انتظار ۹ ساله مقاومت یمن برای انتقام از آمریکا فرارسید
یک کارشناس منطقه غرب آسیا در گفتگو با جام جم آنلاین:

انتظار ۹ ساله مقاومت یمن برای انتقام از آمریکا فرارسید

شکست استراتژی نبرد بیرون از میدان

نبرد بیرون از میدان؛ این شیوه جدید صهیونیست بعد از شکست عمیق در غزه است. آنها فاز تازه‌ای از جنگ را آغاز کرده‌اند، مرحله‌ای که البته به‌ناچار وارد آن شده‌اند.
کد خبر: ۱۴۴۰۵۱۵
شکست استراتژی نبرد بیرون از میدان
سؤال اساسی که پیرامون راه‌اندازی ماشین ترور توسط اسرائیلی‌ها پدید آمده این است که آنها در چه شرایطی وارد به این عرصه شده‌اند‌. نگاهی به واقعیت‌های میدان نشان می‌دهد که صهیونیست‌ها در این مدت دچار مشکلات اساسی شدند، اولا یک ضربه استراتژیکی را در جبهه یمن خورده‌اند. کاری که یمنی‌ها کردند شاید استراتژیک‌ترین اقدام در جبهه‌های نبرد در خارج از فلسطین بوده و طبیعتا حالا صهیونیست‌ها محاصره شده‌اند. یک محاصره اقتصادی قابل توجه‌، تجارت‌شان تقریبا متوقف شده تجارت دریایی سوخت‌رسانی به آنها سخت شده، نکته قابل‌توجه این است که در این جبهه آمریکایی‌ها هم درگیر شده‌اند اما در جبهه شمالی شاهد هستیم شمال فلسطین اشغالی خالی از سکنه شده و حزب‌ا... تقریبا صد‌درصد مناطقی را که مورد هدف قرار داد موفق بوده‌است.اما آن سو‌تر، در جبهه عراق آمریکایی‌ها به‌عنوان شریک رژیم‌صهیونیستی ضربات بزرگی را متحمل شده و دچار مشکل قابل‌توجهی شده‌اند. در جبهه اصلی هم که نوار غزه است هدف اصلی صهیونیست‌ها، نابودی حماس بود. هفته‌ها گذشته اما عملا نتانیاهو از ناحیه سیاسی، امنیتی و اقتصادی نابود شده‌است. نظرسنجی‌ها می‌گوید که نتانیاهو دیگر جایگاهی ندارد و تظاهرات‌ در مناطق اشغالی فلسطین گسترده شده‌است. اگر قبل از آغاز جنگ فقط شنبه‌ها تظاهرات می‌کردند اکنون تظاهرات‌ها روزانه شده‌است. ۱۵هزارصهیونیست مهاجرت معکوس آغاز کرده‌اند. در نوار غزه هم مجبور شده‌اند برخی تیپ‌ها را خارج کنند‌.نکته قابل‌توجه این است که درملیات نظامی هم موفقیت‌مهمی را محقق نکرده‌اند. اسرا هم آزاد نشده‌اند.محور اقتصادی هم قابل‌توجه است.هزینه‌جنگ به‌روزی نزدیک ۲۸۰ ــ ۲۷۰میلیون‌دلار رسیده‌است.
چرا ترور؟
نتانیاهو طبیعتا می‌خواهد کاری را انجام دهد. می‌خواهد یک پیروزی توهمی برای خودش ایجاد کند و البته در کنار آن می‌خواهد مشکلاتش را به مناطق دیگر صادر کند.اقدامات ماشین ترور رژیم‌صهیونیستی در هفته‌های اخیر نشان‌دهنده برنامه‌ریزی تل‌آویو برای ایجاد کمپین ترور فرماندهان مقاومت در سراسر غرب آسیاست. این سیاست با هدف تخریب روحیه، تضعیف ساختارهای فرماندهی، احیای اعتمادبه‌نفس و بازدارندگی رژیم صهیونیستی در برابر شبکه مقاومت دنبال می‌شود. عملیات مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر تأثیر شگرفی بر روان‌شناسی سیاسی سران رژیم‌صهیونیستی در قبال تهدیدات خارجی و محور مقاومت گذاشته است. در نگاه چهره‌های امنیتی این رژیم مانند رونن بار، رئیس شین‌بت و دیوید بارنیا، رئیس موساد عملیات طوفان‌الاقصی همانند حادثه المپیک مونیخ در سال ۱۹۷۲ میلادی همسان‌انگاری می‌شود. نکته کلیدی در این تشبیه نه هدف قرار گرفتن ورزشکاران صهیونیست در آلمان، بلکه پاسخ موساد در سراسر جهان و کمپین ترور این سازمان علیه افراد دخیل در این عملیات بوده‌است. کارشناسان حوزه منطقه معتقدند، رژیم‌صهیونیستی با دنبال کردن راهبرد «قورباغه پخته» به‌دنبال افزایش آستانه تحمل ایران در میدان سوریه است. رئیس شین‌بت با تهدید جنبش حماس اعلام کرد، تل‌آویو تمام سران این گروه را در ترکیه، قطر و لبنان هدف قرار خواهد داد. پس از ناکامی ارتش رژیم صهیونیستی برای یافتن و حذف یحیی السنوار و محمد الضیف در نوار غزه، حال سران این رژیم برای جبران تحقیر نظامی به‌دنبال هدف قرار دادن رهبران سیاسی و فرماندهان میدانی مقاومت هستند تا به این وسیله بتوانند بخشی از اعتبار خود را بازیابی کنند. برهمین اساس به واکاوی فعالیت‌های جوخه ترور رژیم صهیونیستی در چند وقت اخیر پرداختیم.
نخستین ترور رژیم صهیونیستی در دو هفته اخیر هدف قراردادن محل اقامت سیدرضی موسوی در حومه دمشق به‌وسیله سه موشک هدایت شونده و شهادت فرمانده برجسته ایرانی درحوزه پشتیبانی و لجستیک بود. پیشتر صهیونیست‌ها بارها برای حذف شهیدموسوی اقدام‌کرده بودند اماتا۲۵دسامبر۲۰۲۳ میلادی موفق به انجام این عملیات نشدند.دومین جنایت صهیونیست‌ها دوم ژانویه در بیروت رخ داد. جوخه ترور رژیم صهیونیستی که موفق به هدف قرار دادن فرماندهان میدانی مقاومت در منطقه کوچک غزه نشده بود، به وسیله چند موشک طبقه سوم آپارتمانی را در بیروت، پایتخت لبنان هدف قرار داد و صالح العاروری، نایب رئیس دفتر سیاسی و مسئول شاخه کرانه باختری جنبش حماس را به همراه چند نفر دیگر به شهادت رساند.
به گزارش روزنامه لبنانی الاخبار، حزب‌ا...به شهید العاروری گفته بود تل‌آویو به دنبال ترورش است. درپاسخ به این جنایت، نجیب میقاتی، نخست وزیر و سید حسن نصرا...، دبیرکل حزب‌ا...لبنان با ادبیاتی تهدیدآمیز علیه رژیم صهیونیستی اعلام موضع کردند که اگر این رژیم به‌دنبال حمله به خاک لبنان باشد، پاسخ مقاومت به تجاوز هیچ حد و مرزی نخواهد داشت.
فقط به فاصله چند روز رژیم صهیونیستی چند نیروی حزب‌ا... ازجمله حسین هادی یزبک از فرماندهان ارشد این جنبش را بامداد چهارم ژوئیه هدف قرار داد. به نظر می‌آید صهیونیست‌ها قصد دارند به‌وسیله حذف فرماندهان میدانی، هدف قرار دادن زیرساخت‌های حزب‌ا... و مناطق مسکونی در جنوب لبنان، حزب‌ا... را مجبور به پاسخ متقابل کنند. به عبارت دیگر، تل‌آویو برای رهایی از فشار افکار عمومی و تغییر موازنه منطقه‌ای به‌دنبال اجرای سیاست صدور بحران و جنگ فراگیر در شرق مدیترانه است.
طبق سند منتشرشده ازمنابع عبری، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیررژیم صهیونیستی به دستگاه‌های امنیتی این رژیم دستور داده است طرحی جامع برای حذف رهبران مقاومت آماده کنند. تداوم حمله به فرماندهان حماس، جهاد اسلامی، حزب‌ا... و نیروهای مستشاری ایران می‌تواند مقدمه‌ای برای تشدید جنگ پنهان میان تهران و تل‌آویو باشد. نیروهای مقاومت می‌توانند طبق راهبرد وحدت میدان‌ها، وارد مرحله جنگ نیمه سخت با رژیم صهیونیستی شوند. در این کارزار اطلاعاتی فرماندهان نظامی و شخصیت‌های افراطی صهیونیست در بانک اهداف مقاومت قرار خواهند گرفت. به عبارت دیگر تنها راه برای توقف ماشین تروررژیم صهیونیستی، حذف آمران وشخصیت‌های برجسته صهیونیست درداخل و خارج فلسطین اشغالی است.
اقدامات‌ماشین ترور رژیم صهیونیستی در هفته‌های اخیر نشان‌دهنده برنامه‌ریزی تل‌آویو برای ایجاد کمپین ترور فرماندهان مقاومت در سراسر غرب آسیاست. این سیاست با هدف تخریب روحیه، تضعیف ساختارهای فرماندهی، احیای اعتماد به‌نفس و بازدارندگی رژیم صهیونیستی در برابر شبکه مقاومت دنبال می‌شود.برای توقف این روند به نظر می‌آید باید کمپینی بازدارنده در برابر دشمن صهیونیستی ایجاد شود. باید منتظر ماند و دید کارزار جنگ نیمه سخت میان گروه‌های مقاومت و رژیم صهیونیستی به چه سمت‌وسویی خواهد رفت.

از پرونده‌های فساد «بی‌بی» چه می‌دانیم؟
روزنامه تایمز اسرائیل اوایل بهمن سال ۱۴۰۱ در گزارشی ضمن تایید سخنان ایهود اولمرت مبنی بر تلاش هواداران بنیامین نتانیاهو برای نجات وی از محاکمه از اتهام فساد، به تشریح پرونده‌های بنیامین نتانیاهو موسوم به «۱۰۰۰»، «۲۰۰۰»، «۳۰۰۰» و «۴۰۰۰» پرداخت. به گزارش این نشریه، بنیامین نتانیاهو در پرونده موسوم به «۱۰۰۰» متهم است که حدود ۳۰۰‌هزار دلار رشوه به‌عنوان هدیه از سرمایه‌داران یهودی دریافت کرده‌است. بر‌اساس این پرونده، وی به کلاهبرداری، فریبکاری و خیانت در امانت متهم شده‌است. در پرونده «۲۰۰۰» نیز نتانیاهو متهم به زد‌و‌بند با ارنون موزس، صاحب امتیاز روزنامه معروف یدیعوت آحارونوت است تا گزارش و اخبار مثبت او و فعالیت‌هایش در این روزنامه منتشر شود و روزنامه خصوصی اسرائیل هیوم (اسرائیل امروز) یعنی رقیب یدیعوت آحارونوت از سوی دولت زیر فشار قرار گیرد اما به گزارش تایمز اسرائیل، پر‌سر‌و‌صداترین پرونده بنیامین نتانیاهو پرونده «۳۰۰۰» است که مربوط به خرید سه زیر‌دریایی از آلمان است و در سال ۱۳۹۵ جنجال زیادی به راه انداخت و برخی نمایندگان کنست (پارلمان) و سیاستمداران اسرائیلی، بنیامین نتانیاهو را زیر تیغ انتقادات شدید قرار دادند. پرونده «۴۰۰۰» نیز به مسأله زد‌و‌بند نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی با مالک شرکت مخابراتی «بیزک» که صاحب امتیاز پایگاه خبری «واللا» است، بازمی‌گردد که بر‌اساس گزارش دادستانی رژیم اسرائیل، وی در این پرونده متهم به فساد گسترده است. بنیامین نتانیاهو در این پرونده متهم است که میلیون‌ها دلار تسهیلات مالی در اختیار شاوول الویچ، مالک این شرکت قرار داده تا پایگاه خبری واللا رسانه زیر نظر این شرکت از نخست‌وزیر و خانواده‌اش حمایت رسانه‌ای کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها