به گزارش جام جم آنلاین مازندران ، سرپرست معاونت عمرانی استانداری در حاشیه دیدار با هیات رییسه کانون کارشناسان نظام مهندسی ساختمان مازندران، افزود: کارشناسان نظام مهندسی به دلیل تبحر و تخصص کاری که دارند استفاده از آنها ظرفیت خوبی برای ارتقا طرح های عمرانی استان به شمار می روند.
وی ادامه داد: در همین راستا و با توجه به وجود کارشناسان مهندسی در مازندران در جلسه هیات رییسه این کانون تصمیم گیری شد تا از ظرفیت این کارشناسان عضو کانون کارشناسان به عنوان مشاور و ناظر افتخاری درحوزه های عمرانی استفاده کنیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران تاکید کرد: حضور و استفاده اظهار نظر در روند اجرای طرح های عمرانی مازندران می تواند در بهبود امور و کارهای این بخش به استانداری کمک کند.
وی به فعالیت ها و اقدامات دولت سیزدهم در اجرای طرح های عمرانی اشاره و تصریح کرد: افزایش میزان اعتبار هزینه شده طرح های افتتاحی دستگاههای اجرایی به عنوان بخشی از اقدامات دولت سیزدهم در حوزه عمرانی است و در۲ سال اخیر چهار هزار و ۸۵ طرح با بیش از ۲۳۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.
توکلی افزایش ۵۰ درصدی در تعداد طرح و ۱۵۰ درصدی در اعتبار طرح ها را از ویژگی این بخش از عملیات عمرانی مازندران در دولت سیزدهم برشمرد و گفت: این در حالی است که در ۲ سال پایانی دولت دوازدهم ۲ هزار و ۷۵۳ طرح با بیشتر از ۹۱ هزار میلیارد ریال اجرا شد.
وی تسریع در اجرای طرح ها را به عنوان ویژگی دیگر فعالیت دولت سیزدهم در حوزه عمرانی مازندران برشمرد و ادامه داد: با توجه به افزایش سرعت عملیات اجرایی بیمارستان امام خمینی (ره) تنکابن این طرح تا پایان سال به بهره برداری می رسد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران، اظهار داشت: اجرای بخشهایی از تعریض طرح چهارخطه هراز، تعریض و آسفالت محور مرزن آباد به دزدبن، تکمیل بیمارستان رازی قائمشهر، تکمیل ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر و پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی بیمارستان جدید کودکان امیرکلا طرح های عمرانی اجرا شده در مازندران است.
وی گفت:افزایش سرعت اجرای طرح زباله سوز ساری و پیشرفت بالای ۹۳ درصد، نهایی سازی طرح خط پردازش ۲۵۰ تنی کود آلی از پسماندهای جامد قائمشهر تسریع در احداث پل مرتبط به سد گلورد و افزایش پیشرفت از ۸۶ به ۹۶ درصد، بهره برداری از گام دوم طرح آبرسانی به بابل و بابلسر و فریدونکنار و افزایش ظرفیت آبرسانی به یک هزار لیتر در ثانیه و افتتاح چندین طرح آبرسانی روستایی دستاوردهای مهم در حوزه عمرانی مازندران است.
به گفته توکلی در حوزه مدیریت پسماند مازندران نیز از محل منابع دولتی به منظور تکمیل طرح های مدیریت پسماند استان در قالب نقدی و اسناد خزانه اسلامی بیش از سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار جذب شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد