به گزارش جام جم آنلاین لرستان: حجت الاسلام سید احمد رضا شاهرخی افزود: لازم است استانداری، دادگستری، سازمان صمت با همکاری بانکها در سال تولید، پشتیبانیها و مانع زدایی ها واحدهای تولیدی راکد و نیمه فعالاستان را از این وضعیت خارج سازند.
وی تصریح کرد: نباید منتظر بمانیم که رئیس قوهای بیاید و واحدهای تعطیل شده و یا زیر ۵۰ درصد ظرفیت فعال را تعیین تکلیف کند.
حجت الاسلام شاهرخی گفت: بنا به آمار مسئولان در لرستان از یک هزار و ۱۸۰ واحد تولیدی در استان ۳۰ درصد تعطیل هستند، یعنی ما قریب به ۳۵۰ واحد تولیدی تعطیل شده داریم، ۷۰ درصد باقی مانده که حدود ۸۰۰ واحد هستند نیز نصف آنها با زیر ۵۰ درصد فعال هستند.
نماینده ولیفقیه در لرستان اظهار کرد: اینها باید در داخل استان تعیین تکلیف شوند، صنایعی در اختیار فرد و یا گروهی هستند و وام را به صورت ارزی و تومانی گرفتهاند و هیچ اقدامی انجام نمیدهند، این به معنای صدها
میلیارد تومان ضرر، زیان، خسارت مادی به مردم استان، بیکاری، تورم و آسیباجتماعی است.
وی ادامه داد: دستگاههای مربوطه در لرستان باید واحدهای تعطیل، نیمه تعطیل و تحت تملک بانکها و ارز لازم را گرفتهاند و تعطیل هستند را در سال «تولید، پشتیبانیها و مانع زدایی ها» طی یک برنامه زمان بندی مشخص، تعیین تکلیف کنند.
نماینده ولیفقیه در لرستان اظهار کرد: در غیر این صورت معلوم میشود که دستگاههای مربوط به وظایف خود عمل نکرده و باید پاسخگوی افکار عمومی و کارهای نکرده خود باشند.
حجت الاسلام شاهرخی با بیان اینکه ماه رمضان به واسطه فضیلتهای گوناگون، ماه مخصوصی است، افزود: خداوند بندگانش را دوست دارد و به این وسیله میخواهد که زمینه تقرب آنها را فراهم کند.
وی ادامه داد: امام علی (ع) درباره عصر ظهور میفرماید که با ظهور امام دوازدهم به شما روش عدالت نشان داده میشود، بخشی از کتاب و سنت که به آن عمل نشده زنده میشود، انتظار برای طلوع و ظهور حضرت نیاز یک انسان مؤمن، بصیر و آگاه است، انتظار همان قانع نشدن به وضعیت موجود و تلاش و کوشش
برای رسیدن به وضعیت مطلوب است، مسلم است رسیدن به وضعیت مطلوب در دست قدرتمند و توانای ولی خدا امام زمان (عج)، یاران ایشان و منتظران ظهور ایشان است.
حجت الاسلام شاهرخی به ۲۹ فروردین و روز ارتش جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: با به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی، ارتش رژیم شاهنشاهی که پیکره اصلی آن را جوانان برومند و خانوادههای مسلمان تشکیل میداند همراه با امت اسلامی و با پیروی از امام راحل به انقلاب اسلامی پیوست و پس از پیروزی
انقلاب اسلامی هم، خستگی ناپذیر و با فداکاری و تقدیم هزاران شهید، جانباز و آزاده از میهن اسلامی دفاع کرد.
وی تصریح کرد: امام راحل به مناسبت این فداکاری که در ۲۸ فروردین ماه ۵۸ بود، روز ۲۹ فروردین را روز ارتش جمهوری اسلامی نامیدند، ملت ایران و تاریخ ایران اسلامی هیچ گاه فداکاری ارتش جمهوری اسلامی و ارتشیان استان لرستان و لشکر ۸۴ پیاده لرستان را در دفاع از انقلاب اسلامی و نبرد بی
امان با ضد انقلاب فراموش نخواهد کرد.
نماینده ولیفقیه در لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روز دوم اردیبهشت و روز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سال ۵۸، گفت: امام راحل در این تاریخ سپاه پاسداران را طی فرمانی به شورای انقلاب اسلامی تأسیس و اعلام کردند.
حجت الاسلام شاهرخی گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که عمری به در ازای انقلاب اسلامی دارد نقش بزرگی در حفظ و پاسداری از انقلاب اسلامی ایفا کرده است.
وی افزود: صیانت از اصول و آرمانهای انقلاب اسلامی، خنثی سازی توطئههای نظام سلطه، تأمین نیازهای دفاعی و بالا بردن قدرت بازدارندگی، نقش آفرینی تحسین برانگیز در آزمون بزرگ خدمت رسانی و محرومیت زدایی، موفقیت در آزمون بزرگ خدمت رسانی در مبارزه با بیماری کرونا و کمکهای مومنانه به مردم از جمله افتخارات سپاه پاسداران است.
حجت الاسلام شاهرخی در بخش دیگری از صحبت هایش اظهار کرد: در طول قرنهای گذشته کشور ما دچار پادشاهان زورگو و مستبد بود، از اواسط دوره قاجار تا زمان پهلوی و اتمام حکومت پهلوی دوم کشور ما تحت سلطه استبداد و بیگانگان بود.
وی افزود: بعد از آن کشور ما به لحاظ برنامههای علمی، اقتصادی، نظامی و… تحت سلطه آمریکا قرار گرفت، اما ورود ما به قرن ۱۵، همراه با انتخابات ۲۸ خرداد است، انتخابات به معنای مردم سالاری است و نقطه مقابل استبداد و سلطه بیگانگان است.
نماینده ولی فقیه در لرستان عنوان کرد: با برگزاری انتخابات، مردم در تعیین سرنوشت کشور خود اصل هستند، انتخابات به معنای این بوده که مردم در مقابل استبداد و نظام سلطه ایستادهاند و ما باید این را قدر بدانیم.
وی افزود: ما باید به واسطه انتخابات به گونهای آینده کشور خود را رقم بزنیم که به لحاظ علمی، فرهنگی و اقتصادی قوی شویم و بتوانیم زیرساختهای مورد نیاز کشور را تعیین کنیم.
حجت الاسلام شاهرخی بیان کرد: اگر دولت و ملتی از خودش ضعف نشان داد و زیرساختهای مورد نیاز خود را تأمین نکرد، از جهت علمی، فرهنگی، اقتصادی و نظامی به نقطه مطلوب نائل نمیشود مورد تعرض بی رحمانه ترین مستبدان و نظام سلطه قرار خواهد گرفت.