به گزارش جام جم آنلاین ، این وضعیت برای تیمی است که طی سالهای اخیر مثال مشخص بازگشت دوباره در فوتبال اروپا بوده است. اما برخی از عوامل فنی و غیر فنی دست به دست هم دادهاند تا دیگر امیدی به کامبک در اردوی قرمزهای آنفیلد نباشد.
یکی از موارد، وضعیتی است که ویروس کرونا در تمام دنیا به وجود آورده است. دو سال پیش وقتی لیورپول بازی رفت مرحله نیمهنهایی را با نتیجه ۳ بر صفر به بارسا باخت و برای بازی برگشت به آنفیلد رفت، روی یک چیز بیش از همه حساب باز کرده بود: جو فوقالعاده وحشتناک آنفیلد. شاگردان کلوپ آن شب با کمک همان جو توانستند بارسا را با نتیجه ۴ بر صفر شکست دهند و به بازی فینال برسند. نبود تماشاگران مطمئنا یکی از اهرمهای فشار این تیم روی رقبا را از بین برده است. مساله دیگر این که باخت در آنفیلد به روندی طبیعی طی چند ماه گذشته برای تیم کلوپ تبدیل شده است.
آخرین باری که این تیم در ورزشگاه خانگی پیروز شد حدود سه ماه پیش و در بازی مقابل تاتنهام بود. آنها از آن زمان تاکنون، شش بازی متوالی را در آنفیلد را باخته و تنها در دو بازی موفق به گلزنی شدهاند. علت دیگری که براساس آن نمیتوان امیدی به بازی برگشت داشت، نحوه بازی تیم کلوپ در بازی سهشنبه بود. اولین اشتباه کلوپ بازی دادن به نبی کیتا بود. او میخواست با کمک کیتا قدرت دریبلزنی تیمش را بالاتر ببرد، اما اینقدر در این کار ضعیف بود که قبل از پایان نیمه اول تعویض شد.
از طرف دیگر، همه میدانند که برای از کار انداختن رئال باید جلوی بازیسازی هافبکهای این تیم به خصوص تونی کروس و لوکا مودریچ را گرفت. لیورپولیها نتوانستند این کار را انجام بدهند و نتیجهاش این شد که این دو بازیکن در هر سه گل رئال نقش مستقیم داشتند.
حسین خلیلی - گروه ورزش / روزنامه جام جم
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد