6 دلیل رایج برای گاز خوردن بی دلیل خودرو تارا در حالت خلاص

تارا یکی از خودروهای محبوب ایران خودرو است که از زمان ورود خود به بازار ایران، توانست فروش خوبی کسب کند. اگر صاحب این خودروی جذاب ایران خودرو باشید، احتمالا هر خرابی در این خودرو شما را نگران می کند.
تارا یکی از خودروهای محبوب ایران خودرو است که از زمان ورود خود به بازار ایران، توانست فروش خوبی کسب کند. اگر صاحب این خودروی جذاب ایران خودرو باشید، احتمالا هر خرابی در این خودرو شما را نگران می کند.
کد خبر: ۱۴۲۸۲۸۶

 یکی از مشکلاتی که ممکن است صاحبان این خودرو را نگران کند، گاز خوردن بی دلیل خودرو تارا در حالت خلاص است. عوامل زیادی می توانند باعث بروز این مشکل شوند و قطعا اگر این مشکل ادامه دار شد، باید حتما به یک تعمیرکار متخصص برای رفع مشخص گاز خوردن بی دلیل خودرو مراجعه کنید. در ادامه این مقاله یدک پارت قصد دارد دلایل خرابی سیستم گاز خودرو و گاز خوردن بی دلیل آن را توضیح دهد.

منظور از گاز خوردن خودرو در حالت خلاص

قبل از آنکه بخواهیم در مورد دلایل گاز خوردن بی دلیل خودرو تارا در حالت خلاص صحبت کنیم، باید منظور از گاز خوردن در حالت خلاص را بدانیم. حالت خلاص زمانی است که دنده ها آزاد هستند و خودرو در حالت حرکت نیست. در چنین شرایطی نباید صاحب خودرو پای خود را روی پدال گاز فشار دهد و فقط امکان فشار دادن پدال کلاچ برای تعویض دنده وجود دارد. همچنین راننده می تواند با فشرده پدال ترمز در حالت خلاص، به لنت ترمز تارا فرمان متوقف کردن ماشین را بدهد.

بنابراین، گاز خوردن خودرو در حالت خلاص، بدون اینکه پای خودتان را روی پدال فشار دهید؛ می تواند یک مشکل باشد. به خصوص اگر این مشکل هر روز تکرار شود و نتوانید دلیل آن را تشخیص دهید. در صورت نگهداری صحیح از خودروی دنده ای تارا، احتمال بروز چنین مشکلی کم است؛ اما به هر حال اگر با این مشکل مواجه شده اید، باید دلایل آن را نیز بدانید.

 

دلایل گاز خوردن بی دلیل خودرو تارا در حالت خلاص

معمولا گاز خوردن در حالت خلاص به دلیل خرابی قطعات مختلف اتفاق می افتد که می توانید با بررسی این قطعات و سلامت آن ها، دلیل گاز خوردن تارا را تشخیص دهید. در ادامه به دلایل احتمالی که باعث بروز چنین مشکلی می شوند، اشاره می کنیم.

  1. خرابی استپر موتور

یکی از مهم ترین قطعات موجود در سیستم سوخت رسانی، استپر موتور است. این قطعه وظیفه دارد تا هوای دور آرام موتور را در زمانی که راننده پدال گاز را فشار نمی دهد، تامین کند. در صورتی که استپر موتور خراب شود، می تواند علائم خاصی را از جمله گاز خوردن بی دلیل ماشین و یا لرزش موتور به همراه داشته باشد. این قطعه در خودروهایی که دریچه گاز سیمی دارند، به کار می رود و می تواند روی دریچه گاز نصب شود.

  1. خرابی سنسور موقعیت دریچه گاز (TPS)

سنسور موقعیت دریچه گاز، در خودروهایی که دارای دریچه گاز سیمی هستند؛ وجود دارد. این سنسور می تواند میزان فشرده شدن پدال گاز را به ایسیو گزارش دهد. ایسیو نیز با این اطلاعات، می تواند ولتاژ خروجی را محاسبه کرده و میزان باز شدن دریچه گاز را مشخص کند. در صورت خرابی، ولتاژ خروجی می تواند افزایش پیدا کند. همین موضوع باعث خطا در ایسیو موتور شده و زاویه دریچه گاز را دچار خطا و اشتباه می کند. برای خرید سنسور و سایر قطعات خودرو مانند خرید لنت ترمز میتوانید با مراجعه به سایت یدک پارت قطعه مورد نظر خود را بعد از بررسی مشخصات خریداری نمایید.

  1. خرابی فنر دریچه گاز سیمی

فنر دریچه گاز سیمی، یک فنر قابل انعطاف است که برای برگشت پولکی و بستن راه هوا مورد استفاده قرار می گیرد. در صورتی که این فنر خراب و ضعیف شود، پولکی دریچه گاز به درستی عمل نمی کند و دور موتور خودرو دیر به حالت عادی خود باز می گردد. همچنین ممکن است فنر به دلیل عدم توانایی برگرداندن پولکی در جای خود، باعث باز ماندن پولکی شود و همین موضوع زاویه دریچه گاز را در ایسیو بالا می برد. معمولا با دستگاه دیاگ می توان خرابی فنر دریچه گاز سیمی را تشخیص داد.

  1. کورکن دریچه گاز تارا

موتور استفاده شده در ماشین تارا جدید، موتور XU7 است. این موتور می تواند عملکرد قوی تر و بهتری نسبت به موتورهای قدیمی داشته باشد. اما یک قطعه در آن وجود دارد که باعث گاز خوردن بی دلیل خودرو تارا در حالت خلاص می شود. کور کن پلاستیکی موجود در این موتور، می تواند باعث جداسازی محفظه هوای ورودی به استپر را از مسیر خروجی جدا کند. اگر این کور کن پلاستیکی سوراخ شود و یا به درستی آب بندی نشده باشد، ممکن است در حین خلاص بودن ماشین شاهد گاز خوردن بی دلیل آن باشیم.

  1. عدم نصب صحیح سیم گاز تارا

سیم گاز وظیفه انتقال حرکت پدال گاز را به سمت دریچه خودرو دارد. این سیم از یک کابل فلزی و روکش پلاستیکی تشکیل شده است که می تواند عملکرد مهمی را در هنگام متوقف کردن خودرو ایفا کند. اما به مرور زمان این سیم گاز کیفیت خود را از دست داده و باید تعویض شود. اگر تعویض سیم گاز به درستی انجام نشده باشد، ممکن است سیم گاز به درستی روی دریچه گاز قرار نگیرد. در این صورت یا ماشین به درستی گاز نمی خورد و یا شاهد گاز خوردن بی دلیل آن خواهید بود.

  1. خرابی اورینگ مانیفولد هوا

موتور تارا دارای یک مانیفولد است که از اورینگ برای آب بندی آن استفاده می کنند. اورینگ وظیفه آب بندی را برعهده دارد و نباید ساختار آن به دلیل عملکرد مانیفولد هوا دچار مشکل شود. بیرون زدگی و یا له شدن اورینگ می تواند دلیلی برای گاز خوردن بی دلیل خودرو تارا در حالت خلاص باشد. معمولا اورینگ ها باید با گریس نرم شوند تا از خشک شدن و خرابی آن ها جلوگیری گردد.

 6 دلیل رایج برای گاز خوردن بی دلیل خودرو تارا در حالت خلاص

چرا ماشین تارا در حالت خلاص گاز می خورد؟

در صورت گاز خوردن بی دلیل خودرو تارا در حالت خلاص چه کنیم؟

در صورتی که شاهد گاز خوردن بی دلیل خودرو تارا در حالت خلاص هستید، بهتر است که حتما ماشین را نزد یک متخصص و تعمیرکار ببرید. همانطور که تعویض و خرید لنت ترمز برای کارکرد ماشین مهم است، سلامت سیستم گاز نیز اهمیت بسیار زیادی دارد. معمولا افراد تعمیرکار با بررسی مشکلات نرم افزاری و قطعات موجود در خودرو، مشکل گاز خوردن تارا را حل می کنند و جای نگرانی نیست.

نتیجه گیری

در این مقاله شما را با دلایل گاز خوردن بی دلیل خودرو تارا در حالت خلاص آشنا کردیم. در برخی از مواقع این مشکل به دلیل خرابی قطعات تارا رخ می دهد و بهتر است که برای رفع این مشکلات، اقدام به خرید لوازم یدکی از سایت یدک پارت کنید. سایت یدک پارت تمامی لوازم یدکی موجود در ماشین تارا را با قیمت مناسب به شما ارائه می کند. می توانید برای خرید سایر محصولات مانند لنت ترمز تیبا 2 ، دریچه گاز تارا، سیم گاز و ... به سایت یدک پارت به آدرس yadakpart.com مراجعه نمایید.

 6 دلیل رایج برای گاز خوردن بی دلیل خودرو تارا در حالت خلاص

سوالات متداول

آیا خرابی دینام تاثیری روی گاز خوردن ماشین دارد؟

بله. خرابی دینام می تواند ولتاژ خروجی ارسال شده به ایسیو را دچار تغییر کند و همین موضوع زاویه دریچه گاز را دچار تغییر خواهد کرد.

آیا می توان با تنظیم ایسیو مشکل گاز خوردن بی دلیل ماشین را برطرف کرد؟

در صورتی که مشکل گاز خوردن بی دلیل خودرو، عدم تنظیم ایسیو باشد می توان با تنظیمات نرم افزاری این مشکل را برطرف کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها