به گزارش جام جم آنلاین از خبرگزاری صدا و سیما، علی اکبر ولایتی امروز در دیدار «شفیق دیوب» سفیر سوریه در تهران گفت: رئیس جمهور سوریه به عنوان رهبری قوی و شجاع؛ با استقامت در مقابل همه حملات، دشمنیها و توطئه ها، طی ۸ سال جنگ نابرابر تحمیل شده توسط جنایتکاران بین المللی و منطقه ای، نقش بسیار ارزشمند و مهمی را در حفظ استقلال سوریه ایفا کرده است.
ولایتی افزود: از دیدگاه مقام معظم رهبری، آقای بشار اسد شخصیتی ممتاز و یکی از رهبران بزرگ و قابل ستایش در کشور خود و در سطح منطقه و جبهه مقاومت است؛ لذا اینجانب را مکلف فرمودند که پیام احوالپرسی معظم له را از طریق شما؛ به ایشان منتقل کنم.
مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل همچنین سوریه را یکی از ستونهای محور مقاومت خواند و گفت: همکاریهای دو دولت و ملت بزرگ ایران و سوریه رو به رشد و راهبردی است.
ولایتی در ادامه آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای اعزام گروه پزشکی متخصص و دارای تجارب بسیار ارزنده در سطح جهانی، جهت عیادت از رئیس جمهور سوریه به دمشق را اعلام کرد.
سفیر سوریه نیز در این دیدار ضمن تبریک فرا رسیدن ماه شعبان و عید نوروز به محضر مقام معظم رهبری، دولت و ملت ایران، از پیام محبت آمیز رهبر انقلاب اسلامی و حمایتهای ایشان تقدیر و تشکر کرد و گفت: وضعیت سلامت رئیس جمهور سوریه بحمدالله رو به بهبود است و هم اکنون در قرنطینه خانگی، دوره نقاهت را میگذراند.
شفیق دیوب با تأکید بر نقش بسیار سازنده و مثبت جمهوری اسلامی ایران در منطقه و سوریه، گسترش و تحکیم روابط دو جانبه در همه زمینهها را خواستار شد و افزود: این روابط نشان دهنده برادری واحترام عمیقی است که بین دو کشور وجود دارد و نقش مهمی در پیشبرد روابط دو جانبه و همچنین عزت ملل منطقه دارد و باید روز به روز افزایش و تعمیق یابد.
سفیر سوریه همچنین با اشاره به جایگاه مهم ایران در محور مقاومت گفت: اطمینان داریم محور مقاومت که هر روز پیروزتر و قویتر شده است، ان شاء الله به پیروزیهای دیگری در شکست دادن و بیرون راندن نیروهای ستمگر آمریکایی و صهیونیستی نیز دست خواهد یافت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر