به گزارش جام جم آنلاین، طی دوران همه گیری ویروس کرونا، شرکت های هواپیمایی مجبور شدند برای جلوگیری از گسترش این بیماری، فرایندهای پاکسازی را به طور عمیق تر انجام دهند.
بسیاری از شرکت ها در همین راستا از فناوری استرلیزه سازی قدرتمند مانند ضدعفونی کننده های بیمارستانی برای از بین بردن ویروس استفاده کردند.
با این وجود بسیاری از فرایندهای جدید نیازمند آن است که کارگران انسانی مواد شیمیایی پاک کننده را به کار گیرند. این فرایند وقت گیر است و اصولاً به چشمان و پوست آسیب می رساند.
در این میان یک استارت آپ فناوری راه حلی برای پاکسازی ابداع کرده که در حقیقت رباتی خودران به نام «ری» است.
شرکت کانادایی Aero HygenX ربات ری را ابداع کرده که قادر است با استفاده از فناوری فرابنفش ۹۹.۹۹۹ درصد از پاتوژن ها را از بین ببرد.
این فناوری که UVCنام دارد با از بین بردن ساختار دی ان ای باکتری و ویروس هایی کار می کند که روی سطوح و در هوا هستند. به گفته شرکت سازنده، ری قادر به از بین بردن بیماری هایی مانند کووید ۱۹ و ابولا نیز است.
UVC نیازمند پاکسازی دستی یا استفاده از هیچ گونه مواد شیمیایی خطرناک نیست. به عبارت دیگر هیچ پسماندی باقی نمی ماند که به پلاستیک یا پارچه های کابین هواپیما آسیب برساند.
علاوه بر آن استفاده از مواد شیمیایی کمتر به معنی کاهش ریسک خوردگی داخلی، شکنندگی، اشتعال پذیری و اختلال الکتریکی است.
ری نخستین ربات ضدعفونی کننده UVCخودران است که به طور خاص برای شرکت های هواپیمایی ابداع شده است. این ابزار از فناوری ردیابی حرکت برای حرکت در راهروهای هواپیما و ناوبری استفاده می کند.
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد