طبعا جامعه ما بواسطه برگزاری مناظرات انتخاباتی میان نامزدها بیش از سایر برنامهها در جریان طرحهای کاندیداهای ریاست جمهوری قرار گرفته و میگیرند و از این رو معتقدم اگر در مناظره ها، نمایندگان نامزدها و خود کاندیداها تلاش کنند که با ارائه دیدگاههای شفاف و روشن خود به بیان برنامههای خود بپردازند و از سویی دیگر نقدهای خود نسبت به عملکرد دولتهای گذشته را با دلایل منطقی بیان کنند باعث شناخت هر چه بیشتر مردم نسبت به نامزدهای ریاست جمهوری خواهد شد و البته در جریان این مناظرات هم تمایز هر کدام از کاندیدا مشخص میشود.
یکی از عواملی که مردم را پای صندوقهای رای میکشاند نمایانتر شدن تمایزها و تفاوتهای هر کدام از نامزدها نسبت به یکدیگر است و از این رو کاندیداها باید تلاش کنند از حاکم شدن فضای خنثی در جریان مناظرات بپرهیزند.
قاعدتا انتظار این است که نامزدها از سانسور کردن خود دوری کنند، چون اگر چنین اتفاقی رخ دهد مردم احساس خواهند کرد که تفاوتها و تمایزها برای آنها روشن نخواهد شد و از این رو ممکن است جامعه انگیزه خود برای حضور و مشارکت بیشتر در عرصه انتخابات از دست بدهد.
از این رو، نامزدها از کلی گویی پرهیز کنند، چون اگر قرار باشد موضوعات و مسائل صرفا در حد کلیات مطرح شود طبیعی است که همه نامزدها به مبانی نظام، اجرایی شدن اصل عدالت، کمک به محرومان، بهبود وضعیت سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور اعتقاد دارند و نباید فراموش کرد که در حال حاضر جامعه با تک مسالههایی مواجه است که به عنوان سوال اساسی در کشور درآمده است و به این معنا هر کدام از نامزدها به برخی از سوالات در حوزه اقتصادی، سیاسی، بین المللی و اجتماعی پاسخ دهند.
با این وصف، بر این باورم که انتخابات این دوره متفاوت از دورههای گذشته است، چون هر چقدر که زمان میگذرد مردم از لحاظ سطح آگاهی و شناخت خود نسبت به جریانها و افراد رشد پیدا میکنند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: