خوزستان - جام جم آنلاین : به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقهای خوزستان، سید مهرداد بلادی موسوی بیان کرد: ۲۵ هزار و ۶۵۵ گیگاوات ساعت برق در ۷ ماه گذشته در خوزستان تولید شده که از این مقدار ۳۰.۵ درصد توسط نیروگاههای برقآبی، ۶۸ درصد نیروگاههای حرارتی و سیکل ترکیبی و ۱.۵ درصد به وسیله نیروگاههای تولید پراکنده، تولید و به شبکه تحویل شده است.
وی افزود: از ۱۷ هزار و ۴۵۶ گیگاوات ساعت برق تولیدی نیروگاههای حرارتی و گازی خوزستان، ۴۰ درصد توسط بخش دولتی (نیروگاه رامین و ماهشهر) و ۶۰ درصد توسط بخش خصوصی (زرگان، آبادان، خرمشهر، بهبهان و فجر) تولید شده است.
معاون بهرهبرداری شرکت برق منطقهای خوزستان تصریح کرد: پیک مهر ماه ۱۴۰۱ به میزان ۷۵ هزار و ۲۹۵ مگاوات بوده که نسبت به پیک بار مهر ماه سال قبل ۴.۲ درصد افزایش داشته است.
بلادی موسوی گفت: انرژی مصرفی در هفت ماهه سال جاری برابر۳۱ هزار و ۳۹۶ گیگاوات ساعت بوده که نشان دهنده حدود ۲ درصد افزایش مصرف انرژی نسبت به مدت مشابه در سال قبل است.
وی با تشکر از مشترکین برای همکاری در مدیریت مصرف برق، اظهار کرد: شرکت برق منطقهای خوزستان تمهیدات لازم جهت تامین برق مطمئن و پایدار را برای کلیه مشترکین در تمامی فصول سال فراهم نموده اما به منظور افزایش قابلیت اطمینان شبکه و استفاده بهینه از انرژی الکتریکی، مدیریت مصرف برق ضروری است.
بر اساس این گزارش، ظرفیت منصوبه تولید نیروی برق استان خوزستان در بخش انتقال برابر با سیزده هزار و ۱۹۶ مگاوات بوده که از این میزان ظرفیت منصوبه در بخش آبی برابر با هشت هزار و ۱۶۹ مگاوات و در بخش حرارتی پنج هزار و ۲۷ مگاوات است. ظرفیت بخش DG (نیروگاههای تولید پراکنده) نیز ۱۶۴ مگاوات است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد