پرهیزهای خوراکی برای کنترل استرس در بحران کرونا

مصرف برخی از مواد خوراکی در شرایط استرس، زیان‌آور است؛ مواد غذایی که ممکن است در کوتاه مدت سبب افزایش انرژی شود، اما مصرف زیاد آنها موجب فرسایش و خستگی می‌شود و نهایتا در طولانی مدت می‌تواند سبب افزایش استرس در بحران کرونا شود.
کد خبر: ۱۲۷۲۰۷۱
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، اگر فرد به طور کم و بیش ثابت یا با الگویی تکرار شونده به حالت و اختلالاتی همچون خشکی و زبری پوست، شکنندگی ناخن، بیخوابی یا بدخوابی، اسپاسم و چنگە عضلات کتف و ساق، بواسیر، شقاق مقعد و خشکی مخاطات دچار باشد، مصرف برخی مواد غذایی برای وی بسیار گزندآورتر خواهد بود و دستور طبی در طب ایرانی این است که چنین افرادی در اندازه مصرف و تکرار مصرف برخی مواد خوراکی بسیار احتیاط کنند. این موادغذایی که پرهیز از مصرف آنها توصیه می‌شود، شامل:
 
_ سرکه، آبغوره، آبلیمو، ترشی‌های خانگی یا بازاری
_ پنیر شور، خیارشور، آجیل شور، مصرف زیاد نمک

_ زنجبیل، خردل، فلفل سیاه

_ سیر، پیاز تند، فلفل قرمز، شاهی، تره، پیازچه،

_ سس‌های تند و تیز

_ خرمای خشک، عسل کهنه

_ چای پررنگ، کاکائو، شکالت تلخ، قهوه

_ ذرت بوداده، نان خشک

_ گوشت گاو، گوشت‌های صنعتی مانند کالباس و سوسیس

_ میرزاقاسمی، فلافل، غذاهای سرخ کرده، غذاهای کبابی خشک، چیپس و پفک

بنابر اعلام دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، مصرف بیش از دو فنجان قهوه، نسکافه، و چای سبز در شبانه روز توصیه نمی‌شود. این نوشیدنی‌ها محرک سیستم عصبی هستند و گرچه در کوتاه مدت موجب انگیختگی هشیاری و احساس بهبود انرژی می‌شوند، اما در مصرف زیاد یا مداوم از طریق تحریک سیستم عصبی و اندوکرین موجب فرسایش و خستگی می‌شوند.
به منظور افزایش بهره‌وری جسمی‌_روانی بهتر است به جای این محرک‌ها، روزی ۲ تا ۴ استکان چای سیاه غیرعطری همراه با هل، گل محمدی، قدری زعفران و دارچین مصرف شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها