وی ادامه داد: با این وجود در حال حاضر دو مشکل اساسی در شهر کرمانشاه وجود دارد که ایجاد ناامنی شده است.
دادستان کرمانشاه افزایش سرقت های خرد را یکی از این مشکلات عنوان کرد و گفت: در سال ۱۴۰۰ آمار سرقت های خرد در کرمانشاه حدود ۲۳ هزار و ۷۰۰ فقره بود که نسبت به سال قبل از آن حدود ۱۷.۵ درصد رشد داشته که میانگین کشوری آن حدود ۱۹ درصد است.
وی یادآورشد: در سطح شهر کرمانشاه حدود دو هزار معتاد متجاهر و کارتن خواب زندگی می کنند، درحالی که ظرفیت کمپ های ما حدود ۴۰۰ نفر است، بنابراین حدود ۱۶۰۰ نفر دیگر داریم که در طول شبانه روز در سطح شهر رها هستند وبرای تامین مواد و مایحتاج خود دست به سرقت های خرد می زنند.
کرمی اضافه کرد: اگر هر روز فقط ۱۰ درصد از این افراد دست به سرقت بزنند، روزانه ۱۶۰ سرقت خواهیم داشت درحالی که امکانات و نیروی انتظامی ما هم برای جلوگیری از این سرقت ها به اندازه کافی نیست و در نهایت وجود این سرقت ها نارضایتی مردم را به دنبال دارد.
وی در ادامه از تیراندازی با سلاح هم به عنوان مشکل دیگر در شهر کرمانشاه یاد کرد که باعث ایجاد حس ناامنی بین شهروندان شده است.
دادستان کرمانشاه ادامه داد: در این راستا کمیته ای را در دستگاه قضایی استان تشکیل داده ایم که در آن به پرونده تیراندازی ها بصورت جداگانه رسیدگی می شود.
وی از وجود فرهنگ اسلحه دوستی در منطقه زاگرس و همجواری کرمانشاه با دو اقلیم کردی و عربی نشین عراق به عنوان مهمترین دلایل بالا بودن آمار تیراندازی ها در کرمانشاه یاد کرد و گفت: در کشور ترکیه کارخانجات زیاد ساخت اسلحه وجود دارند که تولیدات خود را به منطقه اقلیم کردستان عراق سرریز می کنند که بخشی از آن به شکل قاچاق وارد کشورمان می شود.
کرمی با بیان اینکه سال گذشته بیش از شش هزار سلاح قاچاق در کرمانشاه کشف و ضیط شده است، گفت: هرچند که حدود ۸۰ درصد از تیراندازی هایی که در سطح شهر کرمانشاه انجام می گیرد بدون خسارت جانی و مالی است و تنها برای ترساندن صورت می گیرد، اما باز هم وقوع آن حس ناامنی را بین مردم ایجاد می کند.