به گزارش جام جم آنلاین، عبدالخالق العزاوی، عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق اعلام کرد که ۵۰ درصد از حملات به خطوط برق با ابهام همراه است.
وی افزود: دامنه حملات به دکل های برق در عراق طی دو هفته گذشته به میزان ۳۵ درصد تشدید شده است و این بالاترین رقم از سال ۲۰۰۳ محسوب میشود به طوری که ۱۱ خط انتقال برق به طور مستقیم هدف قرار گرفته است.
العزاوی گفت که این حملات با بمب یا کارگذاشتن مین بوده است.
این عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق تاکید کرد: ۵۰ درصد از حملات مشکوک است. معقول نیست که همه این حملات کار داعش باشد. برخی از حملات برنامهریزی شده با هدف ایجاد نارضایتی عمومی یا به منظور بهره برداری خاص است.
وی بیان کرد: تحقیقات ادامه دارد و امیدواریم که طی روزهای آتی به نتایج مهمی برسیم.
گفتنی است، طی روزهای اخیر، شبکه برق عراق هدف حملات و عملیاتهای تروریستی فراوانی قرار گرفته است. این حملات تروریستی موجب شده است تا بحران برق در عراق بیش از پیش تشدید شود.
سناریوی انفجار دکلهای برق در عراق همچنان ادامه دارد. تروریستهای تکفیری داعش به تازگی عملیات خرابکارانه جدیدی را علیه دکلهای برق انجام دادند.
بر اساس این گزارش، تروریست های تکفیری داعش ۷ دکل برق در استان کرکوک را هدف قرار داده و آنها را منهدم ساختند. بدین ترتیب، شمار دکلهای برق تخریب شده در طول هفته گذشته در استانهای نینوا، کرکوک و صلاحالدین به ۲۷ دکل رسیده است.
پیشتر هم جنبش «کتائب حزب الله» عراق در بیانیهای اعلام کرد: طبق اطلاعاتی که ما به دست آوردهایم عربستان سعودی در عملیات تخریب دکل های برق عراق دست دارد.
حزب الله عراق در بیانیه مذکور تصریح کرده است: هدف عربستان سعودی از عملیات تخریب دکل های برق عراق، ایجاد هرج و مرج در این کشور است. در واقع، سعودیها به دنبال احیای داعش در عراق هستند.
در بیانیه کتائب حزب الله عراق آمده است: در حال حاضر ریاض تلاش میکند تا خود را به عنوان ناجی در بحران کنونی عراق جلوه دهد. این در حالی است که هدف اصلی و اساسی سعودیها از این اقدام، ترمیم چهره مخدوش خود نزد افکار عمومی عراق است.
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر