محمدرضا حسین نژاد در جلسه راهبری وضعیت تصادفات استان گفت: ارتقای زیرساخت های جاده ای و کاهش آمار تصادفات استان یکی از مهمترین دغدغه همه ما است.
وی بر سرعت بخشیدن به اتمام پروژه های محورهای پرتردد و مهم تاکید کرد و گفت: اعتبارات قطره چکانی جوابگوی تکمیل محور بجنورد به جنگل گلستان نیست و باید برای تسریع در اجرا و تکمیل این محور و سایر محورهای مهم استان، مدیران نسبت به استفاده از ظرفیت تسهیلات ماده ۵۶ اقدام کنند.
حسین نژاد افزود: بخش زیادی از نقاط حادثه خیز مربوط به این محور است که با تکمیل آن تعداد حوادث رانندگی کاهش خواهد یافت.
وی افزود: برنامه ریزی و هدف گذاری مشخص برای کاهش تصادفات استان حائز اهمیت است.
حسین نژاد با بیان اینکه آمار تصادفات درون شهری استان کاهش داشته است، اما آمار تصادفات در محورهای برون شهری استان مقداری افزایش داشته است، اظهارکرد: باید همه برای کاهش آمار تصادفات استان تلاش کنیم و اقدامات ضروری و پیشگیرانه برای کاهش حوادث رانندگی در دستور کار قرار گیرد.
وی بر رفع نقاط حادثه خیز به عنوان یکی از مهمترین اقدامات در راستای کاهش تصادفات و افزایش سطح ایمنی جادهها تاکید کرد و افزود: اصلاح ۱۶ نقطه حادثهخیز در جادههای استان در دست اقدام است که پنج نقطه به اتمام رسیده و اصلاح ۱۱ نقطه حادثه خیز نیز تا پایان امسال به اتمام می رسد.
استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه معاینات فنی در وسایل نقلیه نیز به صورت جدی کنترل شود، گفت: نسبت به افزایش دوربینهای کنترل سرعت و ثبت تخلفات جادهایی در محورهای استان اقدام شود.
وی اضافه کرد: فرمانداران نیز از پتانسیل های موجود برای نگهداشت مسافران و افزایش انگیزه های توقف در مسیرها که باعث شادابی و رفع خستگی و جلوگیری از تصادفات می شود، اقدام کنند. / خراسان شمالی ـ خبرنگار جام جم ـ اسدالله ابراهیمی
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد