چنین واقعیتهایی بیش ازهمه برای ساکنان سرزمینهای اشغالی نگرانکننده است که زندگی خود را به دست یک رژیم متزلزل دادهاند و بیش ازهرزمان دیگری نسبت به امنیت خود احساس نگرانی میکنند وسرزمینهای اشغالی را برای سکونت ناامن میبینند. این در حالی است که مهاجرت معکوس، اصلیترین تهدید برای رژیم صهیونیستی است و مقامات این رژیم تلاش دارند به هر وسیله که شده احساس دروغین امنیت را باردیگر به ساکنان سرزمینهای اشغالی برگردانند.درهمین خصوص رژیم صهیونیستی در ماههای گذشته به دنبال این بوده که با هدف قرار دادن منافع جمهوری اسلامی ایران در منطقه و ترور برخی مستشاران کشورمان، به ساکنان سرزمینهای اشغالی اینگونه القا کند که از اشراف اطلاعاتی بالایی برخوردار است و در اوج بحران داخلی و خارجی، با حکومت ایران که رهبر معنوی مقاومت در منطقه است نیز در حال درگیری است اما جمهوری اسلامی ایران با درک درست اهداف رژیم صهیونیستی از این اقدامات، ضمن پاسخگویی قاطع به حملات رژیم صهیونیستی، اجازه تکمیل پازل فتنهانگیز این رژیم را نداده است. در چنین شرایطی، اخیرا اندیشکده امنیت ملی و استراتژی صهیونیستی در اورشلیم، پیشنهادهایی برای گسترش طرح رژیم صهیونیستی داده است و در مطلبی عنوان کرده که رویکرد آمریکا و رژیم صهیونیستی باید مبنی بر فشار حداکثری بر ایران و محور مقاومت باشد. این اندیشکده در گزارش خود بر پنج اقدام تاکید کرده که در اینجا به آنها پرداختهایم:
حمله به حزبا... وانصارا...
۱- انجام حملات نظامی دقیق علیه حزبا...و انصارا...: از ابتدای جنگ غزه، حزبا...لبنان در شمال سرزمینهای اشغالی، اهداف صهیونیستها را هدف حملات موشکی، خمپارهای و پهپادی خود قرار داده وچندین گردان ارتش رژیم صهیونیستی برای مقابله با این حملات دراین منطقه مستقر شده ومیتوان گفت حزبا...با حملات خود، عملا بخشی از نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی را از جنگ غزه خارج کرده است. مقاومت یمن نیز علاوه برحملات به کشتیهای رژیم صهیونیستی در دریای سرخ و تنگه بابالمندب، مناطق جنوبی سرزمینهای اشغالی و بندر ایلات را هدف قرارداده است. درچنین شرایطی، اندیشکده صهیونیستی در گزارش خود بر انجام حملات «دقیق» علیه مواضع حزبا... و انصارا... تاکید کرده و این پیام به ذهن متبادر میشود که منظور از آن حملات به منابع تسلیحاتی و فرماندهان نظامی آنها باشد. با توجه به حملات اخیر آمریکا و انگلیس به مواضع مقاومت یمن و همچنین ترور برخی فرماندهان حزبا... لبنان از سوی رژیم صهیونیستی میتوان گفت که این پیشنهاد اندیشکده صهیونیستی اکنون در حال اجراست اما تداوم حملات موفق یمن به اهداف رژیم صهیونیستی، آمریکایی و انگلیسی و همچنین گسترش حملات حزبا... لبنان نشان میدهد که حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا به اهداف خود نرسیده است.
گسترش تحریم ایران
۲- افزایش و تقویت هرچه بیشتر تحریمها و فشارهای اقتصادی علیه ایران: گروههای مقاومت در منطقه از جمهوری اسلامی ایران و انقلاب اسلامی الهام گرفتهاند و این مسأله بر کسی پوشیده نیست و جمهوری اسلامی ایران هم همیشه بر حمایت قاطع خود از گروههای مقاومت تاکید کرده است. با این حال تهران همواره تاکید دارد که به صورت مستقیم، نه در تصمیمگیریهای گروههای مقاومت دخالت دارد و نه در اجرای عملیاتهای آنها. هرچند صهیونیستها برای اینکه شکست مفتضحانه خود در مقابل حماس و مقاومت فلسطین را توجیه کنند تلاش میکنند تهران را پشت پرده تحولات چندماه گذشته جلوه دهند. در همین ارتباط اندیشکده صهیونیستی در گزارش خود بر رویکرد فشار اقتصادی بر ایران در کنار فشارهای نظامی بر گروههای مقاومت تاکید کرده و در مسأله فشار اقتصادی نیز تمرکز این گزارش بر فروش نفت ایران است. این پیشنهاد در حالی است که جمهوری اسلامی ایران سالهاست از سوی کشورهای غربی مورد تحریم است و در این عرصه آبدیده شده است.
ترور فرماندهان سپاه
۳- هدف قرار دادن مستقیم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و منابع درآمدی آن: این اندیشکده روی این موضوع تاکید دارد که منابع درآمدی سپاه بهعنوان عامل اقدامات منطقهای ایران مورد حمله قرار گیرد و در این گزاره بحث ترور فرماندهان سپاه نیز مطرح است. ترور سردار سید رضی موسوی و حاج صادق، معاون اطلاعات نیروی قدس سپاه در سوریه را میتوان در چارچوب همین پیشنهاد اندیشکده صهیونیستی قلمداد کرد. صهیونیستها با چنین اقدامات تروریستی چند هدف را دنبال میکنند. از یک سو میخواهند به ساکنان سرزمینهای اشغالی القا کنند که اشراف اطلاعاتی بالایی در منطقه دارند و از سوی دیگر به خاطر نقشی که جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران در ابقای حکومت بشار اسد و همچنین تقویت مقاومت لبنان و غزه داشته، از تهران انتقام بگیرند. بنابراین این حملات تروریستی از سوی رژیم صهیونیستی حاکی از عصبانیت آنها از بلاهایی است که سپاه بر سرشان آورده و خودشان هم میدانند که شهادت فرماندهان سپاه، تأثیری بر توقف این بلا ندارد.
اغتشاش در ایران
۴- حمایت از جبهه مخالفان و اغتشاشات در ایران: همواره در مقاطع مختلف بر این موضوع تاکید شده که عامل و پشت صحنه اصلی اغتشاشات در ایران، آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند و گزارش این اندیشکده نیز بر این موضوع صحه گذاشته است. زیرا اغتشاش در ایران به منزله درگیرشدن در داخل و افزایش ضربهپذیری بیشتر ایران در منطقه خواهد بود. بر همین اساس است که تاکنون در چند مقطع شاهد آشوبسازی آمریکا و رژیم صهیونیستی در جمهوری اسلامی ایران بودهایم که هر بار با اشراف نهادهای امنیتی و حضور به موقع مردم، این توطئهها خنثی شده است.
حمله نظامی به گروههای مقاومت
۵- افزایش حملات نظامی علیه خطوط تدارکاتی گروههای مقاومت درمنطقه: این گزاره البته دردستورکار صهیونیستها قرارگرفته و در واقع رژیم صهیونیستی به دنبال قطع هرگونه حمایت نظامی وتسلیحاتی از گروههای مقاومت در منطقه است. صهیونیستها حملات خود علیه مراکز مستشاری جمهوری اسلامی ایران درسوریه را درهمین چارچوب دنبال میکنند و ترور برخی فرماندهان حزبا...وحمله به مراکز مقاومت لبنان، درهمین راستا است.صهیونیستها به خیال خود با این حملات به دنبال ازکارانداختن نیروهای مقاومت هستند و این درحالی است که نیروهای مقاومت در دهههای گذشته در مقابله با رژیم صهیونیستی و آمریکا خودکفا شده، آموختهاند که چگونه روی پای خود بایستند و اینگونه حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا، تأثیری در عملیات مقاومت ندارد.
رفتار هوشمندانه ایران
آمریکاییها اگرچه از ابتدای جنگ غزه، هرچه رژیم صهیونیستی خواسته در اختیارش گذاشتهاند و هرچه در توان داشتهاند برای حمایت از جنایات این رژیم به کار گرفتهاند اما نتانیاهو به این حد راضی نیست و میخواهد آمریکا را به صورت مستقیم به جنگ غزه بکشاند اما جو بایدن که در آستانه انتخابات ریاستجمهوری وضعیت بسیار متزلزلی دارد و جنگ غزه نیز تأثیر منفی بالایی بر وضعیت او گذاشته، از ورود به چنین باتلاقی پرهیز کرده است. با این حال نتانیاهو برای خروج از بحرانهای گستردهای که در آن گرفتار است، به تلاش خود ادامه میدهد و درهمین راستا تصور میکند که در صورت کشاندن پای ایران به جنگ غزه، میتواند پای آمریکا را نیز به جنگ مستقیم باز کند و این همان نسخهای است که نتانیاهو در توهمات خود پیچیده است. نتانیاهو میداند که از هیچراهی نمیتواند جنگ غزه را آبرومندانه تمام کند و دچار یک شکست راهبردی خواهد شد برای همین به شدت به حضور مستقیم آمریکا در این جنگ نیاز دارد. تنشزایی در منطقه، راهکاری است که نتانیاهو برای رسیدن به اهداف خود بلد است و پیشنهادهای اندیشکده صهیونیستی نیز در همین ارتباط قابل ارزیابی است. به نظر میرسد هدف رژیم صهیونیستی، تبدیل جنگ غزه به درگیری بین دو کشور ایران و آمریکاست اما جمهوری اسلامی ایران با اشراف کامل به اهداف صهیونیستها، ضمن هدف قراردادن اهداف و منافع صهیونیستها، راه را بر تحقق اهداف شوم رژیم صهیونیستی بسته اس