در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد

تلاش برای ایجاد شکاف بین ایران و کشور‌های منطقه

یک کارشناس مسائل منطقه با اشاره به اینکه رسانه‌های معاند با استفاده از فضای مجازی یک سلسله جریان سازی‌هایی را علیه کشور‌های هم‌پیمان ایران آغاز کرده‌اند، گفت: این اتهام زنی‌ها در پی شکست تهاجم هواپیما‌های رژیم صهیونیستی به تاسیسات راهبردی ایران با هدف ایجاد شکاف بین ایران و این کشور‌ها صورت می‌گیرد.
یک کارشناس مسائل منطقه با اشاره به اینکه رسانه‌های معاند با استفاده از فضای مجازی یک سلسله جریان سازی‌هایی را علیه کشور‌های هم‌پیمان ایران آغاز کرده‌اند، گفت: این اتهام زنی‌ها در پی شکست تهاجم هواپیما‌های رژیم صهیونیستی به تاسیسات راهبردی ایران با هدف ایجاد شکاف بین ایران و این کشور‌ها صورت می‌گیرد.
کد خبر: ۱۴۷۹۴۸۱

به گزارش جام جم آنلاین، حسن هانی زاده، کارشناس جهان عرب با اشاره به اینکه بعد از حمله اسرائیل به ایران برخی رسانه‌ها با پرداخت مغرضانه به برخی مسائل تلاش کردند تا نشان بدهند که بین ایران و مقاومت فاصله افتاده است، گفت: پس از حمله ناکام هواپیما‌های رژیم صهیونیستی، رسانه‌های غربی و صهیونیستی تلاش کردند تا وانمود کنند که این هواپیما‌ها از آسمان برخی کشور‌های هم پیمان ایران عبور کرده اند.

وی ادامه داد: به این ترتیب کشور‌هایی مانند عراق، سوریه، اردن، قطر و عربستان که دارای روابط تعریف شده و پایداری با جمهوری اسلامی هستند، از سوی رسانه‌های صهیونیستی به عنوان کشور‌هایی که در این حمله با رژیم صهیونیستی همکاری داشته‌اند مورد اتهام قرار گرفته‌اند.

این تحلیلگر مسائل منطقه عنوان کرد: رسانه‌های معاند با استفاده از فضای مجازی نیز تلاش گسترده‌ای برای ایجاد آشفتگی روانی در جامعه ایرانی کردند و یک سلسله جریان سازی‌هایی را علیه کشور‌های هم‌پیمان ایران آغاز کرده اند.

وی با بیان اینکه برخی مطرح می‌کنند که اسرائیل از آسمان عراق به ایران حمله کرده است. اما آمریکا در این خصوص شرایط را فراهم کرده بود و عراق از اسرائیل نیز شکایت کرد، توضیح داد: این اتهام زنی‌ها در پی شکست تهاجم هواپیما‌های رژیم صهیونیستی به تاسیسات راهبردی ایران با هدف ایجاد شکاف بین ایران و این کشور‌ها صورت می‌گیرد.

هانی زاده خاطرنشان کرد: کشور عراق که دارای روابط کاملا تعریف شده با جمهوری اسلامی است و بخشی از محور مقاومت تلقی می‌شود در این خصوص علیه آمریکا به سازمان ملل شکایت کرده است.

این کارشناس جهان عرب افزود: طبیعی است اگر کشور‌های منطقه با آمریکا و رژیم صهیونیستی در حمله اخیر هواپیما‌های اسرائیلی به ایران همکاری می‌کردند حجم خسارات و تلفات بیشتر می‌شد.
 
هانی زاده با اشاره به اینکه خبر‌هایی نیز در جهت تخریب روابط ایران و سوریه منتشر شده است. اما باید تاکید کرد که دولت سوریه دولتی انقلابی و از حلقه‌های اصلی زنجیره مقاومت است، عنوان کرد: عراق و سوریه دو کشور مهم محور مقاومت هستند که در طول یکسال عملیات طوفان الاقصی همکاری تنگاتنگی با محور مقاومت داشته و بار‌ها مورد حمله هوایی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار گرفته اند.
 
این تحلیلگر مسائل منطقه یادآور شد: سفر‌های اخیر دکتر عباس عراقچی، وزیر خارجه به کشور‌های عربستان، قطر، لبنان، سوریه، اردن، مصر و عراق در چارچوب سیاست همگرایی ایران و کشور‌های عرب منطقه قابل تجزیه و تحلیل است.

وی ادامه داد: در این سفر دوره‌ای، رهبران و مقامات این کشور‌ها تاکید کردند که تحت هیچ شرایطی به آمریکا و رژیم صهیونیستی اجازه نخواهند داد که از آسمان این کشور‌ها برای تعرض به خاک ایران استفاده شود.
 
هانی زاده افزود: رایزنی شفاف و صریح وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با مقامات کشور‌های عرب منطقه نشان داد که ایران از جایگاه بالایی در بین همسایگان عرب خود برخوردار است و این جایگاه هرگز تحت تاثیر فضاسازی‌های رسانه‌های معاند قرار نخواهد گرفت.
 
این تحلیلگر مسائل منطقه گفت: موفقیت دیپلماتیک دولت چهاردهم در ایجاد فضای تعامل دلپذیر میان جمهوری اسلامی و کشور‌های پیرامونی به انزوای رژیم صهیونیستی منجر شده است.
 
وی خاطرنشان کرد: محکومیت این تجاوز آشکار هوایی که بصورت یکپارچه از سوی کشور‌های جهان و منطقه صورت گرفت نشان داد که ایران از یک حلقه محکم امنیتی منطقه‌ای برخوردار است.
 
این کارشناس جهان عرب درباره اینکه این روز‌ها چرا این شایعات در فضای مجازی مطرح می‌شود؟ نیز به جام جم آنلاین گفت: علت این امر این است که آمریکا و رژیم اسرائیل برای حمله به تاسیسات راهبردی ایران برنامه ریزی وسیعی طراحی کرده بودند. اما خودداری کشور‌های عرب منطقه از همکاری با آمریکا و اسرائیل، این برنامه ریزی‌های سنگین نظامی را خنثی ساخت.
 
هانی زاده اظهار کرد: از این رو آمریکا که در جلب همکاری کشور‌های منطقه ناکام ماند در عملیات اخیر هواپیما‌های رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران تمام امکانات نظامی و لجستیکی خود را در اختیار ارتش اسرائیل قرار داد.
 
وی بیان کرد: ناو‌های جنگی آمریکا در منطقه هنگام پرواز هواپیما‌های اسرائیلی به سمت ایران تمام رادار‌های کشور‌های منطقه را با ارسال پارازیت‌هایی از کار انداختند.

این کارشناس جهان عرب ادامه داد: اما هواپیما‌های اسرائیلی که با مشکل سوخت گیری هوایی در آسمان کشور‌های پیرامونی ایران مواجه شده بودند نتوانستند به اهداف از پیش تعیین شده خود برای ضربه زدن به تاسیسات راهبردی ایران دست یابند.

هانی زاده تصریح کرد: این عملیات را می‌توان بزرگترین عملیات شکست خورده مشترک آمریکا و اسرائیل پس از عملیات ناکام هواپیما‌های آمریکا در طبس نام نهاد، زیرا سامانه دفاع هوایی ایران واکنش هوشمندانه‌ای نسبت به این تجاوز بزرگ هوایی داشته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها