حسین شمالی گفت: فروش تمامی سرمها به مصرف کننده نهایی باید در سامانه تیتک ثبت گردد و امکان رهگیری آن به منظور جلوگیری از خروج از زنجیره تولید تا مصرف مهیا میشود.
وی با اشاره به وضعیت تأمین دارو در کشور، اظهار کرد: سال گذشته به صورت مقطعی با کمبود شدید برخی اقلام دارویی مواجه شدیم که طی ماههای اخیر این وضعیت حاد برای عمده اقلام ضروری مرتفع شده است.
شمالی افزود: در نیمه دوم سال گذشته بیشتر نگرانیها در زمینه تأمین آنتی بیوتیک و سرُم بود که با برنامه ریزی های صورت گرفته، افزایش تولید و واردات، مشکل تا حدود زیادی رفع شد.
مشاور مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو بیان کرد: متأسفانه تجویز سرُم و انواع داروها مانند بتامتازون، دگزامتازون و انواع آنتی هیستامینهای تزریقی برای درمانگاهها به یک منبع درآمد تبدیل شده که این موضوع به تجویز غیر منطقی و کمبود دارو در کشور دامن زده است.
شمالی ادامه داد: تولید این اقلام بین ۳۰ تا ۱۰۰ درصد افزایش داشته اما با توجه به افزایش مصرف، هنوز تا رسیدن به نقطه اشباع بازار فاصله داریم.
وی افزود: سرم جزو اقلامی است که ارزش قاچاق ندارد و تمام سرمهای تأمین شده، در داخل کشور مصرف میشوند که با اجرای طرحها و اقدامات پیش رو تمام مصارف سرم را در کشور رصد و کنترل خواهیم کرد.
شمالی اظهار کرد: سامانه اعلام برخط کمبودهای دارویی راه اندازی شده و معاونتهای غذا و داروی سراسر کشور به صورت برخط کمبودهای خود را از این طریق به سازمان غذا و دارو اعلام نموده و این سازمان نسبت به رفع مشکل کمبود اقدام میکند./مهر نیوز
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: