استاندار کرمان در کارگروه رفع موانع تولید استان:

افزایش درآمدهای مالیاتی کرمان نتیجه رشد صادرات وشناخت منابع و منافذ جدید است

استاندار کرمان افزایش درآمدهای مالیاتی استان را حاصل افزایش صادرات مواد معدنی و تولیدات صنایع و معادن، شناخت منابع و منافذ جدید مالیاتی عنوان کرد.
کد خبر: ۱۳۲۵۲۸۸
به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛ علی زینی‌وند، در هجدهمین جلسه کارگروه رفع موانع تولید استان با اشاره به روز مالیات بیان داشت : امیدواریم با شناسایی منابع جدید مالیاتی، جلوگیری از منافذ فرار مالیاتی و رعایت اصول عادلانه در اخذ مالیات، هم درآمدهای کشور بر پایه مالیات تنظیم شود و هم بخش تولید تحت فشار کمتر مالیاتی قرار گیرد.

وی گفت:اگر ما منافذ و راه‌های فرار مالیاتی و قاچاق کالا را شناسایی کنیم، هم درآمد مالیاتی بسیار بالا می‌رود و هم در شرایطی که کشور با مضایقه در مسائل تولید مواجه می‌شود، می توانیم انعطاف بیشتری برای تولید کنندگان واقعی در حوزه مالیات قائل شویم.

استاندار کرمان به افزایش درآمدهای مالیاتی استان کرمان اشاره داشت و افزود:به هیچ وجه این افزایش درآمدی نتیجه فشار غیرمتعارف بر دوش تولید نبوده است، بلکه حاصل افزایش صادرات ما از برخی مواد معدنی و تولیدات صنایع و معادن است که به دلیل تغییر نرخ ارز درآمدهای قابل توجهی داشتند و همچنین شناخت منابع و منافذ جدید مالیاتی است.

 زینی‌وند، با بیان اینکه درآمد هدفمند و حساب شده مالیات نشان دهنده سلامت اقتصاد و بهتر اداره شدن آن کشور است،اظهار داشت: وابستگی دولت‌ها به مالیات متضمن حفظ حقوق شهروندی و رعایت بیشتر به وظایف حاکمیتی در چارچوب قوانین است.

وی با اشاره به اینکه مالیات را باید فراتر از مالیاتی که همه از آن می‌ترسند دید، خاطر نشان کرد: مالیات در کشورها امری مبارک و از قواعد دقیق حکومت‌داری است و این رویکرد را باید تبیین و توضیح داد که نخبگان و اقشار جامعه به امور مالیاتی به عنوان فرصت مغتنم در کشورداری و حکومتداری مطلوب نگاه کنند. 

استاندار کرمان به روند کاری کارگروه‌های رفع موانع تولید و اشتغال اشاره کردو گفت:در همه جلسات کمیسیون‌ها و کارگروه‌ها باید پرونده‌ها با سرعت رسیدگی شوند و معطلی در زمینه تصمیم‌گیری در کارگروه نباید وجود داشته باشد.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با اقدامات و پیگیری های صورت گرفته زمان صدور مجوزها و استعلام‌ها را با کار و کارشناسی و بازدیدهای میدانی بیشتر تقلیل داده‌ایم، اما اینگونه نیست که مجوز و یا کاری را غیرقانونی دهیم. 

وی ادامه داد: در حوزه محیط زیست هم حدود 97 درصد از مسائل با مشاوره و تعامل و گفتگو و اجرای دستور کارهایی که ارائه می شود، قابل حل است و واحدهای صنعتی و تولیدی باید این هزینه را انجام دهند.

استاندار کرمان گفت: اگر بخواهیم منابع طبیعی و محیط زیست را در استانی که رویکرد آن صنعتی است، جدی نگیریم، بسیاری از مناطق استان غیرقابل زندگی می‌شود.

زینی‌وند، همچنین به مسئله قطعی برق در روزهای اخیر اشاره داشت و گفت: وضعیت بسیار سختی در کشور داریم، دلایل آن هم بارها گفته شده است، از مردم باید این سختی‌ها و نوسانات برق عذرخواهی می‌کنیم.

وی ادامه داد:در استان کرمان حدود 3هزار مگاوات برق تولید می‌شود و با کسری جدی برق مواجه هستیم، ضمن آنکه از سوی دیگر نیز با شرایط حساسی در بیمارستان‌ها به واسطه بیماری کرونا روبرو هستیم که همه این مسائل را باید در نظر بگیریم.

استاندار کرمان تصریح کرد: رمزارزهای قانونی تا پایان شهریور ماه از مدار خارج شده اند و موارد غیرقانونی نیر در حال کشف هستند.

وی با تاکید بر اینکه مصرف برق در صنایع سنگین باید مدیریت شود، خاطرنشان کرد: صنایع فولادی و سیمان در اولویت مدیریت نیرو و تعدیل فعالیت هستند و حتما با کارگروه مدیریت انرژی استان همراهی داشته باشند تا با خسارت جدی مواجه نشوند.

بر اساس این گزارش در هجدهمین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کرمان درخواست پنج متقاضی در حوزه تسهیلات، تقسیط بدهی و تخصیص سوخت بررسی و تصمیم‌گیری شد.

همچنین در خصوص بازفعال‌سازی واحدهای صنعتی غیرفعال ( 34 واحد سهیمه ابتدایی استان) تعیین تکلیف و احیای واحدهای تولیدی تملک شده و در صورت امکان واگذاری به مالکان قبلی دارای اهلیت و صلاحیت، بررسی میدانی واحدهای تولیدی دارای مشکل و نیازمند به سرمایه‌ در گردش و ثابت برای دریافت تسهیلات تبصره 18 گفتگو شد. 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها