دکتر محمدرضا هاشمیان در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح کرد ؛

چسبیدن فلز به بدن ربطی به واکسن ندارد / واریانت نپالی، ویروس غالب نیست

با وجود اینکه در روزهای اخیر دلایل علمی متعددی از سوی کارشناسان مختلف جهت رد داستان چسبیدن فلز به بدن در پی تزریق واکسن کرونا اعلام شده است اما همچنان این ماجرا ادامه دارد و همچنان بسیاری به آن باور دارند.
کد خبر: ۱۳۱۹۶۷۱

به گزارش جام جم آنلاین ، دکتر محمدرضا هاشمیان  فوق تخصص بخش مراقبت های ویژه در بیمارستان مسیح دانشوری و استاد دانشگاه شهیدبهشتی تهران در رابطه با شایعه مغناطیسی شدن بدن افراد در پی تزریق واکسن کرونا گفت: چسبیدن فلز به بدن افراد هیچ ربطی به واکسن ندارد. بدن افراد دارای میدان مغناطیسی است که این میدان در بعضی افراد زیاد و در بعضی افراد کمتر است.

هاشمیان عنوان کرد: این درست است که فلزات به بعضی افراد می چسبند ولی این اتصال در این افراد قبل و بعد از واکسن یکی هست و تزریق واکسن چیزی را عوض نمی کند.

فوق تخصص بخش مراقبت های ویژه بیمارستان مسیح دانشوری اذعان داشت:  ما بارها در تلویزیون و روزنامه ها دیدیم که برخی از انسان ها این ویژگی را داشتند و عکس‌هایی از آنها نیز منتشر شده است.

استاد دانشگاه شهیدبهشتی تاکید کرد: در داخل بعضی از واکسن ها برای جلوگیری از آلودگی های قارچی و باکتریایی از تیومرسال استفاده میشود که این تیومرسال حاوی جیوه است. ولی مقدار آن در هر واکسن ۵۰ میکروگرم است که این مقدار نمی‌تواند میدان مغناطیسی ایجاد بکند.

این متخصص در رابطه با شیوع ویروس نپالی نیز یادآور شد: در نپال ویروسی گزارش شده که دارای موتاسیون هندی و یک جهش دیگر است ولی فعلا اطلاعات زیادی در دسترس نیست و سازمان بهداشت جهانی همه اعلام کرده احتمالاً این ویروس، ویروس غالب نخواهد بود.

هاشمیان درباره احتمال بروز پیک پنجم در کشور گفت: برخی از کارشناسان نظرشان این است که پیک پنجم رخ نخواهد داد و در مقابل برخی دیگر از کارشناسان پیش بینی متفاوتی دارند. ولی نظر من این است در هرمزگان  و چند شهر که وضعیت قرمز اعلام شد پتانسیل این وجود دارد که به دلیل بروز ویروس های جهش یافته موج پنجم به وجود بیاید.

وی بیان داشت: علت افزایش موارد در برخی نقاط کشور شاید ویروس های جهش یافته باشد. به هر حال این مسئله باید بررسی شود تا بدانیم علت چیست. شهرهایی که در وضعیت قرمز قرار دارند باید قرنطینه شوند.

هاشمیان تاکید کرد: در چهار موج قبلی در رابطه با قرنطینه کردن شهرها کسی حرف گوش نکرد. ترس ما اکنون از این است که این بار هم کسی به حرف ما گوش ندهد و کشور یک موج کرونایی دیگر را هم تجربه کند.

فوق تخصص بخش مراقبت های ویژه بیمارستان مسیح دانشوری یادآور شد: ما نه اصول قرنطینه را رعایت می‌کنیم و نه سرعت واکسیناسیون ما قابل قبول است. در کشور ما فقط ۶۲۰ هزار نفر دوز واکسن را دریافت کردند که این تعداد بسیار کم است.

وی تصریح کرد:  با یک برنامه ریزی خوب می ‌شود طی چهار ماه ۷۰ درصد جامعه را واکسینه کرد و با واکسیناسیون به این پاندمی پایان داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها