به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین، سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا درباره شیوه جدید کلاهبرداری ها اظهار کرد: با فعال شدن سامانه ابلاغیات قضایی قوه قضائیه موسوم به سامانه ثنا، مجرمان سایبری با سوءاستفاده از مردم کلاهبرداریهای زیادی را انجام میدهند.
وی گفت:در نوع جدید با ارسال پیامک از طریق سرشمارههای شخصی توسط اپراتورهای مختلف مبنی بر ابلاغ شکوائیه قضایی اقدام به سودجویی میکنند.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا ادامه داد: در این پیامک های ارسالی جعلی یک لینک آلوده هم طراحی شده است به طوری که شخص پس از رویت پیامک و باز کردن لینک، یک بدافزار بر روی گوشی فعال میشود و ورود پیدا میکند و به همه اطلاعات گوشی همراه دست پیدا می کند و پس از به دست گرفتن اختیار کامل تلفن همراه است مجرمین سایبری نسبت به اقدامات مجرمانه خود که عمدتا اخاذی یا برداشت از حساب بانکی است، اقدام می کنند.
وی افزود: سامانه ابلاغیات قضایی با همین عنوان به افراد هدف پیامک ارسال میکند و از شهروندان تقاضا داریم که تحت هیچ عنوان فریب پیامک با سرشمارههای شخصی را نخورند و در صورت تمایل هم مردم میتوانند اپلیکشن سامانه ثنا را بر روی گوشی خود نصب کنند.
معاون اجتماعی پلیس فتا بیان کرد: هدف این پیامک های جعلی فقط سودجویی از مردم بوده و این امر مهم است تا برای دانلود هر اپلیکیشنی ابتدا آن را از یک منبع معتبر دانلود کنید.
سرهنگ پاشایی گفت: شکایات زیادی از جانب مردم تا امروز ارسال شده و خوشبختانه با پیگیریهای پلیس فتا تهران بزرگ تعدادی از این افراد که از طریق فضای مجازی اقدام به اعمال مجرمانه سابیری میکردند، دستگیر هم شدهاند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد