تهیه‌کننده پروژه پژوهشی مرکز سیمرغ با «جام‌جم» مطرح کرد

پایش مجریان مستعد در «صنوبر»

مرکز سیمرغ رسانه ملی درجهت عدالت‌گستری و بستر‌سازی برای حضور هنرمندان مستعدومتعهد درفضای حرفه‌ای رسانه‌ملی پروژه «صنوبر» را راه‌اندازی کرده است.
مرکز سیمرغ رسانه ملی درجهت عدالت‌گستری و بستر‌سازی برای حضور هنرمندان مستعدومتعهد درفضای حرفه‌ای رسانه‌ملی پروژه «صنوبر» را راه‌اندازی کرده است.
کد خبر: ۱۴۷۹۴۰۰
 
این پروژه که به تهیه‌کنندگی امیرحسین خرمشاهی درحال انجام است، علاقه‌مندان به اجرای تلویزیونی می‌توانند دراین طرح استعدادیابی ملی شرکت کنند و توسط تیم صنوبر که شامل: محمدرضا شهیدی‌فر،مژده لواسانی، ناصر کریمان، وحید رونقی، مهران شریعت‌‌پناهی، میثم مهربانی و مریم جلالی است، داوری شوند.این افراد پس از داوری و گذراندن مراحل مختلف می‌توانند به تهیه‌کنندگان و برنامه‌سازان تلویزیونی معرفی شوند و کار خود را در رسانه‌ملی آغاز کنند.
امیرحسین خرمشاهی که در کنار تهیه‌کنندگی، یکی از داوران این پروژه نیز هست در گفت‌وگو با جام‌جم درباره صنوبر بیان می‌کند: ما از بهمن سال گذشته این پروژه را آغاز کردیم. صنوبر یک کار پژوهشی ملی است که رئیس سازمان صداوسیما به مرکز سیمرغ سفارش داده تا در سراسر ایران ثبت‌نام استعدادهای جوان ۲۲ تا ۴۰ سال را داشته باشیم و بعد آنها را برای مصاحبه دعوت کرده و در نهایت از بین آنها نخبگان را انتخاب کنیم. 
به گزارش جام‌جم، وی که این روزهاازداوران برنامه مجرینو(برنامه استعدادیابی حوزه اجرا در شبکه امید)نیز هست، می‌افزاید: ما با این پروژه مستعدان حوزه اجرا را پیدا کرده و بعد به‌عنوان مجریان برنامه‌ها به شبکه‌های مختلف معرفی می‌کنیم تا در این زمینه فعالیت کنند. البته قرار است برنامه‌های آموزشی برای آنها بگذاریم؛ هرچند اغلب آنها تجربه اجرا دارند و در مراکز استان‌های مختلف کار اجرای تلویزیونی انجام داده‌اند یا در رادیو فعالیت کرده‌اند.  خرمشاهی ادامه می‌دهد: فراخوان این پروژه از آذر تا اسفند سال گذشته در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد و تا به امروز ۱۳۰۰ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که از بین آنها در داوری اول که در دبیرخانه دائمی صنوبر اتفاق می‌افتد، حدود ۴۵۰ نفر واجد شرایط برای مصاحبه بودند که ۳۰ دقیقه تا یک ساعت با آنها تخصصی درحوزه رسانه، اجرا و مسائل روان‌شناسی مصاحبه شده است. کسانی که واجد شرایط بودند و امتیاز دریافت کردند و به عدد مورد نظر رسیدند، حدود ۱۰۰نفر به شورای داوری ارجاع داده شد که از بین آنها حدود ۱۵نفر به‌عنوان نخبگان و نسل جدید اجرا انتخاب شده‌اند که مرز سنی ۲۲ تا ۴۰سال رادارند.ضمن این‌که حداقل تحصیلات‌شان لیسانس است که البته در بین آنها مقطع دکترا هم داریم.این تهیه‌کننده درباره حضور این افراد درفضای رسانه می‌گوید:مااین کار پژوهشی را انجام دادیم تا تهیه‌کنندگانی که می‌خواهند از مجریان جدید دعوت به همکاری کنند، این امکان برایشان مهیا باشد، البته آنها مصاحبه‌هایی که ضبط کرده‌ایم را هم می‌بینند. 

زینب علیپور طهرانی | گروه رسانه
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها