به گزارش جام جم آنلاین همدان، دکتر مجذوبی رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان در آیین کلنگزنی همراهسرای بعثت و پایگاه اورژانس 12 شهری با اشاره به اینکه انجام کار خیر، مستلزم داشتن روحیه ایثار و از خودگذشتگی است اظهار کرد: به لطف خداوند در استان ما افراد بسیاری باعث و منشأ خیر بودهاند و وارد این رویه شدهاند و عده بسیاری هم به یاد درگذشتگان و بستگان خود در این امر خداپسندانه مشارکت دارند.
وی افزود: بیمارستانهای استان مرکز ارجاع هستند و در اوقات متعددی از شبانهروز از گوشه و کنار استان و دیگر استانها به بیمارستانها مراجعه میکنند و اغلب همراهانی دارند که به استقرار و بیتوته نیاز دارند اما متأسفانه مکان مناسب و محل استقرار ندارند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: مکرراً شاهد بودهایم که همراهان بیمار در اتومبیل میخوابند و این شرایط ممکن است مدتی تا ترخیص بیمار از بیمارستان ادامه یابد که زیبنده استان نیست.
همراهسرای بعثت در هزار مترمربع با اعتبار 10 میلیارد تومان ساخته میشود
وی با بیان اینکه اواخر سال گذشته یک همراهسرا در بیمارستان امام حسین(ع) ملایر کلنگزنی شد عنوان کرد: همراهسرای بعثت در دو بلوک بیست واحدی با اعتبار ده میلیارد تومان در متراژ هزار مترمربع انجام میشود و واحدهای ۴۵ متری برای همراهان بیماران ساخته میشود.
دکتر مجذوبی با بیان اینکه در قبال کار خیر با هیچ کلمه و جملهای نمیتوان حق قدردانی را ادا کرد گفت: در احداث مراکز اورژانس کمبودهایی در سطح جادهای داریمو دکتر نادی بانی این کار خیر شدند تا پروژه دوازدهمین پایگاه اورژانس شهری استان با هزینه و حمایت ایشان با یاد و خاطره مادر مرحومشان اجرایی شود.
وی تصریح کرد: پروژه دوازدهمین پایگاه اورژانس شهری با زیربنای ۱۳۰ متر با اعتبار یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان کلنگزنی میشود تا گامی دیگر در راستای توسعه خدمات فوریتهای پزشکی در استان برداشته شود.
خیّر نیکاندیش، حاج جهانگیر فلک دین که در احداث همراهسرای بعثت ورود کرده است نیز در این مراسم اظهار داشت: احداث همراهسرای بیماران از زمان کودکی آرزوی من بود و دوست داشتم شرایطی فراهم کنم که خانواده بیماران دغدغهای بجز بیماری فرد نداشته باشند.
وی مشارکت در این امر خداپسندانه را لطف خداوند برشمرد و افزود: امیدوار هستم پروردگار گامهای ما را در این مسیر استوار گرداند و باقیات صالحاتی از این کار خیر در سرای باقی منظور نماید.همچنین دکتر نادی که با نام و یاد مادر مرحوم خود در احداث پایگاه اورژانس مشارکت کرده است در این آیین بر لزوم نگاه ویژه به مشارکت خیرین در طرحهای حوزه سلامت تأکید کرد.
وی با بیان اینکه نجات هر انسان نجات آحاد بشریت است گفت: موضوع فوریتهای پزشکی گاه در نجات انسانها مسأله حساس و اثرگذاری است از این رو تمایل داشتم در توسعه خدمات اورژانس مشارکت داشته باشم تا شاید سهمی کوچک در نجات جان انسانها داشته باشم.
لازم به ذکر است استان همدان از 5 بیمارستان آموزشی درمانی و یک بیمارستان فوق تخصصی در شرف افتتاح برخوردار است و در برخی رشتههای تخصصی، قطب منطقه غرب کشور در حوزه سلامت به شمار می رود از این رو احداث همراه سرا در راستای تسهیل پذیرش و حضور بیماران و خانواده های آنها امری ضروری بود که به لطف خداوند با پیگیری مسئولین دانشگاه علوم پزشکی همدان و خیرین سلامت محقق شد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد