به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ حمیدرضا سلطان آبادی در تشریح جزئیات این خبر گفت: به دنبال شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنها، رسیدگی به موضوع در دستورکار کارشناسان پلیس فتای ویژه غرب استان تهران قرار گرفت.
سلطان آبادی با اشاره به اظهارات شکات افزود: طبق اظهارات شاکیان، این افراد پس از دریافت پیامک جعلی تحت عنوان ابلاغیه الکترونیکی سامانه ثنا، برای مشاهده متن ابلاغیه روی لینک ارسال شده داخل پیامک کلیک کرده و در آنجا از این افراد خواسته شده تا برای اطلاع از وضعیت ابلاغیه مبلغی را پرداخت کنند و به این بهانه به درگاه جعلی بانک وارد شده و اطلاعات کارت بانکی خود را وارد کردهاند. این افراد پس از وارد کردن اطلاعات کارت بانکی متوجه سرقت اطلاعات و برداشت غیرمجاز از حسابهای بانکی خود شدهاند.
وی با بیان اینکه ماموران پلیس فتا با انجام اقدامات فنی و شیوه و شگردهای پلیسی هویت متهم را مورد شناسایی قرار دادند، گفت: در ادامه ماموران با هماهنگی مقام قضایی این فرد را در مخفیگاه خود دستگیر و به پلیس فتا منتقل کردند.
رئیس پلیس فتای ویژه شرق استان تهران با اشاره به انجام بازجویی شده از متهم گفت: متهم در جریان بازجوییهای انجام شده ابتدا منکر بزه ارتکابی شد، اما پس از روبرو شدن با مستندات و ادله جمع آوری شده به جرم خود اعتراف کرد و گفت که با سوءاستفاده از عدم دقت مردم به سرشماره ها اقدام به ارسال پیامک تحت عنوان سامانه ثنا کرده و پس از هدایت فریب خوردگان به صفحات جعلی بانکی با سرقت اطلاعات کارت بانکی آنها نسبت به برداشت غیرمجاز از حساب افراد اقدام کرده است.
سلطان آبادی با اشاره به تشکیل پرونده برای متهم دستگیر شده، گفت: این فرد برای ادامه روند رسیدگی به جرم به همراه پرونده متشکله روانه دادسرا شد.
وی به شهروندان هشدار داد: ارسال هرگونه پیامک حاوی اطلاعات ابلاغیه قضایی سامانه ثنا و... با شماره تلفنهای شخصی صرفا شگردی برای کلاهبرداری از شهروندان است، لذا شهروندان باید به سرشماره های پیامک های ارسالی که حاوی لینک های هدایت شونده هستند دقت کافی را داشته باشید.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد