به گزارش جام جم آنلاین، مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در حالی شهریورماه برگزار خواهد شد که تیم استقلال ایران باید به مصاف الهلال عربستان برود و تراکتور هم حریف النصر است. طبق اعلام قبلی کنفدراسیون آسیا، استقلال باید در تهران میزبان الهلال باشد و تراکتور به عربستان برود، با وجود این، هنوز صحبتهایی در مورد احتمال تغییر نحوه و زمان برگزاری مسابقات مرحله یک هشتم و یک چهارم نهایی وجود دارد.
در روزهای گذشته برخی از رسانههای سعودی از تلاش فدراسیون فوتبال این کشور برای گرفتن میزبانی مراحل نهایی لیگ قهرمانان و انجام مسابقات به صورت متمرکز خبر دادند.
از سوی دیگر، مدیران تیم استقلال هم اعلام کردند اقداماتی را برای گرفتن میزبانی دیدار با الهلال و حفظ حق میزبانی انجام دادهاند.
«یاسر المسحل» رئیس فدراسیون فوتبال عربستان در تازهترین گفتگوی خود اعلام کرد که کنفدراسیون فوتبال آسیا هنوز تصمیمی برای تقابل نمایندگان ایران و عربستان نگرفته است.
یاسر در مصاحبه با برنامه تلویزیونی «دوری مع الولید» گفت: فدراسیون فوتبال (عربستان) از النصر و الهلال حمایت میکند ولی تاکنون مکان بازیهای این دو تیم مقابل باشگاههای ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا مشخص نشده است.
وی تاکید کرد: با تمام قدرت از آنچه که به نفع الهلال و النصر است حمایت میکنیم.
رئیس فدراسیون فوتبال عربستان با بیان اینکه اطمینان دارد الهلال و النصر در مکانهای مناسب با استقلال و تراکتور بازی میکنند، گفت: AFC همیشه برای مسابقات الهلال و النصر زمینهای بی طرف را انتخاب میکرد. در تصمیم گیری مناسب برای بازیهای الهلال و النصر در لیگ قهرمانان اطمینان داریم.
به گزارش مهر، «سلطان المهوس» خبرنگار عربستانی هم با اشاره به صحبتهای یاسر المسحل، اعلام کرد قانون بازی نمایندگان ایران و عربستان در زمین بی طرف هنوز در حال اجرا است و در صورت برگزاری مسابقات مرحله یک هشتم به صورت تک بازی، وضعیت به صورت «استثنایی» تغییر خواهد کرد؛ همانطور که این اتفاق در مرحله گروهی لیگ قهرمانان امسال رخ داد و تیمهای فولاد و استقلال ایران راهی عربستان شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر