اینکه استکبار جهانی و صهیونیسم بینالمللی از تسلط و اشرافیت همه جانبه جمهوری اسلامی بر اوضاع عمومی کشور بهشدت آزرده خاطر شدهاند، ابهامی وجود ندارد.
اینکه وضعیت مطلوب جامعه ما از نگاه بیگانگان، شرایط پاییز ۱۴۰۱ و ادبیات باجخواهانه و تحقیرآمیز آنها در مراودات فرادیپلماسی با ماست، نباید شکی به خود راه دهیم!
اینکه آنها از لبیک پیاپی مردم بصیر ایران به فراخوانهای سیاسی و مذهبی نظام در یکسال اخیر حرص میخورند و در تکاپوی انتقام از این مردمند و حتی در دفاع از اندک معترضان، قاطبه مردم را موهنانه بیشرف خطاب میکنند، عصبانیت خودشان را نمیتوانند مخفی کنند، اظهر من الشمس است. این موارد و سایر ادله نشان میدهد که دشمن با تکرار حادثه تروریستی شاهچراغ در ۲۲مرداد امسال، هم با زبان صریح و هم با زبان بیزبانی برای ملت ما خط و نشان میکشد که یا باید با غرب و اسرائیل همراه شویم و خیابانها و ساختار حاکمیتی را به نفع سیاستهای براندازانه آنها به آتش و آشوب بکشیم یا آنکه توسط تیمهای تروریستی اعزامی از سوی ما کشته شوید و راه سومی هم وجود ندارد.
چه ادبیات فاخری را در دنیای سیاست رواج دادهاند که یا با مائید یا بر ما! و کسانی که با ما نیستند، مستحق مرگند، چه در داخل حاکمیت باشند و چه در بیرون حاکمیت، فقط کافی است که به فراخوانهای ما لبیک نگویند. حالا قربانیان آنها بخواهند آرتین و آرشام و راستین باشند و چه حاج آقا عباسی، خادم ۷۵ ساله حرم شاهچراغ.
خدا را شکر که دشمنان ما را با همه امکانات و فرصتها، احمق آفریده و روندی که میتوانست مجددا جامعه ما را دچار التهابات انتخاباتی کرده و فتنههای جدیدی را بهوجود آورد، اینگونه به بنبست رسانده و بسترساز بصیرت عمومی و اتحادهای ملی آحاد مردم جامعه شود.
اعزام تروریستهایی که هرکدام حداقل هشت خشاب جنگی پر به همراه داشتند و نیز امکاناتی که از تیمهای قبلی ترور در همین ایام ضبط شده به وضوح ثابت میکند عمق کینه دشمن از ملت ما چه اندازه است و برنامه انتقام آنها چقدر وسیع است.
متأسفانه وقتی این حجم از کینه را ملاحظه میکنیم و باز هم شاهد قلم گردانی قلم به مزدها برای القای دوست پنداری دشمنان میشویم، سراسر وجودمان را غصه فرا میگیرد و به حال آنها که بعضیها در گذشته خوشنام بوده و حتی در خط مقدم مبارزه با غرب شعار داده و عمل میکردند، متأسف میشویم. اما در واکاوی علل ناکامی دشمن در نتیجهگیری اجتماعی از وقایع تروریستی از جمله تکرار همین واقعه تروریستی شاهچراغ، باید قدردان اشرافیت مدیران ارشد استان فارس بهخصوص استاندار و رئیس کل دادگستری فارس، تلاشهای امنیتی نهادهای امنیتی، نظامی و انتظامی بوده و نیز همانطوری که دکتر جبلی رئیس محترم رسانهملی در پیام به مدیرکل صدا وسیمای فارس متذکر شده، باید حساب ویژهای روی عملکرد رسانه استانی در به دست گرفتن ابتکار عمل پرپوشش رسانهای و انجام روایت اول باز کرد که با سه مؤلفه تلاشهای بهموقع، حضور سریع و اطلاع رسانی حرفهای اتفاق افتاد.برای درک هر چه بیشتر اهمیت نقش رسانهملی در نبرد رسانهای کافی است که به شبکههای معروفی مانند ایران اینترنشنال رجوع کرده و اثر ضربه روایت اول را به گیجگاه آنها و پراکندهگویی و بههم ریختگی عصبیشان بهوضوح ملاحظه کنید که بهجای محکوم کردن اقدام تروریستی، در شرایطی یه تکاپوی نسبت دادن دوباره آن به دستگاههای امنیتی نظام افتادهاند که باز هم داعش رسما و طی اطلاعیهای که در فضای مجازی انتشار یافت، مسئولیت آن را بهعهده گرفت.
پیام واضح تکرار عملیات تروریستی شاهچراغ، اعلام جنگ آشکار به ملت ماست که اگر خودتان جامعهتان را ناامن نکنید، ما مستقیما وارد عمل شده و امنیت شما را هدف قرار خواهیم داد.ناامنی جامعه، یعنی توقف سفرهای تابستانی، یعنی عدم بازگشایی مدارس، یعنی برگزاری آشوب محور سالروز اغتشاشات پاییز سال گذشته، یعنی ممانعت از ایجاد شور و شوق انتخاباتی، یعنی تعطیلی بازار، یعنی ناامنی اقشار، یعنی افزایش فشارهای روانی و اجتماعی، یعنی نابودی سرمایههای شخصی و دولتی، یعنی ضعیف کردن مواضع دیپلماسی، یعنی تشدید فضای سلب اعتماد مردم نسبت به حاکمیت، یعنی افزایش اختلافات داخلی، یعنی فرار سرمایهها و مغزها، یعنی جوسازی بینالمللی علیه ایران، یعنی اوجگیری فعالیتهای بهظاهر ائتلافی اپوزیسیون، یعنی اجتماعات شبیه برلین و ...!
همه این پیامها یعنی قفل کردن جامعه و هل دادن آن به سمت نظامی، انتظامی و امنیتی شدن و از بین بردن فرصتها و این استراتژی که به انگیزه فروپاشی انجام میپذیرد، نتیجهای جز تکثیر حوادث تروریستی شاهچراغ و استارت دوباره سوریهسازی کشور در پی نخواهد داشت.تنها راه مبارزه با استراتژی توسعه و فراگیر کردن جو ترور و خشونت، بیداری و بصیرت عمومی در فهم ارتباط ماهوی آن با فحوای کلام مجریان، کارشناسان، گزارشگران و کاربران شبکههای ماهوارهای، اجتماعی و مجازی است.
دشمن فقط زمانی عقبنشینی میکند که با بصیرت عمومی همه اقشار مردم مواجه شود، وگرنه کمترین و کوچکترین منفذ، دشمن را برای نفوذ به لایههای مرکزی نظام و جامعه امیدوار نگه میدارد.
در فراز پایانی باید تأکید کنم که گرچه حادثه تروریستی شاهچراغ بسیار تلخ است اما انسجام عمومی در عدم راهیابی افراد تروریست به داخل حرم، حضور بهموقع نیروهای حفاظتی، دستگیری حداقل یکی از تروریستها در حالیکه از هشت خشاب، فقط موفق به شلیک کور ۱۳گلوله شده بود، روایت اول رسانه استانی، انسجام و همکاری دستگاههای اجرایی و امنیتی، بازگشت سریع آرامش به جامعه و بازگشایی مجدد حرم، کاهش آسیبها و تلفات انسانی نسبت به اتفاق مشابه مهرماه ۱۴۰۱ و دهها حرکت رو به پیشرفت را باید به فال نیک گرفته و این روند اشرافیت را تقویت کرد.جالب این که بهرغم استارت مشابه رسانههای غربی و معاندان دشمن نواز، اینبار شعار «کار خودشان است» نگرفت و موجب استهزای آنان هم شد.
در پایان لازم میدانم مجدد یادآور شوم که ماههای پیش رو اعم از شهریور، مهر، آبان، آذر و نیز ماههای متصل به اسفند انتخاباتی، آبستن حوادث مشابه یا اعتراضات خودساخته جهت تبدیل آنها به اغتشاشات بوده و آثارش را از هم اکنون میتوان در آینه شاهچراغ نگریست!
آتش بیاران معرکه در فضای مجازی و آتش افروزان شبکههای ماهوارهای دست به دست هم داده تا تحت عنوان مخالفت با جمهوری اسلامی، ایران عزیز را در خطر تجزیه و یا استیصال ، انفعال و اضمحلال قرار دهند. تنها بازدارنده این جریان پلید پیله کرده در اطراف ما، بصیرت و اتحاد بصیرت محور ملت ماست.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: