جام جم آنلاین اصفهان؛ محمدرضا جانثاری روز دوشنبه در پنجمین همایش فلسفه سیاسی انقلاب اسلامی و گام دوم که در شاهین شهر اصفهان برگزار شد، با اشاره به اندیشههای سیاسی امام خمینی(ره) افزود: البته ما منکر تخلفات انتخاباتی نمیشویم اما این امر تاثیری در نتیجه انتخابات نداشته و مخدوش کردن انتخابات یک تهمتی است که ریشه آن در فتنه سال ۸۸ است.
وی با اشاره به اینکه فتنهگران انتخابات ۸۰ درصدی را زیر سئوال بردند، گفت: دشمنان سعی دارند سلامت انتخابات را زیر سوال ببرند در حالی که این یک تهمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی است، زیرا از اولین انتخابات همه پرسی تا آخرین انتخابات این نظام همیشه سالم برگزار شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان تصریح کرد: سال گذشته یک عملیات جنگ روانی علیه ملت ما صورت گرفت که «خود اکثریت پنداری» دشمن و دروغی بیش نبود زیرا در آبان ۱۴۰۱ روز استکبار ستیزی راهپیمایی توسط مردم برگزار شد که چنین جمعیتی در ۱۵ سال پیش تکرار نشده بود.
وی بیان داشت: دشمنان برای انتخابات نیز چنین حیلهای را به کار میبرند و مشارکت انتخابات را پایین میدانند در صورتی که مردم دشمن شناس هستند هر چند آن حرف ممکن است از زبان فردی با شناسنامه ایرانی باشد اما از حلقوم فردی انگلیسی و صهیونسیتی بیرون میآید.
معاون معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با تاکید بر وظیفه خطیر افراد مسوول در انتخابات بیان داشت: علمای بزرگ، انتخابات و رای مردم را حق الناس میدانند و در این انتخابات هیچکس حق ندارد یک برگه رای را مخدوش کند و ما نیز نباید به خاطر دنیای دیگران خود را جهنمی کنیم.
وی تاکید کرد: مجری انتخابات به نتیجه در صندوق کاری ندارند زیرا آنچه نظر مردم باشد همان اهمیت دارد و انتخابات باید سالم، قانونی و در فرایند اجرا شود.
جانثاری با اشاره به چهار راهبرد (مشارکت، امنیت، رقابت و سلامت) به عنوان سرلوحه انتخابات گفت: در رابطه با سلامت و مشارکت انتخابات دو نکته با عوامل اجرایی طرح میکنم و آن این است که فتح قله انتخابات با اجرای صحیح قانون بر عهده شما است زیرا مردم به شما اعتماد کردهاند که انتخابات درستی برگزار شود.
معاون معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان:نظر امام در مورد مردم تشریفاتی نبوده بلکه کاملا اعتقادی بود و به مردم باور داشت، چنانکه مدیریت جنگ که امنیتی و پیچیدهترین تصمیم در هر کشوری است را به دست خود مردم سپرد و این یک باور واقعی به نقش مردم است.
با اشاره فلسفه سیاسی امام(ره) ادامه داد: برای شناخت اندیشههای سیاسی امام ما باید ابتدا شخصیت ایشان را بشناسیم و از بین همه خصوصیات؛ ابعاد شخصیتی ایشان به اندیشه سیاسی برتری دارد زیرا یک سالکِ به معنای واقعی و انسانی علی گونه بودند.
معاون معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: امام خمینی(ره) معتقد بودند «میزان رای ملت است» و رای ملت را میزان سنجش میدانستند و در اولین سخنرانی خود در بهشت زهرا(س) نیز با صراحت نکاتی را بیان و با قدرت گفتند که به " واسطه این ملت دولت تعیین میکنم."
وی افزود:نظر امام در مورد مردم تشریفاتی نبوده بلکه کاملا اعتقادی بود و به مردم باور داشت، چنانکه مدیریت جنگ که امنیتی و پیچیدهترین تصمیم در هر کشوری است را به دست خود مردم سپرد و این یک باور واقعی به نقش مردم است.
جانثاری تاکید کرد: امام(ره) هیچ زمانی در بند گروههای سیاسی نبود بلکه به بدنه و اقشار مختلف مردم ایمان داشت و ما باید بتوانیم این اعتماد یک رهبر به مردم را برای جوانان به درستی تبیین کنیم.
/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: