طبق اعلام وزارت آموزش و پروروش، نظام رتبه بندی معلمان به ایستگاه آخر نزدیک میشود و قرار است احکام معلمان از ۳۱ شهریورماه جاری صادر شود؛ هرچند اجرای قانون رتبه بندی معلمان از شهریور ۱۴۰۰ تعیین شده و پرداخت معوقات یک ساله آن نیز باید از سوی دولت انجام شود.لایحه رتبه بندی معلمان پس از ۱۰ سال کشمکش در روز ۲۵ اسفندماه ۱۳۹۹ از سوی دولت وقت به مجلس ارسال و کلیات آن هجدهم خردادماه سال ۱۴۰۰ به تصویب رسید اما به دلیل تغییرات قابل توجه لایحه از سوی نمایندگان مجلس و عدم تامین بار مالی آن، ماهها در مجلس معطل ماند و یک مرتبه نیز از سوی شورای نگهبان رد و دوباره به مجلس بازگشت.با انجام اصلاحات واراده از سوی مجلس در ابتدای اسفندماه، رتبه بندی معلمان از سوی شورای نگهبان مورد موافقت قرار گرفت و در ۱۶ اسفندماه سال ۱۴۰۰ از سوی رئیس مجلس جهت اجرا به دولت و ۲۳ اسفندماه از سوی رئیس جمهور به وزارت آموزش و پرورش، سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ شد. آخرین خبر درخصوص قانون رتبه بندی معلمان را در ادامه بخوانید.
به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، یوسف نوری روز سه شنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه «هم افزایی مدیریت ایران» در جمع خبرنگاران درباره اجرای رتبه بندی معلمان با تاکید بر اینکه معلمان نباید نگران باشند و این طرح اجرایی میشود، گفت: خواسته فرهنگیان اجرای قانون رتبه بندی معلمان است و انتظار دارند این کار زودتر انجام شود اما این امر مهمی است و مراحل قانونی دارد که باید طی شود.
وی افزود: ایراداتی را کمیسیون تلفیق قوانین مقررات مجلس در خصوص این آیین نامه داشتند که در چند روز گذشته به ما ارجاع دادند. در کمیسیون مربوطه ایرادها برطرف شد و در این کمیسیون به توافق رسیدند که در اولین جلسه هیات دولت، آیین نامه نهایی شود.
وزیر آموزش و پرورش گفت: بنابراین سعی می کنیم این آیین نامه را که رئیس جمهور هم اصرار دارند سریعتر اجرایی شود، در جلسه این هفته هیات دولت نهایی کنیم.
نوری با اشاره به برخی انتقادات مبنی بر اینکه چرا هنوز رتبه بندی معلمان اجرا نشده است، اظهار داشت: باید بگویم اول قانون است، بعد آیین نامه و بعد شیوه نامه اجرا است. شیوه نامه و سامانه آن را همزمان آماده کرده ایم و منتظر تصویب آیین نامه هستیم.
وزیر آموزش و پرورش درباره شیوع مجدد کرونا و بازگشایی مدارس نیز گفت: بارها گفتهام آخرین جایی که در زمان شیوع بیماری ها تعطیل خواهد شد، مدارس هستند. در همه گیری های ملی و جهانی بیماری ها، مدرسه باید آخرین جایی باشد که تعطیل میشود و اولین جایی باشد که باز می شود. البته باید شیوه نامه ها را رعایت کنیم.
نوری تاکید کرد: در آخرین جلسه ستاد ملی کرونا مصوب شد که سال آینده مدارس دانشگاه ها حضوری خواهند بود و با قوت هم حضوری خواهند ماند و ما تابع دستورات ستاد ملی کرونا هستیم.
برای استفاده از ظرفیت دانشبنیانها در مدارس برنامهریزی شده است
وزیر آموزش و پرورش درباره استفاده از ظرفیت دانشبنیان ها و سازمانهای مردم نهاد در آموزش و پرورش گفت: ما برای استفاده از این ظرفیت، نهادسازی کردیم. یکی از وظایف قرارگاه عدالت تربیتی این است که گروههای جهادی، خودجوش و مردمی با توجه به شعار سال به طور جد دنبال شوند و تا الان جلسات مختلفی با گروههای دانشبنیان و جهادی برگزار شده است.
نوری درباره تخصیص اعتبارات استانی نیز اظهار داشت: بخشی از اعتبارات تخصیص داده شده که بخش اعظم آن طبق تبصره ۲۴ برای مناطق محروم است. بخشی از آن هم برای تکمیل مدارسی است که توسط خیرین کار ساخت آن آغاز شده است.
به گزارش ایرنا، نخستین نمایشگاه و رویداد همافزایی مدیریت ایران در ۱۴۰۱ در حالی در مصلای تهران در حال برگزاری است که بیش از ۲۰۰ مسئول و مدیر از جمله آیت الله سید ابراهیم رئیسی رییس جمهور ایران در این نمایشگاه حضور یافتند و از نزدیک از ظرفیتها و توانمندیهای جوانان و مردم کشور دیدن کردند.
حجت الاسلام احمد صالحی رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری، محمدصادق خیاطیان رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی، میثم لطیفی رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور، اسکندر مومنی رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر، عباس پاپی زاده رئیس سازمان امور عشایر کشور، سید رسول موسوی مدیرکل آسیای جنوبی وزارت خارجه، رضا عامری مدیرکل شورای عالی ایرانیان خارج از کشور، آسیه شریعتی نژاد معاون بانوان ریاست جمهوری، سید محمد آقامیری رئیس سازمان دامپزشکی کشور و معاون وزیر جهاد کشاورزی، حجتالاسلام غلامرضا عادل معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، احسان شریفی پور سرپرست مرکز ملی تحقیقات راهبرد آموزشی علوم پزشکی، مسعود عالمی سرپرست موسسه تحقیقات کشور و محمد چکشیان معاون فرهنگی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جمله مسئولان بازدیدکننده از نخستین نمایشگاه هم افزایی مدیریت ایران در سال ۱۴۰۱ بودند.
از دیگر مسئولان و مدیران اجرایی بازدید کننده از این نمایشگاه می توان به محمدرضا حسین نژاد استاندار خراسان شمالی، علی منصوری استاندار تهران، حسن بهرام نیا استاندار ایلام، محمدهادی ایمانیه استاندار فارس، محمد مهدی فداکار استاندار کرمان، اسماعیل زارعی کوشا استاندار کردستان، احمد محمدیزاده استاندار بوشهر و محسن افشار چی استاندار زنجان اشاره کرد.
این نمایشگاه از دید نمایندگان مردم در مجلس هم پنهان نماند و زهره الهیان و مهدی شریفیان نمایندگان مردم تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات، رباط کریم و پردیس در مجلس شورای اسلامی، روح الله نجابت و علیرضا پاک فطرت نمایندگان مردم شیراز و زرقان، مصطفی طاهری نماینده مردم زنجان و طارم و رئیس کمیسیون صنایع مجلس از آن دیدن کردند.
عباس شفیعی رییس هیات مدیره بانک ملی و محمد حسن حسین زاده مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت و همچنین اسماعیل سجادی منش مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر، امیر مرادی مدیر کل مدیریت بحران استان گیلان، حجت الاسلام محمدرضا حاجبپور امام جمعه شوشتر، قاسم عزیز زاده گرجی فرماندار بابل، صالح رحیمی فرماندار بوشهر، احمد آخوندی مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد هم از جمله مسئولان استانی بازدید کننده از نخستین نمایشگاه هم افزایی مدیریت ایران در ۱۴۰۱ بودند.
این نمایشگاه که از روز یکشنبه دوم مرداد ماه آغاز به کار کرده است، امروز سه شنبه چهارم مرداد به کار خود پایان می دهد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد