به گزارش روابط عمومی رسانهملی، رئیس ساترا با بیان اینکه برنامهریزی کلان برای رسانههای کشور جزو وظایف شورایعالی انقلاب فرهنگی است، افزود: این مصوبه در ادامه مأموریتها و شرح وظایف قبلی سازمان صداوسیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مقومی است برای شرح وظایف قبلی این دو نهاد.
وی تصریح کرد: براساس این مصوبه تنظیمگری شبکه نمایشخانگی، برنامههای تلویزیونی، رسانههای کاربرمحور یا ناشرمحور و نظارت بر اجرای قوانین پخش زنده بهعهده صداوسیماست و نمایندگانی از وزارت ارشاد در جلسات شورای مجوز تولید و انتشار ساترا حضور خواهند داشت. مقیسه تأکید کرد: مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی، اعلام اتحادی بود بهنفع مردم برای سالمسازی فضای مجازی، تسهیل و حمایت از کسبوکارها. این مصوبه بهمنظور اتحاد و همافزایی بیشتر است و آنچه دیده میشود، نتیجه کار مشترکی بین صداوسیما و وزارت ارشاد است.
وی با اشاره به اینکه ساترا در زمینه حمایت از حقوق مردم و کسبوکارها و پیگیری منافع ملی بسیار سختگیر است، گفت: اگر برخی در فضای مجازی ادعا میکنند که ساترا سختگیر است و مقصود از سختگیری، مقابله با تخلف قانونی است، میگوییم بله، با بیقانونی مقابله خواهد شد. رئیس ساترا در ادامه، تسهیل فعالیت رسانهها را اصلی مهم برشمرد و عنوان کرد: بهطور حتم از رسانههای قانونمدار حمایت میکنیم و حضور بخشخصوصی را کمکی به صداوسیما میدانیم. در این راستا، فعالیت آنها را در تبدیل ظرفیت فضای مجازی به فرصت مغتنم میشماریم که اگر این قانونمداری نباشد تبدیل به تهدید خواهد شد.
مقیسه در پایان به مجمع«رصتا» پرداخت و گفت: رصتا حدود ۴۰۰ عضو دارد و ما در هر شورای تصمیمگیری ساترا از مجمع رصتا نیز نمایندهای داریم تا این زیستبوم با مشارکت بخش خصوصی، ذینفعان و دیگر نهادهای مرتبط شکل بگیرد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد