جام جم آنلاین؛ یاور عبیری ، با اشاره به فعالیت حدود ۶۰ اقامتگاه بوم گردی در کرمانشاه، اظهار کرد: متاسفانه اقامتگاههای بوم گردی کرمانشاه تابستان امسال شرایط خوبی را پشت سر نگذاشتند و در رکود به سر بردیم.
وی یکی از مهمترین دلایل این رکود را فعالیت روزافزون خانه مسافرهای غیرمجاز عنوان کرد و ادامه داد: خانه مسافرهای غیرمجاز بلای جان اقامتگاه های بوم گردی شده اند و با فعالیت خود به اعتبار و کار ما آسیب می زنند.
نایب رئیس جامعه حرفه ای اقامتگاههای بوم گردی کرمانشاه افزود: تنوع جاذبههای گردشگری در استان کرمانشاه این بستر را فراهم کرده تا بتوانیم تعداد قابل توجهی اقامتگاه بوم گردی داشته باشیم، اما این امر مستلزم این است که فعالیت خانه مسافرهای غیرمجاز برچیده شود.
وی سطح کیفی ارائه خدمات در اقامتگاه های بوم گردی کرمانشاه را مطلوب دانست و گفت: خوشبختانه اقامتگاه های بوم گردی کرمانشاه در سطح قابل قبولی از نظر کیفیت ارائه خدمات هستند، به گونهای که در اخیرا دو واحد از آنها در سطح کشور خوب درخشیدند.
رئیس جامعه حرفه ای اقامتگاه های بوم گردی کشور اضافه کرد: در سطح کشور حدود دو هزار اقامتگاه بوم گردی داریم که اخیرا برای اولین بار یک سیمنار ملی آموزشی و تجربی برای آنها در سطح کشور برگزار کردیم که حدود ۱۸۰ اقامتگاه بوم گردی در آن شرکت کردند.
وی یادآورشد: در این سیمنار از ۱۸ اقامتگاه بوم گردی برتر کشور که فعالیت های خلاقانه داشتهاند، تقدیر شد که دو مورد از این واحدها یعنی اقامتگاه بوم گردی میلکان در دالاهو و سابات در روستای کانی کچگینه جوانرود از استان کرمانشاه بودند.
به گفته این مسئول، این دو اقامتگاه در زمینه مهاجرت معکوس، راه اندازی موزه، برگزاری جشنواره ها و ثبت غذاها و فرهنگ های محلی استان فعالیتهای خوبی داشتهاند.
وی در ادامه با تاکید براینکه ارتقاء کیفیت سایر اقامتگاههای بوم گردی استان در دستورکار است، افزود: در این راستا طرح درجه بندی اقامتگاه های بوم گردی استان با ارزیابی آنها آغاز شده و به نظر می رسد حدود سه ماه این ارزیابی ها ادامه داشته باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر