احداث پارک جهت‌یابی برای دانش‌آموزان نابینا و کم‌بینا در شهرکرد   

رئیس اداره آموزش استثنایی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: امسال با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان یک پارک جهت‌یابی و آموزشگاهی برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در شهرکرد احداث شده است. 
کد خبر: ۱۴۴۱۷۷۲

 

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فارس، عباس داوطلب گفت: هم‌اکنون وسایل کمک آموزشی برای دانش‌آموزان نابینا و کم‌بینا در مدارس با نیازهای ویژه استان شامل لوح و قلم، حساب‌افزار، لوح حساب، لوح حساب و جبر، ماشین‌تحریر بریل و برجسته‌نگار بریل است که توسط دانش‌آموزان در مقاطع مختلف استفاده می‌شود.

 

رئیس اداره آموزش استثنایی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری افزود: خوشبختانه در خصوص تهیه وسایل ضروری که نیاز تعلیم و تربیت این دانش‌آموزان است مشکل خاصی در استان وجود ندارد.

 

وی ادامه داد: با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان یک پارک جهت‌یابی و آموزشگاهی با نیازهای ویژه برای دانش‌آموزان نابینا و کم‌بینا در شهرکرد احداث شده است.

 

استفاده از باقی‌مانده بینایی باعث ازبین رفتن بقیه بینایی نمی‌شود

 

داوطلب عنوان کرد: تصور غلطی در مورد استفاده از باقی‌مانده بینایی وجود دارد که گفته می‌شود اگر از آن استفاده شود ممکن است همان بینایی باقی‌مانده نیز تحت‌الشعاع قرار گیرد، که این تصور کاملا اشتباه است چرا که متخصصین چشم بر این باورند که استفاده از باقی‌مانده بینایی به هیچ عنوان باعث از بین رفتن بینایی فرد نمی‌شود.

 

وی تصریح کرد: با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیون ریال تعدادی وسایل مورد نیاز این دانش‌آموزان تهیه و بین مدارس دارای دانش‌آموزان آسیب بینایی استان توزیع شده است.

 

رئیس اداره آموزش استثنایی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: استفاده از سایر حواس نیز برای پیشرفت دانش‌آموزان تاثیر بسزایی دارد که در این خصوص نیز برای این دانش‌آموزان اقدامات مطلوبی انجام شده است‌.

 

وی افزود: خیلی‌ها به اشتباه فکر می‌کنند خط بریل همان خط بینایی است که به‌ صورت برجسته توسط گروه آسیب‌دیده بینایی خوانده می‌شود ولی این گونه نیست و این خط متشکل شده از ۶ نقطه که مطابق قانون جایگشت ریاضی ۶۳ حالت ایجاد می‌کند.

 

داوطلب ادامه داد: یکی از برنامه‌های اصلی گروه‌های با آسیب بینایی بحث جهت‌یابی و حرکت است، تمام تلاش آموزش و پرورش استثنایی این است که دانش‌آموزان با آسیب بینایی به میزانی از توانمندی‌ و قابلیت‌ برسند که بتوانند یک زندگی مستقل و رفتار مناسب در جامعه داشته باشند.

 

۲ سالن جهت‌یابی در شهرکرد و بروجن برای استفاده دانش‌آموزان با نیازهای ویژه

 

وی عنوان کرد: درس تربیت‌بدنی این افراد در قالب جهت‌یابی آموزش داده می‌شود که در حال حاضر ۲ سالن جهت‌یابی در بروجن و شهرکرد در اختیار این دانش‌آموزان قرار داده شده است.

 

رئیس اداره آموزش استثنایی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در پایان خاطرنشان کرد: امید است خیرین دست یاری به سوی این دانش‌آموزان دراز کرده و در خصوص تهیه سرویس ایاب و ذهاب و خرید وسایل کمک آموزشی تخصصی برای دانش‌آموزان متوسطه دوم حمایت‌های لازم را انجام دهند.

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها