت ها، سازمان ها یا افرادی گفته می شود که باید معاملات مربوطه را در دفتر درآمد و هزینه ثبت کنند و گزارش فصلی کامل ان را ارائه دهند.
مالیات شرکت ها :
طبق مقررات مالیاتی کشورمان تمامی شرکت هایی که در اداره ی ثبت شرکت ها به ثبت رسیده اند موظف به پرداخت مالیات هستند. در صورتی که شرکت ها به مقررات مالیاتی موجود توجه نکنند یا از ان ها آگاه نباشند ضرر و زیان های قابل توجهی را تجربه خواهند کرد. از جمله مشکلاتی که در مورد بی توجهی به قوانین مالیاتی می تواند پیش بیاید می توان به مواردی مانند محرومیت در استفاده از تسهیلات و مزایای قانونی، جرائم مالیاتی و محاسبه ی مالیات به صورت علی الراس اشاره کرد.
هر فرد حقوقی ایرانی برای تمام درآمدهای خود باید مالیات پرداخت کند. لازم به ذکر است که وزارت خانه ها، موسسه های دولتی و دستگاه هایی که تامین بودجه ی آن ها از طرف دولت است و نیز شهرداری ها از پرداخت مالیات معاف هستند.
اشخاص حقوقی وقتی که حساب های یک سال مالی شان را سامان بخشند، نتایج را از طریق اظهارنامه ی مالیاتی به اداره ی مالیات تسلیم می کنند تا مالیات مربوط به ان ها محاسبه شود. بلافاصله پس از تاسیس شرکت باید اقدامات لازم در جهت ایجاد پرونده ی مالیاتی را انجام دهید تا از دردسرهای بعدی جلوگیری شود.
تشکیل پرونده ی مالیاتی، چگونگی تنظیم و ارسال اظهارنامه و در نظر گرفتن همه ی موارد مربوطه، کاری پیچیده و تخصصی است. راهنمایی گرفتن از مشاوران موسسه پارستکس به شما کمک می کند تا این روند را به درستی و بدون هیچ هزینه اضافی به سرانجام رسانید.
چه کسانی مشمول مالیات می شوند؟
برای انجام امور مالیات شرکت ها چه باید کرد؟
ابتدا باید دفاتر قانونی تنظیم شود. پس از آن اظهارنامه ی مالیاتی تنظیم و تسلیم می شود. پس از آن اداره ی مالیات امور حسابداری لازم را انجام می دهد. مرحله ی بعدی مرحله ی دفاع مالیاتی است. در صورتی که به مالیات تشخیص داده شده معترض باشید مراحل ان را طی می کنید. و در آخر در صورت لزوم تغییرات یا معافیت های مالیاتی اعمال می شود.
در چه مواردی مالیات از طریق علی الراس محاسبه می شود؟
در محاسبه مالیات از طریق علی الراس، در واقع اسناد و مدارک ارائه داده شده توسط شما مردود شناخته می شود و کارشناسان اداره ی مالیات با صلاحدید خودشان مالیات را محاسبه خواهند کرد. در موارد زیر این اتفاق می افتد:
جریمه های مالیاتی :
ماده 247 قانون مالیات های مستقیم به شرح مواردی می پردازد که انجام ان ها منجر به جریمه های مالیاتی می شود. برخی از این موارد عبارتند از :
کارشناسان ما اماده ارائه مشاوره مالیاتی کامل به شما هستند تا از پرداخت هر گونه مالیات اضافی یا تحمل جریمه های مالیاتی در امان بمانید.
موارد زیر نیز از جمله مواردی است که منجر به جریمه مالیاتی می شود:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد