وی ادامه داد: وزیر خارجه باید آرمانهای انقلاب را بخوبی درک و هضم کند و بتواند برای آن هم راهبرد پیشنهاد بدهد و هم وزارت خارجه را در راستای تحقق این آرمانها راهبری کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به جایگاه جمهوری اسلامی در عرصه بین المللی خاطرنشان کرد: به هر حال در شرایط کنونی ایران پیشران است به عنوان کشوری که ایدئولوژی مشخص را مطرح میکند و بنابراین کسی باید تصدی این وزارتخانه را به عهده بگیرد که ایمان و اعتقاد به این ایدئولوژی داشته باشد و همچنین باید نسبت به کارآمدی این مکتب و ایدئولوژی باور داشته باشد و این شرط مهمی برای رای اعتماد دادن به وزیر پیشنهادی امور خارجه است.
ظهره وند اضافه کرد: این نقطه، نقطه وفاق ملی است. سیاست خارجی چشم نظام به تهدیدات و فرصتهای بیرونی است و از این رو بایستی نگاه فرصتی بر نگاه تهدیدی غلبه داشته باشد. یعنی فرصتها اگر محقق شود تهدیدات مهار خواهند شد و وزیر خارجه توانمند میتواند نسبت به تهدیداتی که قرار است علیه فرصتهای ما شکل بگیرد برآورد درستی داشته باشد و آنها را خنثی کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خاطرنشان کرد: اینها نیازمند این است که وزیر پیشنهادی از دارای کارنامهای باشد که اثبات کند این مولفهها را در مدیریت خودش بر دستگاه سیاست خارجی اجرایی و عملیاتی کند. ضمن اینکه وزیر خارجه که تصدی این وزارتخانه را به عهده میگیرد قطعا باید ساختار و سیستم را بشناسد و با نیروها و پرسنل وزارت خارجه آشنایی داشته باشد تا آنها را نسبت به برنامههای خود متقاعد کند و سیاستهای خود را اجرا و عملیاتی کند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد