جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: عبداله قاریزاده در نشست خبری با اصحاب رسانه در آستانه برگزاری دوازدهمین نمایشگاه تخصصی برق و مخابرات ایران-تبریز اظهار داشت: امسال در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی برق و مخابرات ایران تبریز حضوری فعال خواهیم داشت چرا که معتقدیم نمایشگاه تبریز یکی از بهترین فرصت ها برای معرفی ظرفیت هایمان به جامعه هدف و مشتریان مان است.
وی افزود: شرکت سیمکات در سال 1353 در جاده تبریز و تهران با هدف تولید انواع سیم و کابل، تأسیس و پس از طی بیش از ۵ دهه مراحل رشد و توسعه، اکنون به یکی از شرکتهای بزرگ و فعال در زمینه طراحی و تولید انواع سیم و کابل تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه در مجموعه های سیمکات ۱۶۵ نفر نیروی انسانی به صورت مستقیم فعالیت دارند،اظهار داشت: با احتساب ذینفعان و تمام افرادی که به صورت مستقیم و غیر مستقیم با این کارخانه در ارتباط هستند، سیمکات خانوادهای پنج هزار نفری دارد.
قاری زاده به فاز توسعه این کارخانه اشاره کرد و گفت: در سال های گذشته سیمکات با مجموعه هادی برق سابق ادغام شد و این اتفاق باعث افزایش بیشتر سبد کالای گروه صنعتی سیمکات شد.
مدیرعامل سیم و کابل تبریز گفت: مدیریت و کارکنان این شرکت بهمنظور برآورده نمودن نیازها و انتظارات ذینفعان در جهت توسعه پایدار و خلق ارزش متمایز برای مشتریان، انجام بهموقع تعهدات و تضمین کیفیت محصولات تلاش میکنند. اصل مشتری سالاری و بهبود مستمر کیفیت و خدمات، باور قطعی و تثبیت شده مدیران و کارکنان این شرکت میباشد.
قاری زاده به روند صادرات این مجموعه اشاره کرد و گفت: خوشبخاته با افزایش سبد کالا و تولید انواع سیم و کابل مسی و آلمینیومی با استاندارد بین المللی صادرات محصولات نیز روند صعودی داشته و امروز شاهد آن هستیم که برند سیمکات در اکثر کشورهای همسایه و همچنین ترکیه، عراق، ارمنستان، آذربایجان، آفریقا، گرجستان و افغانستان سهم چشم گیری را در بازار رقابت خود دارد.
وی افزود: مخصوصا کشور عراق علاوه بر مبلغ اصلی فروش، مبلغ مازاد به عنوان رضایتمندی از کیفیت محصولات سیمکات پرداخت میکنند و این یک افتخار برای کشور و استان و شهرمان است .
وی ابراز داشت: شرکت سیمکات براساس مأموریت سازمانی و با نگاه به چشمانداز متعالی خود و با توجه به ارزشها، ضمن رعایت اصول و استانداردهای ملی و بینالمللی و با بهرهمندی از پرسنل با تجربه و متخصص، امکان تولید انواع مختلف سیم و کابل، گرانول PVC، مفتول آلومینیوم و مس را دارا میباشد.
قاری زاده تصریح کرد: بر این اساس گروه کارخانجات سیمکات به مدت ۴سال جزو صادر کنندگان برتر و نمونه کشور نیز معرفی شد. سبد کالای شرکت سیمکات در سال ۱۴۰۲ به ۵۰۰ نوع محصول متنوع افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه وجود سبد کالای با کیفیت باعث افزایش تولید می شود، اذعان کرد: از نظر تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۷ درصد افزایش و از نظر صادرات نسبت به مدت مشابه ۷۰ درصد افزایش داشتهایم که این اتفاق با افزایش اشتغال زایی در مجموعه همراه است.
مدیرعامل سیم و کابل تبریز در ادامه صحبت های خود به روند افزایش سهم بازار اشاره کرد و گفت: گروه کارخانجات سیمکات امروز در بازار کشور ۶درصد از سهم کل بازار را در اختیار دارد که در مقایسه با سال های گذشته افزایش چشم گیری داراست.
قاری زاده در خصوص محدودیت های این شرکت توضیح داد: با توجه به اینکه ما صادرکننده هستیم و در رابطه با صادرات که زود به زود تصمیمات و بخشنامه های وزارت صمت و بانک مرکزی تغییر زیادی میکند، باعث چالش در صادرات شرکت های تولیدی میشود و همچنین نیازمان ثبات در نرخ ارزیست.
وی عنوان کرد: واحد تولید سیم و کابل به عنوان مهم ترین واحد این کارخانه با ظرفیت ۱۵ هزار تن در سال قادر است انواع سیموکابل مسی را تولید کند. همچنین واحد تولید مفتول آلومینیومی با ظرفیت سالانه ۱۲ هزار تن، واحد تولید گرانول، واحد تولید مفتول لوله و تسمه مسی، واحد تحقیق و توسعه، واحد آزمایشگاه، واحد کنترل و تضمین کیفیت جزو واحدهای این شرکت محسوب میشوند.
قاری زاده درخصوص ورود این شرکت به بورس اشاره کرد و گفت: با پشتکار و همکاری تیمی در این مجموعه موفق شدیم مسیر رشد و توسعه را با بهترین شرایط عبور کنیم و آماده ورود به بازار بورس شویم؛ این در حالی است که برای ورود به بازار بورس، اولین قدم شفافیت مالی میباشد که با جذب نیروهای متخصص، امروز این شرکت دارای بازرس و حسابرسی دقیق است تا هیچ مشکلی در روند بازار بورس نداشته باشیم. می خواهیم با عرضه سهام در این بازار مسیر متفاوت را در توسعه و موفقیت مجموعه تجربه کنیم.
وی با بیان اینکه یکی از مشتریان مس سونگون در خرید کاتد هستیم، اظهار کرد: اگر مس سونگون تولید کاتد خود را افزایش دهد آماده بستن قرار داد جهت خرید آن ها و تبدیلشان به مفتول مس هستیم.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد