به گزارش جام جم آنلاین کردستان، آزاد حکمت صبح امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: دفاتر پیشخوان و ICT بر حسب نیاز و تعداد ساکنین موجود در هر منطقه(شهری و روستایی) مجوز فعالیت دارند و در این مراکز خدمات تلفن ثابت، اینترنت پرسرعت مخابرات و تلفن همراه به مراجعهکنندگان ارائه خواهد شد.
مدیر مخابرات منطقه کردستان اظهار داشت: در راستای ارائه خدمات بیشتر به مردم و اجرای برنامههای دولت الکترونیک، برخی از امورات مربوط به دیگر دستگاههای خدماترسان نیز در این مراکز انجام میشود.
حکمت با اشاره به وجود 388 دفتر پیشخوان و ICT روستایی در استان خاطرنشان ساخت: تعداد 252 مورد از این آمار مربوط به دفاتر پیشخوان در مناطق شهری و 136 مورد دیگر مربوط به دفاتر ict روستایی است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان کاهش هزینهها و رفت و آمد به شهرها را از مزایای اصلی راهاندازی دفاتر ict روستایی و دفاتر پیشخوان دانست و اعلام کرد: با راهاندازی این دفاتر بسیاری از مشکلات مردم در مراجعه به شهرها برای انجام امورات مربوط مخابرات و گاها دیگر ادارات رفع شده است.
حکمت یادآور شد: دفاتر پیشخوان و ict روستایی نقش بسزایی در تکرم ارباب رجوع با تسهیل نمودن زمان و مکان خدماتدهی به مشتریان و مراجعین ایفا میکنند،که رویکرد مخابرات هم ارائه خدمات به صورت کمی و کیفی است و این دفاتر در کمیت و کیفیت خدماترسانی تاثیر بسزایی خواهند داشت.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد