به گزارش جامجمآنلاین به نقل از العالم، بنابر گزارش رای الیوم، مجلهی آمریکائی "فارین پالیسی" در گزارشی خاطرنشان کرد: "کشتن" یحیی سنوار رئیس دفتر سیاسی حماس توسط اسرائیل، تنها بر عملیات به تعبیر او "خشونت آمیز" این جنبش خواهد افزود، و اگرچه امروز دستاورد بزرگی به نظر میرسد، اما با گذشت زمان، مانند همیشه، دیگرانی به جای او برخواهند خاست و مقاومت ادامه خواهد یافت.
در عین حال، "استفان کوک"، کارشناس امور خاورمیانه و ستون نویس این مجله، نیز اذعان کرد "تاریخ گواه و شاهد خوبی بر محال بودن نابودی یک جنبش مقاومتی از طریق "کشتن" اعضا و رهبران آن است" و "یاران و اصحاب درون این جنبشها نه تنها با کشته شدن رهبران خود از پا نمیافتند، بلکه با چند برابر شدن تلاشها برای دستیابی به اهدافشان راسختر قدم برمی دارند".
این نویسنده خاطرنشان کرد "مقاومت یک پروژهی بیهوده و ناکارآمد نیست، بلکه بخش مهمی از هویت کسانی است که به آن تعلق دارند و دقیقا به همین دلیل است که "سنوار" میخواست که نه به یک مرگ طبیعی بلکه بر اثر گلوله تانک در میدان نبرد بمیرد و معتقد بود که این امر، مقاومت را قویتر میکند".
"استفان کوک" در مقالهی خود به اسرائیلیها هشدار داده و نوشته است: "مشغول جشن گرفتن و توزیع شیرینی در مورد این اتفاق (ترور شهید یحیی سنوار) نباشید.. آیا برجستهترین بنیانگذار حماس، "احمد یاسین"، یا رهبر فلسطین "خلیل الوزیر (ابوجهاد) " را به یاد ندارید؟!.. در مورد "عباس الموسوی" دبیرکل سابق حزب الله یا "فتحی شقاقی"، بنیانگذار جهاد اسلامی، چطور؟!.. آنها در گذشته هیولاهای ترسناک برای اسرائیل بودند و اسرائیل همه آنها را ترور کرد، اما مقاومت همچنان ادامه یافت".
وی افزود "به همان اندازه که اسرائیلیها در انتقام خون کشته شدگان خود مهارت دارند، اما طی دهههای گذشته تا به امروز هرگز موفق به پایان دادن به مقاومت نشده اند، حالا چه چیزی باعث شده که فکر کنند کشتن سنوار این بار به نتیجه متفاوتی منجر خواهد شد؟!..
به نظر این نویسنده، ترور "سنوار" توسط اسرائیل هرگز حماس را در هم نمیشکند، بلکه خشم و میل به انتقام را در قلب اعضای آن شعله ورتر میکند، همانطور که اخوان المسلمین بعد از ترور "حسن البنا" بنیانگذار آن، در سال ۱۹۴۹ هرگز تضعیف نشد".
کوک در نوشتهی خود اینچنین استدلال میکند که "استراتژی شکست خورده اسرائیل برای از بین بردن جنبشهای مقاومت، با هدف قرار دادن رهبران آنها، مشابه استراتژی آمریکا پس از حملات ۱۱ سپتامبر است و اگرچه نیروهای آمریکایی "اسامه بن لادن" بنیانگذار القاعده و جانشین او "ایمن الظواهری" را کشتند، اما این گروه مانند داعش پس از کشته شدن بنیانگذار آن، "ابوبکر البغدادی"، زنده و سرپا باقی ماند تا جائیکه این سازمانها امروز هم تهدیدی برای آمریکا هستند.