به گزارش جام جم آنلاین همدان، سرهنگ فیروز سرخوش نهاد اظهار داشت: یک هزار و ۳۳۱ پرونده تشکیل شده در پلیس فتا منجر به کشف و دستگیری متهم شد که بخشی از این پرونده ها مربوط به سال گذشته است.
وی یادآوری کرد: همچنین سال گذشته حدود یک هزار و ۴۰۴ پرونده در پلیس فتا تشکیل که یک هزار و ۳۴۷ فقره آن منجر به کشف شد.
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی استان همدان بیان کرد: ۹۰ درصد جرائم فضای مجازی ناشی از ناآگاهی افراد و اطلاع رسانی نادرست است که با تلاش خبرنگاران این قبیل تخلف ها قابل پیشگیری است.
سرهنگ سرخوش نهاد ادامه داد: هجوم فیک نیوزها(اخبار جعلی) و پروپاگاندا(تبلیغات سیاسی) آنقدر در جامعه قوی شده که نیازمند افزایش اطلاعات عمومی مردم است.
وی بیان کرد: برای جلوگیری از آسیب های اجتماعی باید از طریق رسانه وارد شد چراکه با ابزار پلیسی و سخت نمی توان به مقابله با جنگ نرم دشمن رفت.
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی استان همدان گفت: ۸۰۰ هزار نفر در شهر همدان دارای صفحه اینستاگرام هستند که از این تعداد ۵۰۰ هزار صفحه فعال است همچنین ۲ میلیون سیم کارت با ضریب نفوذ ۸۰ درصد در اختیار مردم است.
سرهنگ سرخوش نهاد با بیان اینکه افزایش اطلاع رسانی و سواد رسانه ای میزان جرائم را کاهش می دهد گفت: فرا گیری نحوه استفاده از فضای مجازی سخت و پیچیده نیست بلکه با فرا گرفتن و رعایت یکسری از توصیه های طلایی می توان از بروز جرم جلوگیری کرد.
وی ادامه داد: برای نمونه به منظور جلوگیری از اسکمیر( کپی کارت بانکی) باید از دادن رمز به دیگران پرهیز کرد و این حق شما است.
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی استان همدان با بیان اینکه خرید و فروش از طریق «حراج آنلاین» بیشترین تخلف را به خود اختصاص داده است گفت: تا کالا به دست تان نرسیده نباید پول را به حساب افراد واریز کرد همچنین به صرف داشتن شماره تلفن و شماره حساب نباید به تبلیغات اعتماد کرد.
سرهنگ سرخوش نهاد گفت: برخی از سیم کارت ها بی نام، ۲ نام و چند نام یا متعلق به اتباع خارجه است که هنگام خروج از مرز به فروش می رسد بنابراین نمی توان به واسطه داشتن شماره از افراد، نسبت به واریز پول برای خرید جنس اعتماد کرد.
وی افزود: همچنین نمی توان به صرف داشتن شماره حساب، به افراد اعتماد کرد چرا که در ایران بدون صلاحیت سنجی به افراد معتاد هم به راحتی کارت بانکی داده می شود و این معتادان کارت بانکی خود را با دریافت کمترین رقم به فروش می رسانند.
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی استان همدان ادامه داد: فراوانی سیم کارت های بدون هویت و فروش کارت های بانکی پلیس را در رسیدن به مجرم دچار مشکل و کندی می کند.
سرهنگ سرخوش نهاد گفت: مزاحمت های اینترنتی و انتشار تصاویر خصوصی افراد نیز از دیگر جرائم پر تکرار است اما به علت فراجغرافیایی نبودن، متهم سریع و راحت دستگیر و ۱۰۰ درصد این نوع جرائم منجر به کشف می شود.
وی بیان کرد: پلیس فتا نسبت به شناسایی حفره های امنیتی کسب و کارهای مهم اقدام و ۷۰ سایت دارای مشکل را شناسایی و اطلاع رسانی کرده است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد