ساوه و زرندیه به گزارش جام جم آنلاین : وی با بیان اینکه ساوه به خاطر همجواری با شهرهای بزرگ و صنعتی بودن آن با مهاجرت بالایی روبروست افزود: در شهر ساوه تقاضا در همه زمینهها بیشتر از عرضه است لذا مدیریت این شهر با چالشهای متفاوتی روبروست.
شهردار ساوه با اشاره به وجود بیش از ۲۰ سکونتگاه غیررسمی در ساوه گفت: مطالعات بازآفرینی شهری با بهرهگیری از توان کارشناسی اساتید دانشگاهی آغاز شده است که امیدواریم مشکلات این حوزه را با برنامهریزی دقیق رفع کنیم.
یوسفیان در ادامه با بیان اینکه بیشتر از ۴ سال بود که قیر یارانهای به دلیل جابجایی سهمیه دولتی به ساوه تخصیص نیافته بود گفت: علیرغم اینکه هنوز سهمیه قیر برای ساوه قفل است توانستیم با رایزنی انجام شده بیش از یک هزار تن قیر برای ساوه بهصورت یارانهای دریافت کنیم که با این سهمیه در بیش از ۴۰ خیابان روکش آسفالت انجام شد و ۳۶ محله هدف دیگر با اولویت محلههای خاکی در دست انجام آسفالت و روکش است.
وی روان آبهای سطح شهر را یکی از مشکلات شهر هنگام بارندگی دانست و عنوان کرد: یکی از طرحهای شناسنامهای در ساوه بحث مطالعات برای مدیریت روان آبهای سطحی شهر است که این مهم هماکنون توسط کارشناسان در دست بررسی و اجراست.
شهردار ساوه ادامه داد: در بحث ترافیک شهری نیز کار مطالعاتی به مشاورین ذیصلاح سپرده شده است که امیدواریم این معضل بهزودی رفع شود.
یوسفیان در ادامه با تأکید بر اتمام پروژههای روی زمین مانده از سنوات قبل گفت: پروژههای نیمه تکمیل با توجه به اعتبارات شهرداری مشکلساز شده است اما در دوره جدید شورا و شهرداری ساوه اهتمام به خرج دادهایم تا اتمام این کارها پروژه جدید تعریف نشود.
وی با اشاره به افزایش ۵۷ درصدی دستمزد کارگران و تورم ایجاد شده در پیمانها اضافه کرد: این افزایش دستمزد بعضاً روی قراردادهای ما تا ۷۰ درصد افزایش قیمت اثر داشته است و با توجه به ارزشافزودههای دریافتی ما را با چالشهای جدیدی روبرو ساخته است که به دنبال مدیریت صحیح آن هستیم.
شهردار ساوه گفت: در ۴ ماه اخیر بالغبر ۱۴۰ میلیارد تومان پرداختی در حوزههای مختلف داشتهایم که متوسط هرماه ۳۵ میلیارد میشود و با توجه به دریافتی از محل ارزشافزوده تعادلی در این زمینه وجود ندارد اما از طریق مدیریت خریدهای نقدی و تعهدی مانع از توقف خدمترسانی شدهایم.
یوسفیان تصریح کرد: با شناسایی اراضی غیرمنقول شهرداری طرح مشارکت در آپارتمانسازی را آغاز کردهایم که در پروژههایی مثل مجتمع قاسمآباد ساخت ۱۴۰ واحد با کمک هلدینگ بومی آغاز شده است و در پروژه ۲۱۰ واحدی شهرک علوی نیز سهمیه ۶۳ واحدی داریم که این طرحها علاوه بر ایجاد اشتغال باعث مسکنسازی و صاحبخانه شدن مردم میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه عدم اتمام کنارگذرهای شهر ساوه باعث فشار بر معابر شهری شده است گفت: در حال حاضر ۴ کیلومتر از کنارگذر ساوه آماده آسفالت است و ۳ کیلومتر نیز خاکریزی انجام شده که در آیندهای نزدیک از ۷ کیلومتر این کنارگذر بهرهبرداری خواهد شد.
شهردار ساوه با اشاره به اجرای طرح هوشمند سازی در شهر نیز گفت: در حال حاضر ۷ دوربین پلاک زن برای جلوگیری از تصادفات شهری و تخلف خودروها در معابر سطح شهر نصب شده است که در سال گذشته ۱۰ درصد از محل جرائم صادر شده در حدود ۱۷۰ میلیون تومان سهم شهرداری ساوه بوده است که امسال به دنبال افزایش دریافتی از این محل هستیم.
یوسفیان خاطرنشان کرد: تا مدتی قبل ساوه دارای ۱۱ دوربین پایش تصویری سطح شهر بود که اکنون با بیش از ۷ کیلومتر حفاری و کابلکشی مجهز به ۲۵ دوربین کیفیت بالای پایش است که تلاش میشود در راستای هوشمندسازی مدیریت شهری تا پایان سال ۵۰ دوربین در راستای ارتقای امنیت شهر در نقاط مختلف فعال شود.
وی اجرای پروژههای شهرک صنوف مزاحم، دیوار ساحلی عباسآباد، کفپوش معابر شهری و رمپهای سطح شهر را از دیگر پروژههای در دست اقدام دانست و گفت: اتوبوسهای جدید خریداری شده نیز بر اساس قول وزیر کشور تا هفته دولت وارد شهر ساوه خواهند شد تا در حوزه حمل و نقل عمومی نیز بخش اعظمی از مشکلات موجود رفع شود.
گفتنی است در پایان این جلسه از خبرنگاران تجلیل شد.
علی کریمی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد