به گزارش جام جم آنلاین به نقل از گاردین، متخصصان بیماری های اپیدمی ترس زیادی بابت نامشخص بودن تعداد مبتلایان و قربانیان کرونایی در قاره آفریقا دارند.
ارزیابی ها حاکی از آن است که آمار واقعی به هیچ عنوان با چیزی که بیان می شود برابر نیست.
مجموعه ای از مطالعات ، نگرانی از اینكه اعداد و ارقام رسمی دست كم گرفته شده اند را افزایش داده است و این احتمال را می دهد كه آفریقا علیرغم نیاز فوری ، به عنوان یك اولویت برای كمبود واكسن جهانی در نظر گرفته نشود.
بسیاری از کشورهای آفریقایی توانایی انجام آزمایش های گسترده را ندارند و ظرفیت جمع آوری اطلاعات قابل اعتماد در مورد موارد و مرگ و میرها ، به ویژه در مناطق دورافتاده وجود ندارد. نکته شگفت آور اینکه در برخی از نقاط آفریقا ابتلا به کرونا یک ننگ تلقی می شود!
کمبود اطلاعات و عدم توانایی قربانیان در دسترسی یا پرداخت هزینه امکانات درمانی نیز ممکن است گزارش دهی را کاهش دهد و به همین دلیل قاره آفریقا در اولویت دریافت واکسن قرار ندارد.
سازمان بهداشت جهانی گفته است: «آرایش منحصر به فرد اجتماعی و بوم شناختی در تعدادی از کشورهای آفریقایی به معنای سرعت انتقال کمتر و موارد شدید کمتر در مقایسه با کشورهای آسیب دیده است».
البته به نظر می رسد این بیانیه سازمان جهانی بهداشت بسیار غلط است و به نادیده گرفتن این قاره کمک کرده است.
آمارها ظاهرا نشان می دهد میزان مرگ و میر در سراسر آفریقا در مقایسه با مناطق دیگر نسبتاً کم بوده است ، هرچند در حال افزایش است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با حجتالاسلام مصباحی مقدم دکتر پیغامی و دکتر صمصامی مطرح شد