جام جم آنلاین اصفهان؛ جایزه مصطفی(ص) با هدف شناسایی آثار برجسته دانشمندان جهان اسلام در توسعه علم و فناوری در جهان و به دلیل اهمیت دانش در سخنان پیامبر خاتم، مزین به نام پیامبر اکرم (ص) نامگذاری شده است.
جایزه مصطفی(ص) تاکنون چهار دوره در سالهای ۱۳۹۴، ۱۳۹۶، ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ برگزار شده و پنجمین دوره آن، از تاریخ ۶ لغایت ۱۲ مهرماه ۱۴۰۲ و همزمان با میلاد پیامبر رحمت در اصفهان و با مشارکت و حمایت هلدینگ پتروپالایش اصفهان به عنوان یکی از قطب های صنعتی و علم و فن آوری کشور برگزارخواهد شد.
آیین اعطای جایزه مصطفی (ص) روز دوشنبه ۱۰ مهرماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۷:۳۰ درسالن اجلاس سران(امام خامنه ای) شهر اصفهان برگزار خواهد شد.
در پنجمین دوره جایزه مصطفی رییس جمهور در مراسم افتتاحیه آن حضور خواهند داشت و بیش از یکصد نفر از دانشمندان جهان اسلام در این برنامه حضور دارند همچنین سفرای کشورهای مختلف به دعوت استاندار اصفهان و همچنین استانداران مابقی استان ها در این مراسم حضور پیدا می کنند.
همچنین وزرا، نخبگان و دانشگاهیان، هیئت های علمی و فعالان حوزه علم و فناوری حوزه هوش مصنوعی در این رویداد حضور دارند.
از جمله نکات محوری این دوره از جایزه علمی مصطفی(ص) می توان به بحث سلامت، هوش مصنوعی و محیطزیست، مدیریت علم و انرژی اشاره کرد. هوش مصنوعی به وضوح در برنامه جایزه مصطفی قابل مشاهده است و در بخش محیط زیست یک بخش ویژه ای در نظر گرفته شده که به مسوولیت اجتماعی همه مردم کره زمین باز می گردد و در این برنامه تلنگری به همه زده می شود.
پنجمین دوره جایزه مصطفی در اصفهان آخرین دوره ای است که در ایران برگزار می شود و از سالهای آینده برگزاری جایزه مصطفی به کشورهای دیگر واگذار می شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد