به گزارش جام جم آنلاین، امیرهوشنگ بیرشک در گفتگو با فارس در واکنش به بحثهای مطرح شده از سوی حسنی، دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی مبنی بر فروش اجباری برخی محصولات مانند برنج هندی با روغن نباتی از سوی هلدینگهای بزرگ تولیدکننده انواع مواد غذایی، اظهار داشت: این موضوع را نشنیدهام، اما اگر آقای حسنی یا هر فرد دیگری در این خصوص ادعایی دارد، موضوع را به صورت مستند مطرح کند.
وی تأکید کرد: فروش اجباری روغن نباتی با کالاهای دیگر تخلف است و هر شرکتی مرتکب این کار شود متخلف خواهد بود.
دبیر انجمن صنفی روغن نباتی با بیان اینکه وظیفه اجتماعی ما این است که اگر چنین اتفاقی را رصد کردیم، آن را به سازمان حمایت اعلام کنیم، افزود: ما به همه کارخانههای تولید روغننباتی اعلام کردهایم که حق فروش اجباری روغن با کالاهای دیگر را ندارند و این کار تخلف است.
وی با بیان اینکه تا کنون گزارشی در مورد تخلف در این بخش نداشتهایم، افزود: ما به شرکتهای توزیعکننده روغن تذکر دادهایم که فروش اجباری روغن همراه با کالاهای دیگر تخلف است.
بیرشک در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر بازار روغن نباتی، آرام است،گفت: تولیدکنندگان روغننباتی طبق برنامه اعلامی از سوی وزارت صنعت ماهانه 180 هزار تن روغن تولید میکنند و به توزیعکنندگان تحویل میدهند.
وی افزود: در حال حاضر محدودیتی در عرضه روغنهای مورد نیاز خانوار اعم از سرخکردنی و پخت و پز از سوی کارخانههای تولید روغن وجود ندارد و اگر روغن همراه با کالاهای دیگر عرضه میشود از حیطه اختیار تولیدکنندگان خارج است.
به گفته بیرشک، نیاز بازار به روغن نباتی ماهانه کمتر از 180 هزار تن است، ولی برای حفظ آرامش بازار، تولید کارخانهها بیش از نیاز بازار است.
وی تأکید کرد: ما گزارشی در مورد احتکار روغن نباتی در شرکتهای تولیدکننده این محصول نداشتهایم.
قاسمعلی حسنی، دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران امروز به فارس گفته بود: علیرغم افزایش 35 درصدی روغن تغییری در فراوانی روغن در بازار مشاهده نمیشود و همچنان فروش کالای اجباری توسط شرکتهای پخش به همراه روغن ادامه دارد.
وی افزود: با وجود افزایش 35 درصدی قیمت روغن خوراکی توزیع روغن به بنکداران نه تنها بهتر نشده، بلکه بدتر شده است.
وی با تاکید بر اینکه فروش اجباری کالا به همراه فروش روغن یکی از مشکلات چند ماه اخیر بنکداران است، گفت: شرکتهای پخش مواد غذایی در کنار روغن کالاهای دیگر را نیز از قبیل تن ماهی، رب گوجه فرنگی به بنکداران تحمیل میکنند و به همین دلیل بسیاری از بنکداران از خرید روغن منصرف میشوند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد