به گزارش جام جم آنلاین بوشهر؛ استان بوشهر ۱۱ بندر تجاری دارد که بزرگترین آن بندر بوشهر با ظرفیت هشت میلیون تن تخلیه و بارگیری است.افزایش عمق کانال دسترسی بندر بوشهر برای ایجاد شرایط تردد کشتیهای ۵۰ هزارتنی در اولویت طرحهای توسعه این بندر است.
در فاز نخست، توسعه بندر بوشهر در مجتمع بندری نگین تدارک دیده شده و یک برنامه پنج ساله توسعه بندر بوشهر تا سال ۱۴۰۵ مشخص شده که براساس این مطالعه برنامهها یکی پس از دیگری اجرایی خواهد شد.
یکی از مهمترین برنامه های برای بندر بوشهر توسعه دریایی است که مقرر شد با افزایش عمق کانال تا ۱۳.۵ متر زمینه برای تردد کشتیهای ۵۰ هزار تنی در بوشهر فراهم شود.
در شرایط کنونی در بندر بوشهر تنها امکان تردد کشتیهای ۳۰ هزارتنی است که با اجرای طرح توسعه علاوه بر فراهم شدن شرایط برای تردد کشتیهای ۵۰ هزار تنی، مساحت محوطههای ترمینالهای کانتینری، صادرات مواد معدنی و نفتی افزایش پیدا میکند.
طرح توسعه بنادر تابعه بوشهر نیز در قالب ۱۵ سال و سه برنامه پنج ساله (از سال ۱۴۰۰) به تصویب رسیده است.
در قالب طرح توسعه با افزایش ظرفیت بنادر زمینه برای رونق روزافزون تجارت آنها فراهم شود که نتیجه آن افزایش اشتغال و رونق کسب و کار حوزه دریانوردی در استان بوشهر است.
در این ارتباط با یک گام رو به توسعه بیشتر تلاش میشود تا شناورهای سنتی بتدریج جای خود را به شناورهای فلزی داده و بنادر تابعه در این استان بتوانند بخوبی در عرصه تجارت بین المللی فعالیت داشته باشند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: