به گزارش جام جم آنلاین، طبق جدیدترین آمار دانشگاه «جان هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته با مرگ دستکم ۹۵۸ مورد جدید، شمار قربانیان کروناویروس در ایالات متحده به ۵۷۴ هزار و ۳۱۳ نفر افزایش یافت.
این آمار نشان میدهد در ۲۴ ساعت گذشته، با ابتلای دستکم ۵۵ هزار و ۸۲ مورد جدید، مجموع مبتلایان به کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به ۳۲ میلیون و ۲۲۸ هزار و ۱۴۱ نفر رسید.
مقایسه آمار جدید دانشگاه جان هاپکینز با آمار یک روز قبل این مرکز نشان میدهد که شمار قربانیان کرونا و مبتلایان به این ویروس ناشناخته در آمریکا مجدداً افزایش داشته است.
از طرف دیگر، پایگاه اطلاع رسانی «ورلد اُ مترز»، مجموع مبتلایان به کروناویروس در آمریکا را ۳۲ میلیون و ۹۸۳ هزار و ۶۹۵ نفر و مجموع قربانیان «کووید-۱۹» در این کشور را ۵۸۸ هزار و ۳۳۷ نفر گزارش کرده است.
پایگاه اطلاعرسانی «کووید یو اس ای» که آمار مربوط به شیوع کرونا را در آمریکا تجزیه و تحلیل میکند، برآورد کرده است که شمار کلی مبتلایان به کروناویروس در آمریکا ظرف یک ماه آینده به ۳۴ میلیون و ۴۶ هزار و ۲۳۴ نفر و شمار قربانیان آن در این کشور به ۶۲۲ هزار و ۸۴۱ نفر میرسد.
این وبگاه آمریکایی همچنین گزارش کرد ایالت کالیفرنیا با سه میلیون و ۷۳۶ هزار و ۷۴۵ مورد ابتلا و ۶۱ هزار و ۵۲۶ مورد فوتی به کانون بیماری کرونا در آمریکا تبدیل شده است و ایالت تگزاس هماکنون با دو میلیون و ۸۸۲ هزار و ۶۸۰ مورد ابتلا و ۵۰ هزار و ۲۷ مورد فوتی به رده دوم انتقال یافته است. ایالت نیویورک نیز که زمانی کانون کووید-۱۹ در آمریکا بود، هماکنون با دو میلیون و ۳۷ هزار و ۴۱۴ مورد ابتلا و ۵۲ هزار و ۱۱۷ مورد فوتی در رده چهارم ایالات آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا ویروس قرار دارد.
طبق آمار دانشگاه جانز هاپکینز، آمار مرگ و میر مرتبط با کرونا در ایالت کالیفرنیا به اندازهای به سرعت رو به افزایش است که هماکنون این ایالت بیشترین تعداد قربانیان کرونا در آمریکا را به خود اختصاص داده است.
وضعیت شیوع کرونا در ایالات آمریکا نگرانیهایی را در میان مقامهای بهداشت این کشور برانگیخته است و اخیراً «آنتونی فائوچی» مدیر موسسه ملی بیماریهای عفونی و آلرژی هشدار داد که که آمریکا به زودی شاهد موج چهارم ابتلا به ویروس کرونا خواهد بود.
وی همچین طی نشستی پیشبینی کرد که که شرایط کرونایی این کشور در اواسط ماه ژانویه ۲۰۲۱ بدتر خواهد شد.
«جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا بامداد امروز (پنجشنبه، ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰) طی یک سخنرانی ملی اعلام کرد که پیشرفتهایی در زمینه مقابله با شیوع بیماری همهگیر کرونا در آمریکا در دوران ۱۰۰ روز اول ریاستجمهوری وی حاصل شده است اما هنوز نیاز به اقدامات بسیار زیادی برای شکست این ویروس میباشد.
وی تصریح کرد که از زمان آغاز ریاستجمهوری وی بیش از ۲۲۰ میلیون دُز واکسن کووید-۱۹ به مردم آمریکا تزریق شده است و توضیح داد: «پس از آن که من قول دادم ۱۰۰ میلیون دُز واکسن در اولین یکصد روز ریاستجمهوریام تزریق شود، هماکنون بیش از ۲۲۰ میلیون تزریق واکسن کرونا در ۱۰۰ روز انجام گرفته است».
با این وجود، علیرغم ارائه واکسن کرونا برای آمریکاییها، افزایش میزان مبتلایان به کرونا موجب پر شدن بیمارستانها و کلینیکها در برخی از نقاط این کشور شده است.
طبق آخرین آمار دانشگاه جان هاپکینز، دستکم ۱۴۹ میلیون و ۱۹۷ هزار و ۹۳۲ نفر از مردم سراسر جهان به کروناویروس آلوده شدهاند و از آن میان سه میلیون و ۱۴۶ هزار و ۱۱۹ نفر نیز جان خود را از دست دادهاند و دستکم ۸۶ میلیون و ۵۵۵ هزار و ۱۲۳ نفر بهبود یافتهاند.
آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن هند با ۱۸ میلیون و ۳۶۸ هزار و ۹۶ مورد ابتلا و ۲۰۴ هزار و ۸۱۲ مورد فوتی و برزیل با ۱۴ میلیون و ۵۲۳ هزار و ۸۰۷ مورد ابتلا و ۳۹۸ هزار و ۳۴۳ مورد فوتی در ردههای دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ قرار دارند.
منبع: فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد