رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی:

۳۰ درصد دانش‌آموزان کم تحرک هستند!

رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی با طرح این پرسش که مسئول بهبود فعالیت های بدنی مردم ایران چه شخص یا نهادی است از بی توجهی به یک خطر بسیار بزرگ که سلامت ایرانیان را نشانه رفته است، انتقاد کرد.
کد خبر: ۱۳۵۴۲۰۹

۳۰ درصد دانش‌آموزان کم تحرک هستند!

به‌ گزارش جام جم آنلاین، افشین ملایی در مراسم اختتامیه نخستین لیگ کشوری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به اینکه بنا بر آمار ارائه شده توسط مرکز ملی آمار ایران جمعیت ورزشکار ایران به ۴۶ درصد کاهش یافته است که یک دلیل کاهش آن کرونا بوده است، اظهار کرد: کرونا علت اصلی نیست و هم اکنون ۸۲ درصد مرگ و میر کشور به دلیل بیماری‌های غیر واگیر است.

وی ادامه داد: یکی از کارکردهای اصلی ورزش تامین سلامت ملی مردم است که این مساله مورد تاکید قانون اساسی نیز قرار گرفته و در بند سوم قانون اساسی بر فراهم سازی ورزش رایگان، یک تکلیف برای دولت تعیین شده است.

رییس فدراسیون ورزش های همگانی با طرح این پرسش که به چه علت ۳۰ درصد دانش آموزان ایرانی دچار کم تحرکی شده اند؟ گفت: سیاست گذاری در حوزه سلامت چگونه پیش می رود؟ ما در هر حوزه ای یک متولی داریم، اما متولی بهبود وضعیت سلامتی و فعالیت بدنی مردم کیست؟

ملایی با تاکید بر ضرورت کارآمدی نهادهای متولی ورزش همگانی، بیان کرد: نهادهای ناکارآمد یکی از اصلی ترین دلایل شکست ملت‌ها هستند و این حوزه ها باید در عملکرد خود بازنگری جدی داشته باشند. در عین حال منکر دستاوردهای ورزش قهرمانی نیستیم اما اگر به پیامدهای کم تحرکی اندیشیده نشود این شرایط بدل به خسران ملی می شود.

وی همچنین با اشاره به اقداماتی که در دو سال گذشته صورت گرفته است، عنوان کرد: یکی از راهکارهایی که فدراسیون برای حذف مکان ورزش انجام داد، استفاده از فضای مجازی بود.

رییس فدراسیون ورزش های همگانی به برگزاری لیگ ورزش همگانی دانشگاه آزاد به صورت مجازی نیز اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد نشان داد می توان با حذف فیزیکی مکان ورزش، ورزش همگانی را بین دانشجویان توسعه داد.

ملایی افزود: یکی از شرکای موثر ما که موفق شده است کم تحرکی را از طریق فضای مجازی با رویکرد ورزش سلامت محور بهبود ببخشد، دانشگاه آزاد اسلامی است و امیدواریم دستاوردهای این دانشگاه به عنوان یک الگوی علمی مورد استفاده سایر مجامع علمی کشور قرار گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها