به گزارش جام جم آنلاین، چهار محال و بختیاری علی شهریارپور فرادنبه به مناسبت هفته دولت در گفتگوی اختصاصی با جام جم گفت: رشد اعتبارات استان در سالجاری شامل اعتبارات هزینهای، تملک داراییهای سرمایهای استانی، اعتبارات طرحهای ملی و استانی ویژه و اعتبارات مصوب سفر رییسجمهور به استان است.
شهریار پور فرادنبه اعتبارات مصوب قانون برای چهارمحال و بختیاری در سال 1400 را برابر 30 هزار و 615 میلیارد و 61 میلیون ریال دانست و افزود: از این مبلغ 30 هزار و 390 میلیارد و 325 میلیون ریال در سال گذشته ابلاغ شده و 22 هزار و 773 میلیارد و 717 میلیون ریال آن تخصیص یافته است.
میزان اعتبارات مصوب برای استان در سالجاری 161 هزار و 651 میلیارد و 857 میلیون افزایش یافته
وی تصریح کرد: با احتساب اعتبارات مصوب سفر رییسجمهور محترم ، میزان اعتبارات مصوب برای استان در سالجاری 161 هزار و 651 میلیارد و 857 میلیون ریال است که از این مبلغ تاکنون 146 هزار و 613 میلیارد و 959 میلیون ریال ابلاغ و 13 هزار و 832 میلیارد و 656 میلیون ریال برابر 9.4 درصد تخصیص داده شده است. در این راستا تصویب مبلغ ۱۲ هزار و ۵۲۱ میلیارد تومان برای طرح ها و پروژه های استان در سفر رئیس جمهور محترم به چهارمحال و بختیاری از نکات بسیار مهم ، برجسته و تاثیرگذار در تکمیل و بهره برداری از طرح های نیمه تمام استان است که روند ایجاد زیرساخت های مورد نیاز را تسریع و نقش قابل توجه ای در فرآیند توسعه استان خواهد داشت.
دولت سیزدهم بهدنبال توسعه متوازن با در نظر گرفتن عدالت
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان یادآور شد: دولت سیزدهم بهدنبال توسعه متوازن با در نظر گرفتن عدالت و رعایت ملاحضات آمایش سرزمین در مناطق مختلف است.
شهریارپور فرادنبه تامین مالی طرح های پیشران را نقطه عطف در توسعه استان دانست و اظهار داشت: این مهم در دو سال اخیر نمود خوبی داشته و اثرات آن در آینده ای نزدیک مشهود خواهد بود.
توجه ویژه به رشد تولید، ارتقای بهرهوری و ایجاد اشتغال را از برنامههای مهم دولت سیزدهم
وی توجه ویژه به رشد تولید، ارتقای بهرهوری و ایجاد اشتغال را از برنامههای مهم دولت سیزدهم برشمرد و گفت: در این راستا رویکرد دولت مردمی توجه ویژه به شاخصهای اقتصادی بهویژه رشد تولید ، اشتغال پایدار و بهبود رفاه عمومی است.
شهریارپور تاکید کرد: بههمین منظور رشد اقتصادی ۸ درصد در سطح کشور و ۷.۴ درصد در استان چهارمحال و بختیاری هدفگذاری و منابع مالی برای رسیدن به این رشد مشخص شده است.
بهرهگیری از مشارکتهای عمومی و خصوصی برای تکمیل طرحهای نیمهتمام استان ضرورت کامل دارد
وی بهرهگیری از مشارکتهای عمومی و خصوصی برای تکمیل طرحهای نیمهتمام استان را ضروری دانست و افزود: هماکنون تکمیل و بهرهبرداری از 761 طرح نیمهتمام در این استان به بیش از 120 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
منابع بودجه عمومی برای تکمیل و بهرهبرداری از پروژه های نیمهتمام استان کافی و پاسخگو نیست
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: منابع بودجه عمومی برای تکمیل و بهرهبرداری از پروژه های نیمهتمام استان کافی و پاسخگو نیست و باید از ظرفیت بخشهای غیردولتی و همچنین شرکت ها و نهادهای عمومی در این زمینه استفاده لازم بشود.
وی یادآور شد: امسال چهار هزار و 200 میلیارد ریال در قالب اعتبارات قانون استفاده متوازن از امکانات کشور و چهار هزار و 800 میلیارد ریال از محل اعتبارات محرومیت زدایی به استان چهارمحال و بختیاری برای تکمیل طرحهای واقع در مناطق کمترتوسعهیافته در نظر گرفته شده است.
یکی از مهمترین جهتگیری های بودجه استان ایجاد زمینه و شرایط لازم برای بودجهریزی مبتنی بر عملکرد با هدف شفافیت در پاسخگویی می باشد
شهریارپور یکی از مهمترین جهتگیری های بودجه استان را ایجاد زمینه و شرایط لازم برای بودجهریزی مبتنی بر عملکرد با هدف شفافیت در پاسخگویی دانست و اظهار داشت: صرفهجویی اقتصادی، انضباط مالی و کنترل هزینهها به عنوان نتایج این نوع از بودجه ریزی باید مورد توجه تمامی مسئولان و مدیران دستگاههای اجرایی باشد.
وی تخصیص اعتبار و اولویت اجرای طرحهای مختلف را براساس جهت گیری سند آمایش سرزمین استان برشمرد و گفت: در سالجاری و همچنین سال های آینده ملاحظات آمایش سرزمینی در توزیع اعتبارات مود توجه خواهد بود.
اولویت اختصاص اعتبار در استان با برنامههای اجرایی در راستای رفع تنش آبی، گسترش حمل و نقل ریلی و زمینی، حفاظت محیط زیست و ایجاد زیرساختهای مورد نیاز
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: اولویت اختصاص اعتبار در استان با برنامههای اجرایی در راستای رفع تنش آبی، گسترش حمل و نقل ریلی و زمینی، حفاظت محیط زیست و ایجاد زیرساختهای مورد نیاز در حوزههای صنعتی، کشاورزی، ورزشی، گردشگری، مذهبی ، هنری ، آموزشی و درمانی است.
وی با اشاره به پیگیریهای انجام شده توسط مسئولان ارشد استان برای جذب اعتبار از منابع متمرکز و سایر ردیفهای بودجهای افزود: علاوه بر موفقیت های قابل توجه در این زمينه ، تامین منابع برای رفع کسری اعتبارات هزینه ای ، پرداختهای رفاهی کارکنان و مطالبات بازنشستگان دستگاههای اجرایی استان همواره مورد توجه قرار گرفته است.
شهریارپور تصریح کرد: در سال جاری میانگین رشد اعتبارات مصوب استانهای کشور بر اساس جدول ۱۰ قانون بودجه معادل33.7 درصد و برای استان چهارمحال و بختیاری 49.1 درصد بوده که نشان دهنده توجه ویژه به استان چهارمحال و بختیاری در توزیع اعتبارات استانی است.
وی یادآور شد: چهارمحال و بختیاری ظرفیتها و پتانسیلهای فراوانی دارد و بههمین علت میتوان دهها برابر این اعتبارات را با هدف توسعه همهجانبه در استان هزینه نمود.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: اهداف توسعه استان تنها با منابع مالی محقق نمیشود و عوامل دیگری بهویژه عوامل انسانی و مدیریتی در آن نقش قابل توجه ای دارد.
وی با اشاره به فعالیت 32 هزار کارمند در دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری (برابر 1.3 درصد کارکنان کشور)گفت: این تعداد در سالهای اخیر کاهش داشته که نشاندهنده مهاجرت نیروی انسانی به استانهای دیگر است.
شهریارپور ارائه آموزشهای کاربردی بهمنظور توانمندسازی و ارتقای سطح دانش سازمانی را ضروری دانست و تاکید کرد: سال گذشته در این راستا 119 دوره آموزشی برای 6 هزار و 36 نفر از کارمندان دستگاههای اجرایی استان برگزار شده است.
وی افزود: هماکنون میزخدمت در 51 دستگاه اجرایی استان مستقر و در حال ارائه 2 هزار و 826 خدمت شناسهدار به مردم عزیز استان است.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری واگذاری برخی امور دولتی به بخش خصوصی را ضروری اعلام و تصریح کرد: هماکنون ستاد بهرهوری در استان تشکیل و فعالیت های خوبی در زمینه تجهیز منابع برای ارتقای شاخصهای بهره وری در بخش ها و دستگاه های اجرایی داشته است. همچنین ارزیابی عملکرد ۵۲ دستگاه اجرایی استان در سال گذشته بنحو مطلوب انجام که نتایج قابل توجه ای از نظر رشد شاخص های عمومی و اختصاصی داشته است.
وی یادآور شد: اسناد بالادستی توسعهای مانند سند آمایش سرزمین، سند توسعه استان در برنامه ششم، سند توسعه اقتصادی و اشتغالزایی برای ۳۷۵ روستا و سند توسعه سرمایه گذاری و اشتغال در استان تدوین و آن چه در حال حاضر اهمیت دارد اجرایی نمودن اسناد فوق و نظارت بر عملکرد دستگاه های اجرایی در این زمینه است.
شهریارپور اظهار داشت: با تلاشهای انجام شده در سالهای اخیر نرخ بیکاری استان چهارمحال و بختیاری از 20.8 درصد در سال 1396 به ۱۲.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۰ کاهش یافته و باعث شده این استان در سال گذشته از نظر کاهش نرخ بیکاری ، رتبه نخست را در بین استان های کشور کسب نماید.
وی با اشاره به در نظر گرفتن سه هزار و 800 میلیارد ریال اعتبار از محل منابع ملی برای ۲۸ طرح زیرساختی در برنامه جهش تولید استان گفت: از این مبلغ تاکنون یکهزار و 900 میلیارد ریال تخصیص داده شده و تعدادی از طرح های فوق به بهره برداری رسیده است .
ایجاد الزامات و زیرساخت های لازم برای تغییر نظام آماری از سنتی به ثبتیمبنا باید صورت پذیرد
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری به ایجاد الزامات و زیرساخت های لازم برای تغییر نظام آماری از سنتی به ثبتیمبنا اشاره و تاکید کرد: این تغییر نتایج بسیار خوبي از نظر صرفه جویی در هزینه ها، کاهش زمان انجام کار و دسترسی آسانتر به آمار و اطلاعات در پی خواهد داشت. وی نظام فنی و اجرایی را بسیار مهم و تاثیرگذار در فعالیت هاي عمرانی برشمرد و گفت هماکنون 28 هزار میلیارد تومان ظرفیت پیمانکاری در این استان برای اجرای طرحهای مختلف ایجاد شده و فعالیت های گسترده ای در زمینه ارتقای سطح علمی و دانش فنی عوامل اجرایی ، کنترل کیفیت مصالح و تجهیزات صنعت ساخت و نظارت و ارزیابی پروژه های عمرانی در حال انجام است.
در خاتمه این نشست به همت مدیریت روابط عمومی شهرام مرادی و علی اسکندری برگزار گردید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: