اخبار کرونا در چند خط؛ قد بلندها بیشتر به ویروس آلوده می شوند

شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان نزدیک به 17 میلیون نفر قرار دارد.
کد خبر: ۱۲۷۲۴۷۶

به گزارش جام جم آنلاین ، پاندمیک کرونا به شدت در جهان تاخت و تاز می کند و به یک فاجعه انسانی تبدیل شده است.

آنچه در ادامه می آید مروری بر آخرین اخبار مربوط به ویروس کرونا در سراسر جهان است.

*بر خلاف تصور، ایالات متحده آمریکا هنوز در موج اول پاندمیک کرونا به سر می برد و وارد مرحله دوم نشده است.

*نرخ بیکاری در آمریکا به دلیل شیوع ویروس کرونا و تاثیرات سنگین و منفی آن بر روی بخش های مختلف اقتصادی نرخ بیکاری را در این کشور 17 درصد افزایش داده است.

*ایالت فلوریدای آمریکا در یک شبانه روز با 191 فوتی کرونا مواجه شد تا رکورد جدید و هولناکی در زمینه مرگ و میر ناشی از کرونا در این ایالت ثبت شود.

*شیوع ویروس کرونا در قاره اروپا به زودی به شکل همه گیر وارد موج دوم خواهد شد.

*گرفتن تست از افرادی هم که به ظاهر کرونا ندارند از سوی کارشناسان به عنوان یکی از راهکارهای کنترل شدید ویروس کرونا و همه گیر شدن آن اعلام شده است.

*مطالعات جدید نشان داده است که آسیب رسیدن به قلب در پی ابتلا به کرونا یک فرضیه نیست و واقعیت دارد. افراد مبتلا به کرونا حتی در صورت بهبودی کامل دچار عارضه ها و نارسایی هایی قلبی خواهند شد. همچنین این یافته ها حاکی از این است که ویروس کرونا همانند حملات قلبی می تواند به قلب آسیب شدیدی بزند.

*دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا که مدتی پیش علیرغم مخالفت دانشمندان و محققان، داروی هیدروکسی کلروکین یا همان داروی مخصوص مالاریا را به عنوان دارویی مناسب برای درمان کرونا معرفی کرده بود بار دیگر به استفاده از این دارو اصرار ورزید این در حالی است که تحقیقات مختلف نشان داده است داروی هیدروکسی کلروکین تاثیری بر روی بهبودی حال بیماران ندارد. در توییتر ویدئویی از او منتشر شد که این دارو را به عنوان درمان قطعی کرونا معرفی می کند اما این توییت بلافاصله پاک شد.

*نرخ ابتلا به ویروس کرونا در بریتانیا در طی یک هفته 30 درصد بالاتر رفت. 119 مورد فوتی جدید در 24 ساعت اخیر در این کشور ثبت شده است.

*ارزیابی ها نخستین حاکی از آن است که افراد قد بلند نسبت به افراد قد کوتاه در خطر بیشتر ابتلا به ویروس کرونا قرار دارند. این ارزیابی های اولیه هنوز ثابت نکرده چه ارتباطی با قد بلندی و ابتلا به کرونا وجود دارد.

*محققان دانشکده پزشکی هاروارد با شناسایی نورون های بویایی که در پی ابتلای فرد به ویروس کرونا قدرت آنها برای بویایی از بین می روند کشف کردند که فرد شاید حس بویایی خود را در پی ابتلا به کرونا از دست بدهد اما این مشکل دائمی نخواهد بود و بر خلاف تصور فرد بعد از مدتی بویایی خود را به دست می آورد.

*تحقیقات جدید بر روی اثبات این موضوع که آیا داروهای درمان بیماری آرتروز بر روی کنترل شدت کرونا تاثیر دارد یا خیر آغاز شده است.

*شرکت مدرنای آمریکا که تست نهایی واکسن ضدکرونا بر روی 30 هزار نفر را آغاز کرده امیدوار است تا پایان سال 2020 میلادی دوز انبوهی از این واکسن را روانه بازار جهانی کند.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها