به گزارش جام جم آنلاین، نرخ تورم نقطه ای در اردیبهشت ماه ١٤٠٠ به عدد ٤٦,٩ درصد رسیده است که در مقایسه با ماه قبل ٢,٦ واحد درصد کاهش یافته است.
یعنی خانوارهای کشور به طور میانگین ٤٦.٩ درصد بیشتر از اردیبهشت ١٣٩٩ برای خرید یک مجموعه کالاها و خدمات یکسان هزینه کردهاند.
نرخ تورم نقطهای گروه عمده «خوراکیها، آشامیدنی ها و دخانیات» با کاهش ٢,٠ واحد درصدی به ٦١.١ درصد و گروه «کالاهای غیرخوراکی و خدمات» با کاهش ٢.٧ واحد درصدی به ٤٠.٣ درصد رسیده است.
روغن و چربیها در اردیبهشت ماه نسبت به مدت مشابه سال قبل 108.8 درصد یعنی بیش از 2 برابر گران شد.
پس از آن شیر و پنیر و تخم مرغ با 75.3 درصد در جایگاه دوم قرار میگیرد که معمولا به صورت هفتگی افزایش قیمت غیرمصوب دارند.
گوشت قرمز و سفید با 72.9 درصد در رتبه سوم بیشترین افزایش قیمت قرار میگیرد.
تورم ماهانه برخی اقلام خوراکی و خدماتی روند کاهشی دارد، اما در برخی کالاها همچنان تورم ماهانه 4.3 درصدی مشاهده میشود.
منبع: فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد