رویکرد فرهنگی و اجتماعی، اولویت مدیریت شهری قرار گیرد

رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه کلانشهرها و مراکز استان‌ها با تراکم جمعیتی مواجه هستند، گفت: با توجه به مشکلات فرهنگی و اجتماعی بسیار در آنها باید در سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی، اولویت با رویکرد در این حوزه باشد.
کد خبر: ۱۴۷۰۵۲۵

به گزارش جام جم آنلاین همدان، علی رضایی در کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورا با موضوع ایجاد زمین پینت‌بال و سازه کتاب در مناطق چهارگانه شهرداری اظهار داشت: رهبر کبیر انقلاب و مقام معظم رهبری فرهنگ را زیربنا می‌دانند که خوشبختی و بدبختی جامعه به آن بستگی دارد و هرگونه تحول و اصلاح باید از فرهنگ آن جامعه آغاز شود.

رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه در مدیریت شهری باید رویکرد از کالبدی و خدماتی به فرهنگی و اجتماعی تغییر پیدا کند، گفت: شخص شهردار در تغییر رویکرد حاکم بر شهرداری نقش اول را بر عهده دارد.

وی افزود: کلانشهرها و مراکز استان‌ها با تراکم جمعیتی مواجه هستند و با توجه به مشکلات فرهنگی و اجتماعی بسیار در آنها باید در سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی، اولویت با رویکرد در این حوزه باشد.

رضایی بیان کرد: نقش مناطق و نواحی در حوزه فرهنگی و اجتماعی باید تقویت شود تا بتوانند با محیط فرهنگی و اجتماعی خود تعامل اثرگذاری داشته باشند.

رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان ادامه داد: ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی در حوزه استحفاظی مناطق باید شناسایی و سازماندهی شده و به صورت برنامه‌ریزی شده و هدفمند در رفع مشکلات بکارگیری شود.

وی عنوان کرد: درخواست داریم، شهردار با تقویت نیروی انسانی، مکانی و تجهیزات فرهنگی و اجتماعی مناطق، نقش آنها را در این حوزه پر رنگ‌تر کند.

رضایی با بیان اینکه باید عمده برنامه‌های اجرایی سازمان فرهنگی و اجتماعی، توسط مناطق و نواحی انجام شود، خاطرنشان کرد: تقویت نقش این سازمان در سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و نظارت ضروری است.

رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان اظهار داشت: با اصلاح رویکرد در مدیریت شهری و اولویت قرار گرفتن برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی، منابع و امکانات و فرصت‌های بیشتری به حوزه فرهنگی و اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی بیان کرد: مبنا قرار دادن نگاه درآمد_هزینه در حوزه فرهنگی اجتماعی درست نیست.

رضایی با بیان اینکه به دلیل وجود نگاه درآمد هزینه‌ای متأسفانه در حوزه فرهنگی اجتماعی عقب هستیم، گفت: با توجه به این امر چالش‌های فراوانی در این حوزه دامن‌گیر جامعه است.

رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان عنوان کرد: ایجاد خزانه‌داری مرکزی در شهرداری ارتقا برخی حوزه‌ها از جمله حوزه فرهنگی اجتماعی بوده است.

وی افزود: در صورت اولویت قرار دادن حوزه فرهنگی اجتماعی در رویکرد شهرداری به منظور پیگیری و اجرای برنامه‌ها در این بخش، اعتبار لازم از خزانه تخصیص می‌یابد.

رضایی پس از ارائه گزارش مناطق شهرداری در خصوص اقدامات صورت گرفته به منظور ایجاد زمین پینت‌بال و سازه کتاب، تصریح کرد: با توجه به مطالب عنوان شده و جانمایی‌ها، دو سازه کتاب و سه زمین پینت‌بال در مناطق باید ایجاد شود.

رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان ادامه داد: ایجاد سازه کتاب در مناطق ۲ و ۴ و ایجاد زمین پینت‌بال در مناطق ۳، یک و ۴ در دستور کار مناطق قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود مدیران مناطق به صورت جدی کار را دنبال کنند و امسال شاهد بهره‌برداری از زمین‌های پینت‌بال و سازه‌های کتاب در مناطق مذکور باشیم.

همدان با المان‌های کتاب معرفی شود


رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر همدان نیز با گلایه از شهرداری در عدم توجه به ردیف بودجه‌های تعیین شده و محل هزینه کرد آنها به ویژه در حوزه فرهنگی، اظها داشت: متأسفانه شهرداری برای ردیف بودجه‌های تعیین شده، تکلیفی قرار نداده است.

اکبر کاوسی‌امید در بحث ایجاد سازه کتاب نیز افزود: در یک بازه زمانی خیابان مهدیه همدان به دلیل وجود کتابفروشی‌های متعدد به خیابان کتاب مشهور بوده و امروز با توجه به گسترش فست‌فودی‌ها و رستوران‌ها به خیابان غذا معروف شده است که این موضوع یک زنگ خطر جدی در حوزه فرهنگ است.

وی با تأکید بر اینکه متأسفانه عمق فکری جوانان و نوجوانان، بسیار کم است، گفت: از هر زاویه و نگاهی که بنگریم کتاب، فکر را عمیق‌تر می‌کند و باید بیش از گذشته به ترویج کتاب و کتابخوانی به اشکال مختلف در جامعه بپردازیم.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر همدان بیان کرد: آموزش و پرورش نیز در این زمینه تکلیف بسیاری دارد که به دلایلی نتوانسته به وظیفه خود به نحو احسن عمل کند.

کاوسی‌امید با بیان اینکه نگاه فرهنگی باید در شهرداری و مناطق ایجاد شود، افزود: در صورت تحقق این مهم و ارائه برنامه‌های فرهنگی با ترویج کتاب و کتابخوانی، شهروندان با عمق فکری بیشتری به موضوعات شهری پرداخته و سبک زندگی آنها با فرهنگ‌سازی صحیح در حوزه‌های مختلف شکل می‌گیرد.

وی بیان کرد: به منظور کاهش هزینه‌های مدیریت شهری و سرمایه‌گذاری درست، راهی به جز ترویج فرهنگ کتابخوانی در جامعه نداریم.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر همدان ادامه داد: می‌توانیم ایستگاه‌های اتوبوس خالی فاقد درآمد را با ارائه آنها به افراد دغدغه‌مند در حوزه فرهنگی به ویژه حوزه کتاب و کتابخوانی به محل عرضه کتاب در سطح شهر تبدیل کنیم.

کاوسی‌امید با بیان اینکه در همدان به عنوان یک شهر گردشگری باید سازه‌های کتاب تبدیل به یک المان در آن شود، خاطرنشان کرد: بگذارید همدان به سازه‌های کتاب در کشور شناخته شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها